Motorkáři v Rusku

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bobanius
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Motorkáři v Rusku

Příspěvek od Bobanius »

OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Úplně stejní vymaštěnci jako u nás.. jen u nás není tolik kamer v autech
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

..no ještě to takhle chvíly půjde a jsou tady ...

Kde máji helmy ?? borka tam zvorala silnici pěkně , snad byla namalovaná
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Neskuteční vyhulenci. buď jsou ožralí nebo to prostě neumí nebo obojá. Může za to západ, byli zvyklí na naše Jawy a kopie německých motorek z války a najednou ti pitomci sednou na buchary. Jejich pohrdání životem a zdravím, je nepochopitelné. Myslím, že našim motorkářům křivdíte, i když je u nás taky dost svátečních střelců, ale tohle?
nepropadat panice...
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Výborný video, pošli to do sněmovny, je to výbornej námět na to co dalšího můžou zakázat. :P :-D
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

jericho-3 píše:Neskuteční vyhulenci. buď jsou ožralí nebo to prostě neumí nebo obojá. Může za to západ, byli zvyklí na naše Jawy a kopie německých motorek z války a najednou ti pitomci sednou na buchary. Jejich pohrdání životem a zdravím, je nepochopitelné. Myslím, že našim motorkářům křivdíte, i když je u nás taky dost svátečních střelců, ale tohle?
Musíš se taky uvědomit že je tam o pár milionů víc kokotov ..
ale to je asi zbytečná věta..

PS : Jericho ,kdybys aspoň tušil v obraze jak marianka funguje tak bys takovou debilitu nemohl vyplodit (noteeth) (rofl)

a když se tu vydáváš za takovýho historika tak bys mohl vědět že v rusy chlastaj první světovou ligu ve vodce... :roll:
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Některý držky museli bolet. Ale zpravidla sou to jasný chyby motorkáře.
Oct asv 2000, DieselPower
jirkastrachota
Přispěvovatel

Příspěvek od jirkastrachota »

jezděj jak kokoti, bez helem, v kratasech, dobře jim tak.
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

No u nás se jezdí často podobně... kraťasy a davaj!
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Pokud máte čas, najděte si Russia driving compilation, to jsou záběry z kamer auta, ale na běžný silniční provoz, to kolikrát zůstává rozum stát :roll:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A6TDI-jo, Rusové vymírají a velkou metlou je pro ně chlast. Já měl marjánku 2krát, jednou záměrně, abych vůbec věděl, o co gou. Tušil jsem, že je to další čert, který na nás čeká..Ale druhá zkušenost byla strašná..Manželka dělala cmundu/bramborák/ a já jí říkám, je tam málo majoránky..A slyším, no tak dobře, já jí tam přidám...No prostě jsme to snědli a já zažil nejhorší okamžiky mého života, to co to se mnou dělalo mě vedlo k přesvědčení, že umírám. Nezapomenu jak jsem jen kouknul na ženu, zda dýchá protože mě se zastavovalo dýchání, a když jsem potřeboval zvracet, musel jsem se převalit a spadnout z postele na zem, plazit se jako na vojně k WC..atd. Musím říci, že jsem úplně vážně odcházel ze světa,/ dostal jsem se sice i zpět do postele/ a normálně se smířil s tím, že umírám a říkal si, že to chtělo ještě pár let..Jaké bylo moje překvapení, když jsem se ráno vzbudil..Manželka se přiznala, že doma měla ůdajně superkvalitní marjánu a tak ji použila jako majoránku... :)
Co bylo pro mne nesmírně zajímavé, že než propukl ten smrtelný tanec, byl jsem schopen levou rukou zabíjet hřebíky s takovou razancí, že jsem to nemohl pochopit a vůbec jsem netušil, že já pravák bouchám levou...Což je normálně vyloučené.. (LOL)
Pak mne poučil mlaďas, který s ní má zkušenosti, že jsem měl zbytečný strach a dal si jí moc a dost se chlámal..
nepropadat panice...
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

jericho-3 píše: Já měl marjánku 2krát, jednou záměrně, abych vůbec věděl, o co gou. Tušil jsem, že je to další čert, který na nás čeká..Ale druhá zkušenost byla strašná..Manželka dělala cmundu/bramborák/ a já jí říkám, je tam málo majoránky..A slyším, no tak dobře, já jí tam přidám...No prostě jsme to snědli a já zažil nejhorší okamžiky mého života, to co to se mnou dělalo mě vedlo k přesvědčení, že umírám. Nezapomenu jak jsem jen kouknul na ženu, zda dýchá protože mě se zastavovalo dýchání, a když jsem potřeboval zvracet, musel jsem se převalit a spadnout z postele na zem, plazit se jako na vojně k WC..atd. Musím říci, že jsem úplně vážně odcházel ze světa,/ dostal jsem se sice i zpět do postele/ a normálně se smířil s tím, že umírám a říkal si, že to chtělo ještě pár let..Jaké bylo moje překvapení, když jsem se ráno vzbudil..Manželka se přiznala, že doma měla ůdajně superkvalitní marjánu a tak ji použila jako majoránku... :)
Co bylo pro mne nesmírně zajímavé, že než propukl ten smrtelný tanec, byl jsem schopen levou rukou zabíjet hřebíky s takovou razancí, že jsem to nemohl pochopit a vůbec jsem netušil, že já pravák bouchám levou...Což je normálně vyloučené.. (LOL)
Pak mne poučil mlaďas, který s ní má zkušenosti, že jsem měl zbytečný strach a dal si jí moc a dost se chlámal..
Tak to díky za pobavení. Taky sem se nasmál dost. Hned mám lepší den. :)
V jídle se musí vědět kolik. U kouření to nebejvá tak strašný, když to trochu přepískneš. Nejlíp vychytat to množství, kdy můžeš zabíjet ty hřebíky levou, pak už je to pro extrémní zábavu. Rusové tu míru asi neznaj.
Oct asv 2000, DieselPower
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

:)
nepropadat panice...
jirkastrachota
Přispěvovatel

Příspěvek od jirkastrachota »

chlapi, tady je to samej hulič??? (hm)
octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
roman.rs
Sběrač informací

Příspěvek od roman.rs »

Vici píše:Úplně stejní vymaštěnci jako u nás.. jen u nás není tolik kamer v autech
jako ty si někdy něco podobnýho u nás viděl? Že říkáš že je to jak u nás.
jezdím 15 let na moto nad 600ccm a ještě jsem to nikdy neviděl. Jednou mě sestřelil starej kokot co mi nedal přednost. Osobně znám víc havárek kde plechovkáři nedali přednost motorkářům.
Octavia TDi 66kW (2001), ALH, trysky Bosch 81kW + čip, EGR-Off, jednohmota ATD + HDS57
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“