Motorkáři v Rusku

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Dr.Spiegel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Dr.Spiegel »

jericho-3 píše:A6TDI-jo, Rusové vymírají a velkou metlou je pro ně chlast. Já měl marjánku 2krát, jednou záměrně, abych vůbec věděl, o co gou. Tušil jsem, že je to další čert, který na nás čeká..Ale druhá zkušenost byla strašná..Manželka dělala cmundu/bramborák/ a já jí říkám, je tam málo majoránky..A slyším, no tak dobře, já jí tam přidám...No prostě jsme to snědli a já zažil nejhorší okamžiky mého života, to co to se mnou dělalo mě vedlo k přesvědčení, že umírám. Nezapomenu jak jsem jen kouknul na ženu, zda dýchá protože mě se zastavovalo dýchání, a když jsem potřeboval zvracet, musel jsem se převalit a spadnout z postele na zem, plazit se jako na vojně k WC..atd. Musím říci, že jsem úplně vážně odcházel ze světa,/ dostal jsem se sice i zpět do postele/ a normálně se smířil s tím, že umírám a říkal si, že to chtělo ještě pár let..Jaké bylo moje překvapení, když jsem se ráno vzbudil..Manželka se přiznala, že doma měla ůdajně superkvalitní marjánu a tak ji použila jako majoránku... :)
Co bylo pro mne nesmírně zajímavé, že než propukl ten smrtelný tanec, byl jsem schopen levou rukou zabíjet hřebíky s takovou razancí, že jsem to nemohl pochopit a vůbec jsem netušil, že já pravák bouchám levou...Což je normálně vyloučené.. (LOL)
Pak mne poučil mlaďas, který s ní má zkušenosti, že jsem měl zbytečný strach a dal si jí moc a dost se chlámal..
(rofl) (rofl) (rofl)

Dík, tohle je fakt pecka. :D
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

roman.rs píše:
Vici píše:Úplně stejní vymaštěnci jako u nás.. jen u nás není tolik kamer v autech
jako ty si někdy něco podobnýho u nás viděl? Že říkáš že je to jak u nás.
jezdím 15 let na moto nad 600ccm a ještě jsem to nikdy neviděl. Jednou mě sestřelil starej kokot co mi nedal přednost. Osobně znám víc havárek kde plechovkáři nedali přednost motorkářům.
Spis bych rekl ze na vine jsou motorkari, kdyz vidim jak ti curaci jezdi, je mi na bliti :blbe: , ale kdyz si pak rozbijou tlamy nebo zabijou, tak jsou vinny vsichni okolo, jen ne oni. predjizdi zprava, z leva, plna cara, ani dvojita, pro ne samozrejmne neplati, o rychlosti nema cenu mluvit, proste kdyz vidim jak jezdi, tak slusnej motorkar mi vychazi tak sotva jeden ze sta :( , zbytek jsou fakt arogantni curaci co s honi ego a mysli si ze kdyz maji superbike za 300 tisic ze muzou vsechno a zadny predpisy ze pro ne neplati :x :x :x :fakac: :fuck:
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Cin - moje řeč

Roman - jo vídám to často, jinak bych to nepsal... blbečci tričko s krátkým, kraťasy a héééén pičo hééén...

Když někdo nedá přednost mistrovi na motorce, nemusí být vždy jeho vina, znám dost případů , kdy jim prostě přednost dát nešla, protože letěli nízko nad zemí.
Mají se chovat jako účastníci provozu a ne jak hovada.

Je mi ale jasné, že tyto argumenty zapálený motorkář slyšet nechce...

Uvidíme, kolik jich letos zas bude mít nové křížky u cest a budou zaplňovat stránky hasičů. Snad jich moc nebude.. ale hlavně, aby nevzali nevinné sebou

navíc, myslím že každá druhá nebo třetí silná motorka u nás je krám po ráně někde v německu, umně pospravovaný českým odborníkem za účelem megavývaru. Tomu bych život nesvěřil.. radši se projedu na kole, to je větší zábava (noteeth)
Naposledy upravil(a) Vici dne 12 úno 2015, 22:21, celkem upraveno 2 x.
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

.. no to zase bych neřekl... že je to tak tragický ...
..ale koukám že tohle bude dlouhý topic ...
Vici , viděl sem na vlastní oči když HOVADO v toledu letělo přes horizont ,dostalo smyk a letěl bokem asi v kilu a těsně před skupinkou poklidně jedoucích motorkářů smetl svodidal na mostě a vletěl ze stráně snad PADESÁT MTERŮ ZAROSLIM BORDELEM, kretenovi se nic nestalo , já sem ho chtěl na místě zabít..
Naposledy upravil(a) A6TDI dne 12 úno 2015, 22:22, celkem upraveno 1 x.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Zajeď si někdy třeba do buchlovských vrchů, tam sbíraj v sezónu tak jednoho denně...a většinou proto, že blb nezvládne stroj a zapíchne se buď do svodidel, nebo do chudáka v autě v protisměru, který ho pak ještě musí křísit..
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Vici píše:Zajeď si někdy třeba do buchlovských vrchů, tam sbíraj v sezónu tak jednoho denně...a většinou proto, že blb nezvládne stroj a zapíchne se buď do svodidel, nebo do chudáka v autě v protisměru, který ho pak ještě musí křísit..
TVL ,tak to je snad jiná liga ne buchláky ..
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Dr.Spiegel píše:
jericho-3 píše:A6TDI-jo, Rusové vymírají a velkou metlou je pro ně chlast. Já měl marjánku 2krát, jednou záměrně, abych vůbec věděl, o co gou. Tušil jsem, že je to další čert, který na nás čeká..Ale druhá zkušenost byla strašná..Manželka dělala cmundu/bramborák/ a já jí říkám, je tam málo majoránky..A slyším, no tak dobře, já jí tam přidám...No prostě jsme to snědli a já zažil nejhorší okamžiky mého života, to co to se mnou dělalo mě vedlo k přesvědčení, že umírám. Nezapomenu jak jsem jen kouknul na ženu, zda dýchá protože mě se zastavovalo dýchání, a když jsem potřeboval zvracet, musel jsem se převalit a spadnout z postele na zem, plazit se jako na vojně k WC..atd. Musím říci, že jsem úplně vážně odcházel ze světa,/ dostal jsem se sice i zpět do postele/ a normálně se smířil s tím, že umírám a říkal si, že to chtělo ještě pár let..Jaké bylo moje překvapení, když jsem se ráno vzbudil..Manželka se přiznala, že doma měla ůdajně superkvalitní marjánu a tak ji použila jako majoránku... :)
Co bylo pro mne nesmírně zajímavé, že než propukl ten smrtelný tanec, byl jsem schopen levou rukou zabíjet hřebíky s takovou razancí, že jsem to nemohl pochopit a vůbec jsem netušil, že já pravák bouchám levou...Což je normálně vyloučené.. (LOL)
Pak mne poučil mlaďas, který s ní má zkušenosti, že jsem měl zbytečný strach a dal si jí moc a dost se chlámal..
(rofl) (rofl) (rofl)

Dík, tohle je fakt pecka. :D
GTo ti nezávidim Jericho .. (rofl)
roman.rs
Sběrač informací

Příspěvek od roman.rs »

Tak v tričku a kraťasech je vídám taky. Ale neviděl jsem ještě nikoho letět tak jak je na videu. Proto bych netvrdil, že je to jak u nás.
V autě najedu jen 60.000km ročně a na moto jen 10.000km ročně.
Nejspíš budu mít tvoji adresu v protokolu od policie jako svědka moji dopravní nehody. Vidím že všechno znáš a všude si byl. Stalo se to v obci na frekventované křižovatce. 60-ti letej strejda odbočoval do leva a měl mě dát přednost (uznal to i sám do protokolu). Jel jsem jel asi 40-50km/h (to vím jistě protože pršelo). Ale pán s citroenem si myslel že to stihne. Naštěstí škoda na motorce asi 40.000 a jen naraženej prst. Policie jasně určila viníka.
Mám cestovní enduro a jezdím cestovně. Uznávám že když jedu za někým kdo se táhne mimo obec 40-50km/h že ho vezmu i přes plnou. Ale to i v autě, když vidím dostatečně před sebe.
Lidi jako ty co nikdy nebudou mít koule na motorku, budou na motorkáře vždycky nadávat a budou všechny házet do jednoho pytle. To je ubohost.
Taky netvrdím že majitelé citroenu jsou koko... (protože mě jeden sejmul). Nebo majitelé BMW, MB, Audi, protože věčně vidím někoho stát ve městě na zákazu, na chodníku. A s těmato autama taky předjíždí kde se jim to hodí. Je to individuální, stejně jako motorkáři. Někteří bohužel potřebují si něco dokazovat, pro někoho je to životní styl a nemá to jako frajeřinu na ženský.
Osobně nemám rád cyklisty na silnici (taky jezdím na kole), protože si jedou klidně 2 vedle sebe přes půl pruhu a když vjedeš do zatáčky a najednou před tebou 30km/h jedoucí 2 cyklisti tak bych vytekl. Ale taky neříkám že jsou všichni koko...

Co se týče havarovaných motorek, nedělej si iluze že s autama je to lepší situace. Spravuje se kde co.

Na tom videu, je to samej magor, to uznávám, ale není to jako u nás. Navíc za pár kolizí, tam můžou i řidiči aut.
Octavia TDi 66kW (2001), ALH, trysky Bosch 81kW + čip, EGR-Off, jednohmota ATD + HDS57
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

S tím jak si svojí blbostí hodil zadek nahoru, alespoň něco předvedl.
Tel:776005385 Nový Bor
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je dobrej, všechna čest, jen ta těsná jízda okolo lidí a celkové riskování příště asi neskončí jen odřenou rukou..
Naposledy upravil(a) jericho-3 dne 13 úno 2015, 18:37, celkem upraveno 1 x.
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

titan0306 píše:
S tím jak si svojí blbostí hodil zadek nahoru, alespoň něco předvedl.
náhodou docela vyrovnaná jízda , ...
tu by tu někteří opotřebovaní, psaychopatický panikáři nezvládly ani mít výstroj U.S Army (rofl)
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Vici píše:Zajeď si někdy třeba do buchlovských vrchů, tam sbíraj v sezónu tak jednoho denně...a většinou proto, že blb nezvládne stroj a zapíchne se buď do svodidel, nebo do chudáka v autě v protisměru, který ho pak ještě musí křísit..
Tady někdo rád přehání, co? :) Ano, bouračky tambývájí, přes sezonu častěji motorkáři (pochopitelně), ale že by to tam byly takové jatka jak ty popisuješ, tak to už by nikdy vedle silnice nebylo nic jiného než křížky :) Zase tak na denním pořádku to tam fakt neni
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Míšánek píše:
Tady někdo rád přehání, co? :) Ano, bouračky tambývájí, přes sezonu častěji motorkáři (pochopitelně), ale že by to tam byly takové jatka jak ty popisuješ, tak to už by nikdy vedle silnice nebylo nic jiného než křížky :) Zase tak na denním pořádku to tam fakt neni
ale jako asi se tam, sem tam někdo "vytře " tajm to bez toho snad nejde (rofl) ..nejezdí yse tam nějaký vrchy ? ..nebo RZ ?
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“