Klima smrdí jako OCET?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Carlos TDI
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Klima smrdí jako OCET?
Když pustim klimu u Tourana tak prvních 5minut jde z výdechů docela silná octová "vůně"...čím to je? Pak je to OK...auto jezdí celý život do autorizáku, tak snad měněj filtry i v kabině 

- juras0
- Přispěvovatel
měl jsem jinou značku ale hadičku jsem strčil co to šlo a stejně to smrdí jak na verejnych WC tak že by ten sprey stal za h.....?
-------------------------------------------
Audi a6 allroad 3.0tdi
octa II 2,0tdi bkd RS paket, EGR=OFF,CCA 180PS prodano
superb 2,0tdi 165ps.prodano
Mondeo 2.2 tdci 129kw prodano
Páleni na CNC laser.
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.
- MirekX
- Aktivista
sprejem se to obvykle pořádně udělat nedá, zajeď někde, kde to dělají ultrazvukovou mlhou - to je lepší
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

sprejem se to poradne udelat da ale musis to udelat tak ze rozeberes kastlik kde je te vyparnik a primo do nej vystrikas celej obsah toho spreje...musis ale odendat od nej hadicku a pak do toho otvoru to strikat.....mezi nama jde to i tak ze pustis naplno vetrak vyndas pylovej filtr a postupne to za nej nastrikas...on to ten vetrak nazene i do toho vyparniku...ale nejlip tak ze to striknes rovnou do vyparniku
Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)

Vyzkoušel jsem hodně spreju s aktivní pěnou přímo na vypárník 2 týdny a znova ten smrádek dnes jsem zkoušel tohle http://www.cc-autodily.cz/cistic-klimatizace-1 je to od SONAXU zatím můžu říct že mi to v autě příjemně voní nic agresivního tak snad to vydrží
- Carlos TDI
- Přispěvovatel
Tak ocťárna vyřešena. Měl sem doma ještě tenhle čistič klimy co sem čistil loni Golfa http://www.protruck.cz/cistic-klimatizace-motip-400ml
Koupil sem ho v GLOBUSu asi za 330,- Řeknu Vám u Tourana je pěkne schovanej ten výparník, vůbec se na něj nemůže, dali ho v podstatě za rádio
, tak sem vyndal kabiňák a nablil do černé díry pěny 3 pr...le a teď to voní...filtr by pěknej. tak sem ho jen vyfouk kompresorem...trochu se zaprášilo a jedem dál...
Koupil sem ho v GLOBUSu asi za 330,- Řeknu Vám u Tourana je pěkne schovanej ten výparník, vůbec se na něj nemůže, dali ho v podstatě za rádio

- Carlos TDI
- Přispěvovatel
na passatu to bude asi podobně, vyndej pod nohama spolujezdce ten filtr, návod je v PDF tady https://www.mann-hummel.com/mf_prodkata ... ckToPage=1
Tak si tam najdi svuj filtr ať vidíš co rozebrat... já ta mam šachtu jen na filtr, je to jak CD mechanika hehe, no narval sem tam mojí hubenou ruku abych si šáhnul kde je výparník, když sem cejtil na prstech žebra tak sem věděl jakým směrem mám stříkat pěnu a tím jak je vlastně na jedný straně přístupnej, sundavám z hadičky tu kovovou rozprašovací čepičku aby to nestříkalo na všechny strany ale jen kam mířím hadičkou, sice to plive pěnu jak průjem, ale když ležíš pod palubkou a koukáš kam stříkáš, tak nemáš ohozenej obličej
Tak si tam najdi svuj filtr ať vidíš co rozebrat... já ta mam šachtu jen na filtr, je to jak CD mechanika hehe, no narval sem tam mojí hubenou ruku abych si šáhnul kde je výparník, když sem cejtil na prstech žebra tak sem věděl jakým směrem mám stříkat pěnu a tím jak je vlastně na jedný straně přístupnej, sundavám z hadičky tu kovovou rozprašovací čepičku aby to nestříkalo na všechny strany ale jen kam mířím hadičkou, sice to plive pěnu jak průjem, ale když ležíš pod palubkou a koukáš kam stříkáš, tak nemáš ohozenej obličej

- juras0
- Přispěvovatel
jsem prave zkousel vydělat filtr ale vyparnik jsem tam nikde nenašel(nenahmatal)tak jsem stříkl na slepo a ejhle ono mi to všechno vypadalo ven
tak jestly nenilepší přístup když sundam motor....

tak jestly nenilepší přístup když sundam motor....
-------------------------------------------
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.