Zvýšení výkonu 1,9TDi 66kW /ALH s Sprint 764

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

JasteR
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od JasteR »

Blah píše:
johny píše:
Dukes píše: Cca 160-170k,ale ještě to bude chtít spojku. ;)

Se sprintama uděláš 170k? Není to hodně?Já sem myslel tak kolem 150.
prej kolem 155, dneska jedu na upgrade :) powerplus 764
..se Sprintama764 pocitej relane tak 150 - 160PS max. ..mam 66Kv TDi a mel sem s 130VNT turbem odbrzdeno 153PS a 364Nm (150PS+ od3200 - 4500ot.) ..s Powerplus pocitej tak jeste +5PS ...mel jsem to bez vetsi kourivosti... jinak spojka seroiva me drzela celej rok asi 20tis, ale ted jsem preventivne vymenil k Race tryskam..

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

dost je dolezity aj tlak na tryskach. ma to dost vyskky vplyv na objem paliva na jednotku casu
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

DENINOS píše::( Tak co ? Už nikdo další nemá zkušenosti ? Prosím napište.
a co by si chtěl ještě vědět, nic z toho na co se ptáš (ukapávání, propálení pístů a nevím na co ještě si se ptal) nehrozí, u ALH to ani nekouří, nárúst výkonu je super a při zachování stejnýho stylu jízdy se spotřeba o malinko sníží.
johny
Přispěvovatel

Příspěvek od johny »

Já mám AGR a mám pořád zahulenej zadek jako prase. Ale mě to neva, hlavně že to krásně jede. Maximální spokojenost
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

do AGR jsou lepší sprint 502, tolik to nekouří
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

johny píše:Já mám AGR a mám pořád zahulenej zadek jako prase. Ale mě to neva, hlavně že to krásně jede. Maximální spokojenost
a nebo muzes lehce stahnout naftu ve vagu, dost to muze omezit kourivost
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
ladida.cz
Nováček

Příspěvek od ladida.cz »

:o mam problem ahoj..zjistil sem ze mam chip v aute na cordobe rok97..ahu 90ps..a chtel bych tam dat trysky 764 ..bude to problem nebo ne..skousel sem se honit s bratrankem s octavii combi 110ps a od pocatecni akcelerace sem mu ujizdel..nejezdi to spatne..ale neni to ono..proto bych tam chtel dat ty trysky..a chtel bych vedet jestly mi je seridi na ten chip..dekuji za nazory :)
Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

ladida.cz píše::o mam problem ahoj..zjistil sem ze mam chip v aute na cordobe rok97..ahu 90ps..a chtel bych tam dat trysky 764 ..bude to problem nebo ne..skousel sem se honit s bratrankem s octavii combi 110ps a od pocatecni akcelerace sem mu ujizdel..nejezdi to spatne..ale neni to ono..proto bych tam chtel dat ty trysky..a chtel bych vedet jestly mi je seridi na ten chip..dekuji za nazory :)
Skor by ti mali zladit ten chip na tie trysky. Namontoval som si PP764(tiez mam original 66kw) a odpojil som powerbox(je to sice nieco ine ako chip ale myslim ze efekt bude podobny) a hulilo to v "norme" ale ked som ho tam znova pripojil na tie trysky tak to bola strasna dymovnica. To dve studene tatrovky tak nedymia. Myslim ze to bude podobne aj s chipom pokial nie je soft naladeny na tieto trysky.
Kolotoč TUNING
DENINOS
Sběrač informací

Příspěvek od DENINOS »

Huml píše:
DENINOS píše::( Tak co ? Už nikdo další nemá zkušenosti ? Prosím napište.
a co by si chtěl ještě vědět, nic z toho na co se ptáš (ukapávání, propálení pístů a nevím na co ještě si se ptal) nehrozí, u ALH to ani nekouří, nárúst výkonu je super a při zachování stejnýho stylu jízdy se spotřeba o malinko sníží.
Jo jo. Už jsem rozhodnut. Do těch trysek půjdu, ale musím na to připravit finace. Hned jak budu připraven ozvu se a pokusíme se domluvit termín na S 764.
ladida.cz
Nováček

Příspěvek od ladida.cz »

kdyz mam tedy cip..cca 115hp....kolik mi to prida kdyz tam dam jeste tyhle trysky 764..muze te i rict kolik koni z toho dostanu..cordoba 90hp+chip..a ty trysky..cca...diky..
Jim
Site Admin

Příspěvek od Jim »

ladida: bude to hlavně brutálně hulit a pojede o malinko líp...:roll:

koukni na muj avatar...takhle to dopadlo.. (LOL)
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
Obrázek
Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

Skusim jednu radu. Sice chip neni powerbox ale ja ked som vymenil trysky za PP764 dymivost bola v poho lebo som isiel na original soft. Ked som tam pripojil powerbox tak po pridani boli za mnou doslova mraky dymu. Samozrejme aj vykon s krutakom bol vyssi ale nebolo to umerne tej dymovej clone ktoru som za sebou tahal. Ked som ho odpojil na original soft vsetko bolo OK. Tolko moja rada Daj si pozor na dymivost.
Kolotoč TUNING
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“