Nové auto Hyundai - jaká je to volba???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mě nesedí ten vzhled, asiaté mají jiné hranice krásna. Třeba nová Honda Accord nebo podobné bubliny, které dnes tvoří návrháři s ohledem na prodej v Číně atd. se mi hnusí. Někomu to nevadí, ale abych přišel k autu a byl hned nasranej, to nemusím..Lidé v okolí jsou docela spokojeni, ale nejsou nadšeni a reklama že je to české auto mě prudí. Komu to ale nevadí, a chce jet jen z bodu A do bodu B, proč ne. 

nepropadat panice...
Co se vzhledu týče.. mě se také nelíbí.. ale jsem pragmatik,autama si sebevědomí nezvedám..naopak.
Přece jen ale jednu zkušenost s Hyundai mám.. předloni jsem se byl podívat v jejich autosalonu. Byl jsem tam všeho všudy 30 min,z toho 20 min jsem seděl v nejdražším autě co na prodejně měli.Za celých 30 mi se nenašel jediný člověk ,který by ke mě přišel a zeptal se jestli něco nepotřebuju,naopak koukali po mě krajně nevraživě jen proboha abych jim s autem něco neudělal. Tenkrát jsem si říkal jak asi musí vypadat servis nebo reklamace,když k potencionálnímu zákazníkovy mají už ze začátku takový přístup.
Přece jen ale jednu zkušenost s Hyundai mám.. předloni jsem se byl podívat v jejich autosalonu. Byl jsem tam všeho všudy 30 min,z toho 20 min jsem seděl v nejdražším autě co na prodejně měli.Za celých 30 mi se nenašel jediný člověk ,který by ke mě přišel a zeptal se jestli něco nepotřebuju,naopak koukali po mě krajně nevraživě jen proboha abych jim s autem něco neudělal. Tenkrát jsem si říkal jak asi musí vypadat servis nebo reklamace,když k potencionálnímu zákazníkovy mají už ze začátku takový přístup.
no s tím autosalonem je to spíš o lidech, my jsme jich projeli hodně, když jsme si chtěli koupit nové auto a co salon, to jiný přístup, někde na nás házeli bobek, jinde nám cpali auto, které jsme nechtěli ani náhodou, ale našli jsme i salony, kde byli fakt super prodejci, když už si vybereš konkrétní typ, tak když si pak dáš tu práci a pendluješ mezi dvěma a více konkurenčními salony dané značky, dá se i pěkně ušetřit nebo získat bonusy 

Berloš multispace 2009, 1.6 HDi, 75 poníků
až ked ti v hyundaii vysvetlia že ona tá 5ročná zaruka zasa neni uplne tak ako v reklame tak pochopíšLiapo píše:O těch cenách jsem četl..ale zase na druhou stranu cena auta není úplně hrozná a dá se předpokládat že když po pěti letech (po záruce) bude mít 150 tis km určitě ho dám pryč...
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Ty si ako jajericho-3 píše:Mě nesedí ten vzhled, asiaté mají jiné hranice krásna. Třeba nová Honda Accord nebo podobné bubliny, které dnes tvoří návrháři s ohledem na prodej v Číně atd. se mi hnusí. Někomu to nevadí, ale abych přišel k autu a byl hned nasranej, to nemusím..Lidé v okolí jsou docela spokojeni, ale nejsou nadšeni a reklama že je to české auto mě prudí. Komu to ale nevadí, a chce jet jen z bodu A do bodu B, proč ne.

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Kolega z práce pochopil v RENAULTEROMEK píše:až ked ti v hyundaii vysvetlia že ona tá 5ročná zaruka zasa neni uplne tak ako v reklame tak pochopíšLiapo píše:O těch cenách jsem četl..ale zase na druhou stranu cena auta není úplně hrozná a dá se předpokládat že když po pěti letech (po záruce) bude mít 150 tis km určitě ho dám pryč...

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm