Automaticka prevodovka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Automaticka prevodovka
Zdravim,
nevite nekdo jak nakodovat automatickou pevodovku kdyz mam manualni?prej to nekdy pomuze k lepsim startum.obcas kdyz je horky motor,tak dlouho startuje.aspon to vyzkouset a kdyztak to vratim zapatky.tempomat nema
Golf IV 1.9 TDi 85kw.
nevite nekdo jak nakodovat automatickou pevodovku kdyz mam manualni?prej to nekdy pomuze k lepsim startum.obcas kdyz je horky motor,tak dlouho startuje.aspon to vyzkouset a kdyztak to vratim zapatky.tempomat nema
Golf IV 1.9 TDi 85kw.
pricina je bud starter nebo baterka,protoze se startovaci otacky nedostanou za tepla na pozadovanou hodnotu.baterka toci i v zime a starter byl rozdelany,tak by mel byt ok.jestli mam dat zbytecne za baterku kdyz jeste toci nebo repasovat starter kdyz jeste jede,tak radeji volim prekodovani na automatickou prevodovku a az se starter nebo ta baterka ozve poradne,tak si to poresim a vratim do puvodniho stavu.takhle me prijde zbytecne jeste davat penize do neceho co jede a prej to prekodovani pomuze.
Dokud neznáš příčinu, neřeš píčoviny. Jestli to prej pomůže, tak ať ti to ten hrdina, co ti radí píčoviny předvede!! Ale odhaduju to na radila v hospodě u piva, kterej auto viděl maximálně u souseda na parkovišti. Sorry, ale takový jsou fakt nejlepší!!
Až to budeš chtít seriózně opravit, klidně přijeď.
Až to budeš chtít seriózně opravit, klidně přijeď.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

je to napsane na vw forum,tak jsem to chtel zkusti.nic jineho ....ale nikdo nenapsal jak to nakodovat.a takove ty reci,ze za to muze ridic si strcte nekam!sam vidim na vagu,ze chyby zadne nemam a starter toci malo,ale zatim se na repas nechystam a baterka taky drzi...ne jeden clovek vyhodil prachy za repas starteru a byl na tom stejne a potom menil baterku a uz to bylo ok,takze bud si vyberu co vymenim driv nebo zkusim to prekodovani.ano po odpojeni cidla to startuje jak ma.proste obcas nedosahnu startovacich otacek co je potreba.nekdo to resi relatkem a nekdo predelanim softu na start...ja chci zkusit tohle.
Tak ještě jednou, vyser se na píčoviny a nech si to řádně opravit. Řešilo se to tu už 1000x! V tvém případě nemusíš nic měnit, stačí opravit firmware.
Zde jedno z možných řešení : http://www.sodan.cz/index.php?page=starter
Ale jestli mermomoci chceš naprosto zbytečně měnit kódování tak by to mělo být xxxxy kde y je 1 pro automat.
Zde jedno z možných řešení : http://www.sodan.cz/index.php?page=starter
Ale jestli mermomoci chceš naprosto zbytečně měnit kódování tak by to mělo být xxxxy kde y je 1 pro automat.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo??