Nové auto Hyundai - jaká je to volba???

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Mě nesedí ten vzhled, asiaté mají jiné hranice krásna. Třeba nová Honda Accord nebo podobné bubliny, které dnes tvoří návrháři s ohledem na prodej v Číně atd. se mi hnusí. Někomu to nevadí, ale abych přišel k autu a byl hned nasranej, to nemusím..Lidé v okolí jsou docela spokojeni, ale nejsou nadšeni a reklama že je to české auto mě prudí. Komu to ale nevadí, a chce jet jen z bodu A do bodu B, proč ne. :)
nepropadat panice...
Liapo
Přispěvovatel

Příspěvek od Liapo »

Co se vzhledu týče.. mě se také nelíbí.. ale jsem pragmatik,autama si sebevědomí nezvedám..naopak.
Přece jen ale jednu zkušenost s Hyundai mám.. předloni jsem se byl podívat v jejich autosalonu. Byl jsem tam všeho všudy 30 min,z toho 20 min jsem seděl v nejdražším autě co na prodejně měli.Za celých 30 mi se nenašel jediný člověk ,který by ke mě přišel a zeptal se jestli něco nepotřebuju,naopak koukali po mě krajně nevraživě jen proboha abych jim s autem něco neudělal. Tenkrát jsem si říkal jak asi musí vypadat servis nebo reklamace,když k potencionálnímu zákazníkovy mají už ze začátku takový přístup.
sharkie5
Přispěvovatel

Příspěvek od sharkie5 »

no s tím autosalonem je to spíš o lidech, my jsme jich projeli hodně, když jsme si chtěli koupit nové auto a co salon, to jiný přístup, někde na nás házeli bobek, jinde nám cpali auto, které jsme nechtěli ani náhodou, ale našli jsme i salony, kde byli fakt super prodejci, když už si vybereš konkrétní typ, tak když si pak dáš tu práci a pendluješ mezi dvěma a více konkurenčními salony dané značky, dá se i pěkně ušetřit nebo získat bonusy :D
Berloš multispace 2009, 1.6 HDi, 75 poníků
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Mam kiu 2.0 crdi 103 kw. Mic vazne, tycky stablizatoru a este v zaruke virive klapky. Inak dobre. Mal som O1 a vozenie je toto o dost lepsie. Ale je to Carens takze vacsie. Ale ziadny nadmerny hluk. Spotreba priemer 7 l.Jazdim 80 precent mesto. :)
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Liapo píše:O těch cenách jsem četl..ale zase na druhou stranu cena auta není úplně hrozná a dá se předpokládat že když po pěti letech (po záruce) bude mít 150 tis km určitě ho dám pryč...
až ked ti v hyundaii vysvetlia že ona tá 5ročná zaruka zasa neni uplne tak ako v reklame tak pochopíš
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

jericho-3 píše:Mě nesedí ten vzhled, asiaté mají jiné hranice krásna. Třeba nová Honda Accord nebo podobné bubliny, které dnes tvoří návrháři s ohledem na prodej v Číně atd. se mi hnusí. Někomu to nevadí, ale abych přišel k autu a byl hned nasranej, to nemusím..Lidé v okolí jsou docela spokojeni, ale nejsou nadšeni a reklama že je to české auto mě prudí. Komu to ale nevadí, a chce jet jen z bodu A do bodu B, proč ne. :)
Ty si ako ja :D . Mne sa auto musí páčiť vzhľadovo. Ufo tvary nemusím, no Audiny sa mi páčia stále, aj Bavora.Sice z takej X1 je mi celkom na blití... Okta 2 po face sa mi páči oveľa menej ako pred face. Keď sme mali peugeot 106, nemohol som mu pozerať na zadok kua. Takže za mňa aj keby malo auto akekoľvek referencie neporuchovosti , musí sa mi páčiť. Možno blbý názor, no zatiaľ ho nemením.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

ROMEK píše:
Liapo píše:O těch cenách jsem četl..ale zase na druhou stranu cena auta není úplně hrozná a dá se předpokládat že když po pěti letech (po záruce) bude mít 150 tis km určitě ho dám pryč...
až ked ti v hyundaii vysvetlia že ona tá 5ročná zaruka zasa neni uplne tak ako v reklame tak pochopíš
Kolega z práce pochopil v RENAULTE :D
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jak píše Liapo, autama si sebevědomí nezvedá.,Ale já mám rád stroje, které se mi líbí, a pokud s tím jedu zvedá se mi pouze nálada.. :)
Samozřejmě člověk musí stát na zemi a nemůže jezdit /i kdyby na to měl/ Jaguarem E, popřípadě do práce Mustangem..Ale nebylo by to špatné... :)
nepropadat panice...
Liapo
Přispěvovatel

Příspěvek od Liapo »

Tak děkuju za názory :-) Nebude tedy vymýšlet změnu značky a zajdu se do škodovky zeptat s čím by mne mohli překvapit... jsem zvědav...
mia1
Přispěvovatel

Příspěvek od mia1 »

mrkni na rapida
SUPERB iii 2,0tsi,2018,L@K,4x4,200kw,DSG, Columbus,černá
Liapo
Přispěvovatel

Příspěvek od Liapo »

Na Rapida se určitě mrknu,jako auto je sympatický..ale nevím.. celkem mi vadí vzhledem k tomu že jezdím skoro jen dálnice absence šestky :-(
Pak taky další věc je jak moc se bude finančně lišit od OIII.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“