Klima smrdí jako OCET?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Carlos TDI
- Přispěvovatel
Koukám že ten passat je stejnej jako octavia či muj touran, takže to musíš nahmatat směrem ke středovýmu tunelu, lehnout na záda pod palubku a narvat ruku místo filtru, posvítit si lampou (zářivkou) a je to vidět i tou lampou kde je výparník, pak tam namiř hadičku a poblej to...nech 30min a pak pustit vnitřní okruh na chvilku a pak zvenku a je to...
tady návod pro ty co neví jak vycvaknout kryt http://www.filtron.pl/katalog/instrukcje/1111k.pdf
tady návod pro ty co neví jak vycvaknout kryt http://www.filtron.pl/katalog/instrukcje/1111k.pdf
jak rikam kdyz pustite vetrak na plno a nafoukate to postupne za nej tak se to do toho vyparniku taky dostane..musite ale opatrne abyste ten vetrak neutopili...ja to udelal na jare a klimatizace nesmrdi ...ma takovou neutralni vuni....abych jen tak pro uplnost dodal tak jsem daval uhlikovy pylovy fltr a ten je taky paradni...manzelka jako alergik uz na jare v aute nefrka jak pred tim :-
Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)

zkousel nekdo jeste takhle cistit klimu? strikat to za pylovy filtr? koupil jsem spray od Bernera a chci to vycistit na golfu V
tak nejaky poznatky?

tak nejaky poznatky?
dřive octa 81kw,pak 307 hdi a už zase vw-touran-konečne!!!turan prodan,nyni vw passat 3C,2007,BKP,octa combi ASV 2004,octa II-BJB-2005, yamaha Fazer FZ6,VW golf 5 variant BLS 2009,golf VI 2,0tdi,gilera nexus 500,ktm exc 450,octa III 2,0tdi...
Pokud mas climatronic tak jiny nez filtr s aktivnim uhlim tam nepatri!!!!vendysp píše:jak rikam kdyz pustite vetrak na plno a nafoukate to postupne za nej tak se to do toho vyparniku taky dostane..musite ale opatrne abyste ten vetrak neutopili...ja to udelal na jare a klimatizace nesmrdi ...ma takovou neutralni vuni....abych jen tak pro uplnost dodal tak jsem daval uhlikovy pylovy fltr a ten je taky paradni...manzelka jako alergik uz na jare v aute nefrka jak pred tim :-
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
chipmann píše:Pokud mas climatronic tak jiny nez filtr s aktivnim uhlim tam nepatri!!!!vendysp píše:jak rikam kdyz pustite vetrak na plno a nafoukate to postupne za nej tak se to do toho vyparniku taky dostane..musite ale opatrne abyste ten vetrak neutopili...ja to udelal na jare a klimatizace nesmrdi ...ma takovou neutralni vuni....abych jen tak pro uplnost dodal tak jsem daval uhlikovy pylovy fltr a ten je taky paradni...manzelka jako alergik uz na jare v aute nefrka jak pred tim :-
nemam klimatronic...ale i kdybych mel tak snad muzu dat i normalni
Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD

- jirkastrachota
- Přispěvovatel
u OI vyndavám ventilátor, stříknu 1/3 na výparník, zandám větrák,pustím ho na 2s aby se pěna protlačila skrz a nechám 10 minut, takhle to udělám třikrát a je to OK. U OII vyndám pylák, a po třetinách to vždycky nastříkám na výparník a zadekluju a zase na 2s pustím větrák. Z jednoho starýho filtru mám uříznutou pěnu,aby když ta pěna odkapává, tak to neteklo tolik ven.
Když to dělám na svých autech, tak to dělám na 5x.
Dělám to je Motipem, ten jediný po Retechu funguje..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
OII je stejná jak Passat b6 ne? Jak vidíš na výparník? Když koukám přes filtr tak vidím jen trubku jak někam vede. Vystrikal jsem dva spreje a po pár dnech se mě smrad vrátí......Biimbo píše:u OI vyndavám ventilátor, stříknu 1/3 na výparník, zandám větrák,pustím ho na 2s aby se pěna protlačila skrz a nechám 10 minut, takhle to udělám třikrát a je to OK. U OII vyndám pylák, a po třetinách to vždycky nastříkám na výparník a zadekluju a zase na 2s pustím větrák. Z jednoho starýho filtru mám uříznutou pěnu,aby když ta pěna odkapává, tak to neteklo tolik ven.
-------------------------------------------
Audi a6 allroad 3.0tdi
octa II 2,0tdi bkd RS paket, EGR=OFF,CCA 180PS prodano
superb 2,0tdi 165ps.prodano
Mondeo 2.2 tdci 129kw prodano
Páleni na CNC laser.
Audi a6 allroad 3.0tdi
octa II 2,0tdi bkd RS paket, EGR=OFF,CCA 180PS prodano
superb 2,0tdi 165ps.prodano
Mondeo 2.2 tdci 129kw prodano
Páleni na CNC laser.
Půjde. Na to je nejlepší udělat z hrubšího drátu "L" (elko) 25cm, konec zahnout (proti poškození výparníku) připevnit na konec hadičku spreje a strčit to přes otvor filtru doleva před výparník a místo vedle místa vystříkat....coffin píše:Pude to přez filtr i na fabku 1.9 2002 ? Začínám už taky pomalu smrdět.
Osvědčený "forichtung"

Tomio
kde je výparník na leonu?? taky jem zkoušel ten spray od sonaxu a vydrželo to asi dva dny a znovu cítím ocet 

VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS