Automaticka prevodovka

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Munez
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Automaticka prevodovka

Příspěvek od Munez »

Zdravim,
nevite nekdo jak nakodovat automatickou pevodovku kdyz mam manualni?prej to nekdy pomuze k lepsim startum.obcas kdyz je horky motor,tak dlouho startuje.aspon to vyzkouset a kdyztak to vratim zapatky.tempomat nema
Golf IV 1.9 TDi 85kw.
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

:? sorry, ale to nemyslis vazne...nie je lepsie zistit pricinu a odstranit ju?
Munez
Přispěvovatel

Příspěvek od Munez »

pricina je bud starter nebo baterka,protoze se startovaci otacky nedostanou za tepla na pozadovanou hodnotu.baterka toci i v zime a starter byl rozdelany,tak by mel byt ok.jestli mam dat zbytecne za baterku kdyz jeste toci nebo repasovat starter kdyz jeste jede,tak radeji volim prekodovani na automatickou prevodovku a az se starter nebo ta baterka ozve poradne,tak si to poresim a vratim do puvodniho stavu.takhle me prijde zbytecne jeste davat penize do neceho co jede a prej to prekodovani pomuze.
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

a ten co ti to povedal ti aj povedal kde to mas prekodovat? pokial je to auto co si uviedol je to uz PD a tam moze byt pricin viac.....starter kazdopadne musi mat puzdra OK....ziadne prekodovanie ti nepomoze...okrem toho co hovori diagnostika? urobil si ?
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Dokud neznáš příčinu, neřeš píčoviny. Jestli to prej pomůže, tak ať ti to ten hrdina, co ti radí píčoviny předvede!! Ale odhaduju to na radila v hospodě u piva, kterej auto viděl maximálně u souseda na parkovišti. Sorry, ale takový jsou fakt nejlepší!!

Až to budeš chtít seriózně opravit, klidně přijeď.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

a nemůže za to takhle náhodou řidič? co překódovat jeho...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Jsem jednoznačně pro :havaj:

Ale dost (offtopic)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

kostry plusy baterka nebo starter klasika jako vždycky...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

odpoj čidlo teploty vody a uvidíš,to je nejednoduší,a pak uvídíš jaké budou starty,jinak při překodování ty tam pak vyskáčou chyby,ale dobrá baterka a startér to je základ
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

netesne vstreky, tandem cerpadlo atd...atd, niektory snimac, chce to najprv prebehnut diagnostikou
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Prostě klasika, můj podpis jako vždycky :-D
sathol
Přispěvovatel

Příspěvek od sathol »

to jsou ti borci co to radí a opravují auty v hospodě..ti znají uplně vše (rofl) ale jak maji něco udělat tak nevi že auto ma rezervu v kufru (rofl)
Munez
Přispěvovatel

Příspěvek od Munez »

je to napsane na vw forum,tak jsem to chtel zkusti.nic jineho ....ale nikdo nenapsal jak to nakodovat.a takove ty reci,ze za to muze ridic si strcte nekam!sam vidim na vagu,ze chyby zadne nemam a starter toci malo,ale zatim se na repas nechystam a baterka taky drzi...ne jeden clovek vyhodil prachy za repas starteru a byl na tom stejne a potom menil baterku a uz to bylo ok,takze bud si vyberu co vymenim driv nebo zkusim to prekodovani.ano po odpojeni cidla to startuje jak ma.proste obcas nedosahnu startovacich otacek co je potreba.nekdo to resi relatkem a nekdo predelanim softu na start...ja chci zkusit tohle.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Tak ještě jednou, vyser se na píčoviny a nech si to řádně opravit. Řešilo se to tu už 1000x! V tvém případě nemusíš nic měnit, stačí opravit firmware.

Zde jedno z možných řešení : http://www.sodan.cz/index.php?page=starter

Ale jestli mermomoci chceš naprosto zbytečně měnit kódování tak by to mělo být xxxxy kde y je 1 pro automat.
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

v gateway......
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“