Windows 10
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Windows 10
Sledoval dnes někdo live představení Windows 10? Jediné co mě zaujalo že bude první rok přechod na Windows 10 z W7,W8 a W8.1 zdarma! A pokud tu je někdo kdo má v mobilu Windows Phone 8 tak bude 10 i na něj.
Na jakém Windows jste aktuálně?
Já v herním PC Windows 8.1
Noťas XP (VAG atd)
Tady nějaké info k W10
http://mobilenet.cz/clanky/windows-10-n ... redi-18781
Na jakém Windows jste aktuálně?
Já v herním PC Windows 8.1
Noťas XP (VAG atd)
Tady nějaké info k W10
http://mobilenet.cz/clanky/windows-10-n ... redi-18781
BMW X5 E53 3.0D 135KW
-
- Přispěvovatel
Windows 7 na jednom, Windows XP na druhom. Revoluci necht si strčí do řitě, nemusím mít vše. 
PS: Koukám že tě nějak začalo bavit diskutovat o hov.....různých věcech.

PS: Koukám že tě nějak začalo bavit diskutovat o hov.....různých věcech.

Naposledy upravil(a) Dr.Spiegel dne 21 led 2015, 21:16, celkem upraveno 1 x.
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
-
- Přispěvovatel
Pokud jsem to správně pochopil, chtějí to udělat tak že budou už jen aktualizace a budeš calovat pak ty aktualizace. Nebude tudíž widows 11 ale windows sp4585458.
podle mě je to krok správným směrem. Hodně čučím aji na to že prej jim stačí 1GHz procesor, pár Mb RAM a grafika co umí DirectX 9, což by ta moje kraksna zvládla levou zadní.
Samozřejmě že na XPčka nedám dopustit, ale až koupím nový železo tak už na to asi jen tak nenabastlím XPčka
podle mě je to krok správným směrem. Hodně čučím aji na to že prej jim stačí 1GHz procesor, pár Mb RAM a grafika co umí DirectX 9, což by ta moje kraksna zvládla levou zadní.
Samozřejmě že na XPčka nedám dopustit, ale až koupím nový železo tak už na to asi jen tak nenabastlím XPčka

-
- Přispěvovatel
Taky jsem donedávna jel na win 7 a teď cca necelý měsíc na herním ntb jedu na win 8.1 a zvykl jsem si na to celkem rychle. Tyhle windows mi vyhovují, tak mám dilema, jestli teda pak přejít naa win 10 nebo se na to vysrat. Každopádně stejně asi win 10 kvůli podpoře do budoucna budou potřeba, tak proč to neudělat zadarmo. Nějaký jiný názor?