Automaticka prevodovka

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

HanZ
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od HanZ »

Pro motor, pro gateway stejné akorát y = +1 ;)

Klasika, info zdarma a bez záruky :D

Stejně si akorát domrdá nastavení, naskáče mu hromada chyb a pak to možná uvede do původního stavu...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

(wallbash) ked to chce skusit....pockame na vysledok dojmu ci bude auto lepsie startovat......
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Však proto jsem mu sem kódování napsal, když už si to neumí najít.

Výsledek znám, ale je tu přecijen nepatrná šance, že se v tomto konkrétním případě mýlím.

Asi se přestanu srát s opravou firmware a začnu zákazníkům pouze měnit kódování převodovky (rofl)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
picus16
Přispěvovatel

Příspěvek od picus16 »

protože se závada teplého startu u automatu nevyskytuje borci usoudili že se překoduje na automat a je opraveno :-D

Mohu opravit Pelhřimov
picus jako Píčus
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

:woot: to já po absinthu taky tak nějak perlím :woot: skoro bych řek, že když se překóduje gateway na 00000, tak to bude jezdit na vodu :woot:
JanSuperB
Přispěvovatel

Příspěvek od JanSuperB »

Ahojte nechci zakladat new tema tak to prihodim sem. ve vagu v automaticke prevodovce ve skupine 09 je napsany tocivy moment. zajimalo by me z kama kam je to tocivy moment zdali je to tocivy moment motoru na hydromenic nebo nekde v prevodovce a jestly je ten moment vypocitavam z nejake predem dane tabulky nebo je to realny tocivy moment ktery je v tu danou chvili vydavan z motoru. muze nekdo zkuseni rici jak to je?
SuperB Machine
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“