Windows 10

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Budete pou??vat Windows 10?

Ano
9
41%
Ne
13
59%

Celkem hlasů: 22

WHITE-CZ
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od WHITE-CZ »

Míšánek píše:Takže dalo by se říci back to basics v případě počítačové verze
Tak Metro je na PC blbost to je pravda no. Tímhle se vše vyřeší.
BMW X5 E53 3.0D 135KW
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Vyšla další verze Windows 10 (preview) panové je to docela bomba hodil sem to do starého Lenova R61 a jede dost rychle uvidím co bude dál.

Konečně už je systém v CZ a hlavně Start je zpět (LOL)

Další info zde:

http://www.cnews.cz/stahujte-microsoft- ... t-cestinou
BMW X5 E53 3.0D 135KW
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

No to je bomba... ovce řekněte wow (LOL)
S příchodem W8 rozj*bali UI na desktopu neskutečným způsobem, pak předvedli výsměch s tlačítkem Start... nikoli vrácením nabídky Start, ale tlačítka...
... a teď si jako sedneme na prdel, že nám to tam vrátili, jo? Si děláš prdel, ne? Prostě ten barvoslepý "designer" s "ergonomem" co páchali W8.x prostě přestřelili a MS to dostali vyžrat...

W10, nevím, zatím to je víceméně technologické preview
... je zřejmá snaha sjednotit to napříč zařízeními od mobilu, přes tablety po desktop... no alespoň už nám na desktop nenutí Metro... jó pardon Modern UI...
... stále hovoří, že to budou nabízet jako službu! ... sami v tom nemají jasno, jaký model zvolí... zda nevymyslí něco alá MSO365 a roční platby... To nesouvisí s bezplatným uprgadem z W7, W8... mimochodem Windows RT a ARM-ový Surface jaksi odstřihli...
... opět snaha narvat emaily do Wordu...
... dementní monitorovací, špiclovací Cortana
... dementní xbox stream... inu konkurence to nabízí, tak to také nějak "slepíme"...
... místo profláklého IE budeme mít nextgen Spartan

A kde je TO něco, proč ztrácet čas instalací W10?
... pro pařany možná časem DX12, který se snaží dohnat Mantle... protože DX12 pro jiný systém nebude...

Ono u "šťastných" majitelů W8.x to ještě chápu, ale u W7 to je na těžké zvážení... i s ohledem na podporu daného HW, např. některé TV karty...

Ostatně uvidíme, kolik nedočkavců bude mít dotazy, jak rozchodit ten či onen kabel pod W10 :D

Pevně věřím, že W10 budou přijaty rozhodně lépe, než W8.x...
Obecně je znát, že nový CEO začíná ze zkostnatělého MS dělat dynamickou firmu...
GIV Variant TDi ???kW
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

To je tvůj názor, ale já jsem zatím spokojen. Zítra to dam na herní PC.
BMW X5 E53 3.0D 135KW
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Jasně, že je to můj názor... a také jsem napsal proč to tak vidím 8) Byť jsem to s ohledem na povahu fóra nerozebíral do detailů... zasvěcení pochopí, co mám na mysli a nezasvěceným by ani detailní popis nic neřekl... stále se bavíme o dané verzi preview, přičemž ve finále to může být jinak...
Ono napsat: " ale já jsem zatím spokojen" je nic neříkající žblept, sry...
Mimochodem, co ti to přinese na herním PC za benefit oproti W7, W8.x?

S ohledem na fórum, kde se nacházíme, bych rád kolegy upozornil, že se stále jedná pouze o technologické preview... není to ani RC verze, natož RTM... Prostě v daném stavu to pro běžné nasazení je naprosto nevhodná nedodělaná věc... Jinak ve virtualu, pro zabití času to je použitelné :D
GIV Variant TDi ???kW
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Proč to musíš tak řešit? Není to jedno? Kdo chce ať testuje a kdo ne ať je třeba na W98 (LOL)
BMW X5 E53 3.0D 135KW
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

mám 8,1 a už jsem si zvyknul, všechno mi na tom jede, VCDS, veškerý diagnostiky další (JCB...), pracuje to rychle. Já do toho půjdu, Když teď sednu k XP, tak je to sranda.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
frantacech
Aktivista

Příspěvek od frantacech »

WHITE-CZ píše:Proč to musíš tak řešit? Není to jedno? Kdo chce ať testuje a kdo ne ať je třeba na W98 (LOL)
Resit se to asi bude posleze, pac ms uz prohlasil ze bude davat W10 zadarmo a bude vybirat mesicni poplatek fee, podobne jako adobe.

Prestanes platit nebo bude zly ... prestane fungovat ... cize pevna vazba a tato pevne vazba bude integralni soucasti systemu vcetne s tim souvisejici backdoor oficialne.

Takze vysledek bude ze Cina to zakaze na svem uzemi prodavat stejne jako W8 zakazala ve statni sprave a budou to muset resit i dalsi... sveho casu zakazalo nemecko na ministerstu obrany win7 a chteli nasazovat vlastni linux, pak se ale rozhodli ze merkelovou tak moc nesmirovali a nejak to utichlo.

Takze uvidime co bude a jak bude az posleze...
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Další dobrá zpráva:

Obrázek

Lagdroid sem měl asi 3 roky (min. 50 mobilů) a už nikdy více. Jsem rád za Windows Phone kde všechno funguje. Proto se tak těším na W10 protože bude všechno propojené.
BMW X5 E53 3.0D 135KW
Bobanius
Přispěvovatel

Příspěvek od Bobanius »

OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

..tak co už to někomu dělá radost ?? :D
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

ty holobrýle jsou fakt docela slušný pokrok :o
HNLW453
Přispěvovatel

Příspěvek od HNLW453 »

Míšánek píše:ty holobrýle jsou fakt docela slušný pokrok :o
snad si nemyslíš že to bude fungovat, nebo že to bude mít běžně každej doma nebo nedejbože ti to koupí zaměstnavatel? (LOL)

na i v ní
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

HNLW453 píše:
Míšánek píše:ty holobrýle jsou fakt docela slušný pokrok :o
snad si nemyslíš že to bude fungovat, nebo že to bude mít běžně každej doma nebo nedejbože ti to koupí zaměstnavatel? (LOL)

na i v ní
heh, ty to máš v že hlavě trochu popletené, ne? :-D já jsem jenom řekl, že to je slušný pokrok, tak nevím co tu kecáš o něčí naivitě ;) a nevidím důvod, proč by si to lidi za pár let nemohli pořizovat...
HNLW453
Přispěvovatel

Příspěvek od HNLW453 »

tak jak google brýle, 2 roky to testovali a teď to ukončili. :D
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“