Motorkáři v Rusku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Motorkáři v Rusku
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
Neskuteční vyhulenci. buď jsou ožralí nebo to prostě neumí nebo obojá. Může za to západ, byli zvyklí na naše Jawy a kopie německých motorek z války a najednou ti pitomci sednou na buchary. Jejich pohrdání životem a zdravím, je nepochopitelné. Myslím, že našim motorkářům křivdíte, i když je u nás taky dost svátečních střelců, ale tohle?
nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
Musíš se taky uvědomit že je tam o pár milionů víc kokotov ..jericho-3 píše:Neskuteční vyhulenci. buď jsou ožralí nebo to prostě neumí nebo obojá. Může za to západ, byli zvyklí na naše Jawy a kopie německých motorek z války a najednou ti pitomci sednou na buchary. Jejich pohrdání životem a zdravím, je nepochopitelné. Myslím, že našim motorkářům křivdíte, i když je u nás taky dost svátečních střelců, ale tohle?
ale to je asi zbytečná věta..
PS : Jericho ,kdybys aspoň tušil v obraze jak marianka funguje tak bys takovou debilitu nemohl vyplodit

a když se tu vydáváš za takovýho historika tak bys mohl vědět že v rusy chlastaj první světovou ligu ve vodce...

- jirkastrachota
- Přispěvovatel
A6TDI-jo, Rusové vymírají a velkou metlou je pro ně chlast. Já měl marjánku 2krát, jednou záměrně, abych vůbec věděl, o co gou. Tušil jsem, že je to další čert, který na nás čeká..Ale druhá zkušenost byla strašná..Manželka dělala cmundu/bramborák/ a já jí říkám, je tam málo majoránky..A slyším, no tak dobře, já jí tam přidám...No prostě jsme to snědli a já zažil nejhorší okamžiky mého života, to co to se mnou dělalo mě vedlo k přesvědčení, že umírám. Nezapomenu jak jsem jen kouknul na ženu, zda dýchá protože mě se zastavovalo dýchání, a když jsem potřeboval zvracet, musel jsem se převalit a spadnout z postele na zem, plazit se jako na vojně k WC..atd. Musím říci, že jsem úplně vážně odcházel ze světa,/ dostal jsem se sice i zpět do postele/ a normálně se smířil s tím, že umírám a říkal si, že to chtělo ještě pár let..Jaké bylo moje překvapení, když jsem se ráno vzbudil..Manželka se přiznala, že doma měla ůdajně superkvalitní marjánu a tak ji použila jako majoránku...
Co bylo pro mne nesmírně zajímavé, že než propukl ten smrtelný tanec, byl jsem schopen levou rukou zabíjet hřebíky s takovou razancí, že jsem to nemohl pochopit a vůbec jsem netušil, že já pravák bouchám levou...Což je normálně vyloučené..
Pak mne poučil mlaďas, který s ní má zkušenosti, že jsem měl zbytečný strach a dal si jí moc a dost se chlámal..

Co bylo pro mne nesmírně zajímavé, že než propukl ten smrtelný tanec, byl jsem schopen levou rukou zabíjet hřebíky s takovou razancí, že jsem to nemohl pochopit a vůbec jsem netušil, že já pravák bouchám levou...Což je normálně vyloučené..

Pak mne poučil mlaďas, který s ní má zkušenosti, že jsem měl zbytečný strach a dal si jí moc a dost se chlámal..
nepropadat panice...
Tak to díky za pobavení. Taky sem se nasmál dost. Hned mám lepší den.jericho-3 píše: Já měl marjánku 2krát, jednou záměrně, abych vůbec věděl, o co gou. Tušil jsem, že je to další čert, který na nás čeká..Ale druhá zkušenost byla strašná..Manželka dělala cmundu/bramborák/ a já jí říkám, je tam málo majoránky..A slyším, no tak dobře, já jí tam přidám...No prostě jsme to snědli a já zažil nejhorší okamžiky mého života, to co to se mnou dělalo mě vedlo k přesvědčení, že umírám. Nezapomenu jak jsem jen kouknul na ženu, zda dýchá protože mě se zastavovalo dýchání, a když jsem potřeboval zvracet, musel jsem se převalit a spadnout z postele na zem, plazit se jako na vojně k WC..atd. Musím říci, že jsem úplně vážně odcházel ze světa,/ dostal jsem se sice i zpět do postele/ a normálně se smířil s tím, že umírám a říkal si, že to chtělo ještě pár let..Jaké bylo moje překvapení, když jsem se ráno vzbudil..Manželka se přiznala, že doma měla ůdajně superkvalitní marjánu a tak ji použila jako majoránku...![]()

V jídle se musí vědět kolik. U kouření to nebejvá tak strašný, když to trochu přepískneš. Nejlíp vychytat to množství, kdy můžeš zabíjet ty hřebíky levou, pak už je to pro extrémní zábavu. Rusové tu míru asi neznaj.
Oct asv 2000, DieselPower
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
jako ty si někdy něco podobnýho u nás viděl? Že říkáš že je to jak u nás.Vici píše:Úplně stejní vymaštěnci jako u nás.. jen u nás není tolik kamer v autech
jezdím 15 let na moto nad 600ccm a ještě jsem to nikdy neviděl. Jednou mě sestřelil starej kokot co mi nedal přednost. Osobně znám víc havárek kde plechovkáři nedali přednost motorkářům.
Octavia TDi 66kW (2001), ALH, trysky Bosch 81kW + čip, EGR-Off, jednohmota ATD + HDS57