jericho-3 píše:A6TDI-jo, Rusové vymírají a velkou metlou je pro ně chlast. Já měl marjánku 2krát, jednou záměrně, abych vůbec věděl, o co gou. Tušil jsem, že je to další čert, který na nás čeká..Ale druhá zkušenost byla strašná..Manželka dělala cmundu/bramborák/ a já jí říkám, je tam málo majoránky..A slyším, no tak dobře, já jí tam přidám...No prostě jsme to snědli a já zažil nejhorší okamžiky mého života, to co to se mnou dělalo mě vedlo k přesvědčení, že umírám. Nezapomenu jak jsem jen kouknul na ženu, zda dýchá protože mě se zastavovalo dýchání, a když jsem potřeboval zvracet, musel jsem se převalit a spadnout z postele na zem, plazit se jako na vojně k WC..atd. Musím říci, že jsem úplně vážně odcházel ze světa,/ dostal jsem se sice i zpět do postele/ a normálně se smířil s tím, že umírám a říkal si, že to chtělo ještě pár let..Jaké bylo moje překvapení, když jsem se ráno vzbudil..Manželka se přiznala, že doma měla ůdajně superkvalitní marjánu a tak ji použila jako majoránku...![]()
Co bylo pro mne nesmírně zajímavé, že než propukl ten smrtelný tanec, byl jsem schopen levou rukou zabíjet hřebíky s takovou razancí, že jsem to nemohl pochopit a vůbec jsem netušil, že já pravák bouchám levou...Což je normálně vyloučené..
Pak mne poučil mlaďas, který s ní má zkušenosti, že jsem měl zbytečný strach a dal si jí moc a dost se chlámal..

Dík, tohle je fakt pecka.