Zvýšení výkonu 1,9TDi 66kW /ALH s Sprint 764
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zvýšení výkonu 1,9TDi 66kW /ALH s Sprint 764
Zdravím,
před nedávnem jsem pořídil Octavku 1,9TDi 66kW /ALH r.v 6/2001 má najeto cca 46000Km. Uvažuji o zvýšení výkonu instalací Sprint 764. Chip chci pro zatím nechat sériový bez změny.
Tímto bych se chtěl obrátit na všechny, kteří s tím mají konkrétní zkušenost s touto kombinací (S764 a ALH 66kW -seriový chip) a mají už něco najeto, zkrátka mohou posoudit jak se to chová s odstupem pár tisíc km.
Jak to bude s kouřivostí, jestli hrozí eventuelní odkapávání s mozným poškozením pístů, jestli to zvládne sériové turbo, co na to intercooler, jak to zvládne spojka, jesli se to třeba neprojeví na horších startech v zimním obobí atd...?
Měřil někdo tuto kombinaci na brzdě (764 +seriový čip)?
Děkuji všem za případné odpovědi a názory.
před nedávnem jsem pořídil Octavku 1,9TDi 66kW /ALH r.v 6/2001 má najeto cca 46000Km. Uvažuji o zvýšení výkonu instalací Sprint 764. Chip chci pro zatím nechat sériový bez změny.
Tímto bych se chtěl obrátit na všechny, kteří s tím mají konkrétní zkušenost s touto kombinací (S764 a ALH 66kW -seriový chip) a mají už něco najeto, zkrátka mohou posoudit jak se to chová s odstupem pár tisíc km.
Jak to bude s kouřivostí, jestli hrozí eventuelní odkapávání s mozným poškozením pístů, jestli to zvládne sériové turbo, co na to intercooler, jak to zvládne spojka, jesli se to třeba neprojeví na horších startech v zimním obobí atd...?
Měřil někdo tuto kombinaci na brzdě (764 +seriový čip)?
Děkuji všem za případné odpovědi a názory.
Mám je v G4 taky ALH, mám s nima najeto asi30 000 a všechno naprosto v pohodě, spojka pořád origo, a v zimě chytá na cvrnknutí. Jinak trošku si to zakouří když tomu naložim ale neni vysloveně dým, v zrcátku to pomalu ani nevidíš.Nárůst výkonu pocitivě hodně dobrý, ale na brzdě to nemám změřený.Takže můžu jenom doporučit 

mam G4 a taky ALH rv98
uz mam Turbicko od andreho PD130 kolik by se z toho dalo dostat s tema sprintama + naladeni sw od reeshy ke kteremu se uz dlouho chystam
uz mam Turbicko od andreho PD130 kolik by se z toho dalo dostat s tema sprintama + naladeni sw od reeshy ke kteremu se uz dlouho chystam

GIV 1.9TDi ALH 66kw>130PD turbo, trysky Powerplus764, chip by dieselpower.cz
sprint 1/4 mile 15,819 (Milovice VIII)
Vmax 200,2 kph/GPS
-2 body
Vmax 200,2 kph/GPS
-2 body

prej kolem 155, dneska jedu na upgradejohny píše:Dukes píše:Cca 160-170k,ale ještě to bude chtít spojku.Blah píše:mam G4 a taky ALH rv98
Se sprintama uděláš 170k? Není to hodně?Já sem myslel tak kolem 150.

GIV 1.9TDi ALH 66kw>130PD turbo, trysky Powerplus764, chip by dieselpower.cz
Vmax 200,2 kph/GPS
-2 body
Vmax 200,2 kph/GPS
-2 body

Sme na tom rovnako tiez idem dat PP764 a zatial nic viac, ale ked budes davat turbo tak to budes musiet ochipovat kvoli tomu ze mas obtokove turbo jak ja a turbo zo 130 je s naklapanim lopatiek takze s turbom bude treba spravit chip.ladida.cz píše:ahoj mam cordobu 97..90ps..chci tam dat powerplus764 a nechat puvodni cip.. je to mozny tam dat jen trysky a seridit je bez jinejch uprav nebo ne..nechci zatim zasahovat do softu..casem pridam vetsi turbo ze 130 apotom bych o tom uvazoval
Kolotoč TUNING