Vibrace při akceleraci - O2 2.0TDi BKD - proč??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
pavliczeck
- Přispěvovatel
-
Jirka Kužel
- Přispěvovatel
-
pavliczeck
- Přispěvovatel
Podfukování vstřiků - to bych měl ty výsledky na vagu špatné, ne?
Jo, a jaký třeba ? Zvýšené napěnění oleje ?
Neznamená že když někdo před rokem dělal gumky že se to nemohlo vysrat znova, pán z Dieselpoweru má bohužel pravdu, nejlepší řešení je nová hlavka, ale asi zbytečně drahý, nechat opravit, u nás si berou tácek za díru, což myslím že jde oproti ceně nové hlavy
záleží jak se na to cítí peněženka, o tom to celý je
nutno si uvědomit že ty BKD mají už dneska najeto vesměs pul mega, nic nevydrží věčně..
Neznamená že když někdo před rokem dělal gumky že se to nemohlo vysrat znova, pán z Dieselpoweru má bohužel pravdu, nejlepší řešení je nová hlavka, ale asi zbytečně drahý, nechat opravit, u nás si berou tácek za díru, což myslím že jde oproti ceně nové hlavy
nutno si uvědomit že ty BKD mají už dneska najeto vesměs pul mega, nic nevydrží věčně..
-
Jirka Kužel
- Přispěvovatel
-
pavliczeck
- Přispěvovatel
Já měl problém se vstřikovači, které tekly. To se projevilo tím, že je poslali do Soběslavi na stolici. Tam tu hlavu neměli. Na autě mám najetých 170 tisíc (r.v.2009), takže do půl míče mám ještě daleko. 40 tisíc za novou hlavu je prostě dost. To ať si říká kdo chce, takovou za 50 tisíc odejde převodovka, další jeba a člověk, aby se mu to auto aspoň trošku vyplatilo musí mít 8 let... A to fakt nechci.roman1648 píše:Podfukování vstřiků - to bych měl ty výsledky na vagu špatné, ne?
Těch 5 tisíc za opravu se ještě dá, to mě ani mrzet nebude, beru to jako běžný náklad, ale jestli bude stejný problém za 10 tisíc kilometrů (půl roku), tak už mi z toho asi klepne..
Být automechanik, koupím druhou O2 a ten motor si z toho vezmu a zbytek rozprodám, ale nejsem...
Za ty prachy už jsem skoro na "novým motoru"
http://auto.bazos.cz/inzerat/42950407/m ... ive-km.php
-
pavliczeck
- Přispěvovatel
Tak teď nevím no. Uvidím zítra co mi řeknou v RF auto v Brně. Každopádně jsem ještě pár blbostí přečetl a docela mě zaráží ta ubývající chladící kapalina. Téměř 2 roky jsem nedolíval a "teď" jsem během 3 měsíců dolíval snad čtvrt litru. Takže aby to nebylo nakonec těsněním pod hlavou válců. Ani se mi nechce hledat, co stojí výměna.
Nakonec tam bude všechno v háji. Těsnění, "díry" na vstřiky...
Auto na kokos...
PS: ještě si uvědomuju, že ta chladící kapalina se vždy ztrácela (hlásil palubák), když to auto stálo 3 dny a více.... Protože s autem více méně jezdím, tak se to mockrát nestane....
Nakonec tam bude všechno v háji. Těsnění, "díry" na vstřiky...
Auto na kokos...
PS: ještě si uvědomuju, že ta chladící kapalina se vždy ztrácela (hlásil palubák), když to auto stálo 3 dny a více.... Protože s autem více méně jezdím, tak se to mockrát nestane....
Jo,v RF je to OK,ale jestli se ztraci voda a nikde to netece(pumpa,chladic...),priprav se na variantu hlava dolu...
Domkuv se tam s klukama co s tim,oni budou vedet
Jinak kupovat hlavu novou v origo za 40 je blbost,sezenes novou za ca.15
Pak jak vypadaji vacky,hydra....kdyz se to uz dela tak nivy rozvody s pumpou,turbo na vycisteni,no za Marsky to nebude...
Domkuv se tam s klukama co s tim,oni budou vedet
Jinak kupovat hlavu novou v origo za 40 je blbost,sezenes novou za ca.15
Pak jak vypadaji vacky,hydra....kdyz se to uz dela tak nivy rozvody s pumpou,turbo na vycisteni,no za Marsky to nebude...
-
pavliczeck
- Přispěvovatel
Za 15 je samozrejme hola,bez ventilu atd. Nekdo ji musi preskladat z te puvodni,ventily dle potreby dat nove
Jestli mas na rozvodech 20,dal bych jen novej remen
Jetej motor muze byt horsi jak ten tvuj a vymena,zprovozneni co? To taky neco stoji
Ja jsem zastance motory spis opravovat(prevodovky treba ne)
Jestli mas na rozvodech 20,dal bych jen novej remen
Jetej motor muze byt horsi jak ten tvuj a vymena,zprovozneni co? To taky neco stoji
Ja jsem zastance motory spis opravovat(prevodovky treba ne)
-
pavliczeck
- Přispěvovatel
Vždycky záleží na ceně. S tím motorem to je pravda, může být ještě horší než mám. Kupovat si dnes ojetý auto je fakt přepych. Dal jsem za auto 300 tisíc, nový turbo, repas vstřiků, nová váha, rozvody, za chvíli tímto tempem nová převodovka, nová hlava motoru, spojka s dvouhmotou....
To když si člověk spočítá, měl si koupit nový a měl klid.
Nefňukám, jen konstatuji. Příště budu chytřejší.....
Zítra uvidím co s tím, jestli to hodím do garáže a budu šetřit a nebo to nechám opravit...
To když si člověk spočítá, měl si koupit nový a měl klid.
Nefňukám, jen konstatuji. Příště budu chytřejší.....
Zítra uvidím co s tím, jestli to hodím do garáže a budu šetřit a nebo to nechám opravit...