Nejaka sprostost, kedze su ATE, nie?Ovsem, ked na ne ale das neorigo platne, napriklad nejaku pošvu ako Bendix.... Je problem nasveteRichi píše:500k km na popelnici a s TRW nikdy problém.
Jediný problém byl, když jsem jednou dal kotouče origo VW.
Kterého výrobce kotoučů a destiček by jste doporučili?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
-
yardarytarda
- Přispěvovatel
yardarytarda píše:asi budu za debila ale zásadně starline!Kdysi brembo max+textar zkosené a katastrofa s tím -hluk-neučinné a po 3.tis km zkroucené.Starline teť 10.tis a super od nova brzdí hodně ostře!Rozdíl byl okamžitě patrný už když jsem to projížděl tak jsem si málem rozbil hubu o sklo..
- gigidpietro
- Přispěvovatel
Měl jsem na dvou autech ATE kotouče i desky.
Moc to nebrzdilo a taky neubejvalo. Desky se sjely po 60 tis km tak ze dvou třetin.. Kotouče po delším brždění mlátily do volantu na obou autech.
Nyní mám FRI. TECH, najeto asi 13 tis.
O poznání lepší, nemlátí do volantu.
Zkusil bych i Meyle.
Moc to nebrzdilo a taky neubejvalo. Desky se sjely po 60 tis km tak ze dvou třetin.. Kotouče po delším brždění mlátily do volantu na obou autech.
Nyní mám FRI. TECH, najeto asi 13 tis.
O poznání lepší, nemlátí do volantu.
Zkusil bych i Meyle.
Audi A4 1.9 AFN, 105 kW / 326Nm, MAF+EGR Off
Seat Ibiza 1.9 ASZ, cca 125kW MAF+EGR ON // VCDS 2020
Seat Ibiza 1.9 ASZ, cca 125kW MAF+EGR ON // VCDS 2020
JJ, i pro BMW ale to moc v nabídkách prodejci dílů nemají
jak to tak sleduju, je tady milion zkušeností a názorů
Asi rok zpátky jsem řešil brzdy na Chrysleru 300M 3.5i, u nás to nikde neměli, když jo tak za nesmyslnej peníz...tak jsem to objednal z Anglie, za dva dny to došlo s TNT, nějakej totální NoName jen v bílý krabici
, destičky toho výrobce jsem taky nikdy neviděl
brzdí to perfektně a drží..
jak to tak sleduju, je tady milion zkušeností a názorů
Asi rok zpátky jsem řešil brzdy na Chrysleru 300M 3.5i, u nás to nikde neměli, když jo tak za nesmyslnej peníz...tak jsem to objednal z Anglie, za dva dny to došlo s TNT, nějakej totální NoName jen v bílý krabici
brzdí to perfektně a drží..
Ano dělali. Momentálně vyhrává ten nejlevnější. Tzn., že když si teď koupíte origo desky, že tam nemusí být ta značka, která tam byla před 5-ti lety...eazy20 píše:Jurid a Pagid su tiez velmi dobre,robia aj prvovyrobu pre vw.
Je třeba se dívat na třecí index a holt si dělat poznámky, která značka na jaké auto. Ate, Textar i TRW tuším už mají třecí indexy na krabičkách, takže se nemusí rozbalit, aby jste zjistili jakého zajíce v pytli jste koupili.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D