romanespana píše:kdyz jsme u toho remene, tak v sobotu jsem menil rozvody na meganu a kdyz byl remen dole tak pan se chtel podivat na kilometry a jak macknul cudla tak zastartoval, tak ted nevim jestli to hnulo ventilama nebo ne, proste infarkt
jakej motor? ale potakný to asi bude, mám podobnou zkušenost s 1.4 16v..
diesel se potká na tuty, benziny nevim ale myslim ze 1.6 je to samy jak 1.4...
romanespana píše:kdyz jsme u toho remene, tak v sobotu jsem menil rozvody na meganu a kdyz byl remen dole tak pan se chtel podivat na kilometry a jak macknul cudla tak zastartoval, tak ted nevim jestli to hnulo ventilama nebo ne, proste infarkt
jakej motor? ale potakný to asi bude, mám podobnou zkušenost s 1.4 16v..
diesel se potká na tuty, benziny nevim ale myslim ze 1.6 je to samy jak 1.4...
je to 1.9 dci, dneska jsem remen nasadil a na hulvata to navrkal, vse ok, ono se to potkalo ale jen to nakoplo unavenym starterem, takze asi vse ok. (doufam ze casem nebude regal dole schodami)
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Srandicky srandicky tak zase regal padajuci zo schodov to nie je len take male vrcanie ako trolejbus silentblok som sa snazil vratit do povodnej polohy, ale je to nieco ako ten trolejbus...
O1 Combi ASV, 0.26 dlc, 11mm, 1749VB, FMIC, rezonator (predau som to het v serii)
Pitlik píše:Srandicky srandicky tak zase regal padajuci zo schodov to nie je len take male vrcanie ako trolejbus silentblok som sa snazil vratit do povodnej polohy, ale je to nieco ako ten trolejbus...
tak jestli děláš do aut rozdělej dekl rozvody a čum do toho, máš stetoskop, uši oči, posol řemen práškoým grafitem,
Mal som to rozobrate nic som tam nevidel, nepocul nenahmatal viditelne.. Moze to robit aj remen alternatora? ten som tiez menil a je to dayco. Pripadne moze to byt ze stary remen uz bol vytahany a teraz ked tam je pevny remen zmeni zvuk? Alebo pripadne ine casovanie predvstreku? Skusim vyladit predvstrek na presnu hodnotu len to az cez vikend praca nepusti
O1 Combi ASV, 0.26 dlc, 11mm, 1749VB, FMIC, rezonator (predau som to het v serii)