spojitost asi ne, váha je ve 3 kanále, ale je to zbytečný, kdyby to mělo být váho, stačilo by ji odpojit a zkusit VAGem dávka u PD nejde, ta se musí pěkně po staru, rukama
Taky se zeptám, jestli se někomu podařilo vyřešit. Cítím pohupování v autě při volnoběhu, řekl bych že to dělá více když je to ohřátý. Stabilizace volnoběhu -0,78 0,14 -0,31 0,92 cca pořád stejný nezávisle na teplotě, úhel natočení -3,4, spotřeba volnoběh 0,4L.
Auto v tahu neškube ani nehulí, starty ok. Při koupi byla spálená pojistka klapky a při chcípnutí mlátila dvouhmota, po zprovoznění klapky chcípnutí tiché, při decelaraci je cítit pohupování, takže objednávam sadu spojky a vyměnim, ale čtu zde, že výměna setrvačníku na pohupování na volnoběh nepomohla. Našel někdo nějaké řešení?
Otec má ASZ v Octavii a tomu to při neúplně ohřátém motoru dělá taky už 100tis km, ale ne tak silně a ani se to nestupňuje. Že by vlastnost PD motorů?
Škoda Superb Combi 2010, 2.0 TDI CFGB, 4x4, POWERED BY MOTORPOWER
EX Škoda Octavia Combi 2007, 2.0 TDI BKD, GT1749VB, POWERED BY DRAGPOWER
EX Škoda Fabia Combi 2005, 1.9 TDI ATD, GT1749VA, POWERED BY DRAGPOWER
0,4l/h na volnoběh je málo, malá dávka, to je nejčastější příčina nepravidelnýho zakopávání BKD, každopádně, i když je všechno ok, tak tady ty 16V prostě nejdou jak 8V, určitý zakolísaní, který je cítit v autě tam je pořád
Trochu oživím. Mám AVF, třese se na volnoběh při teplém motoru. Synchronizace 0, korekce volnoběhu od -0,1 do 0,3. Volnoběžná dávka je 3,8mg, ukazuje 0,4L/h, což by podle mě mohlo být ono. Jakmile zapnu klimu a pár spotřebičů a volnoběžná dávka se zvyší na 5-6mg, tak třesot přestane.
Měnil jsem kvůli tomu el. svazek ke vstřikům a na týden byl klid. Teď je to zpět. Nevím, proč to zmizelo a teď zase naskočilo.
Starty teplé i studené na drc.
Ten třes je cítit jen v autě a to dost (jako když by vynechával vstřik), ale zvenku není poznat nic. Ani sluchem ani pohledem na motor - ten je v klidu. Výfuk je taky uchycený OK a dvouhmota se nikterak neprojevuje.
Jak u PD zvednu dávku? Synchronizací? Kam s ní pohnout - do plusu nebo mínusu? Oboje mi dávku zvedne.
Měl jsem to samé na AVF. Spotřeba byla při vypnutých spotřebičích 0,4. Rozvody byly na přípravky, synchronizace 0 a klepalo se to. Posunul jsem vačku po směru hodin o kousek tak, aby byla spotřeba 0,6 a byl klid