Renault Trafic 1995cm, 66kw, rok 2010 demontaz vstriku a mot

Moderátoři: šulda, Moderátoři

roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

S lidma je to těžký, potřebuješ někoho abys mu mohl věřit, svěřit peníze, spolehnout se...to se hledá těžko :(
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

To mas pravdu Roman. Moje stara me porad říká at si nekoho vezmu k sobe, ze se jinak strham, ale koho :? když te v dnesni době kazdej okrade :x . Muj znamej mel taky malej servis a vzal tam svého kamaráda, kteremu veril jak brachovi. Jednou odjel na dovcu a když se vratil tak v dilne nemel ani zvedak. Od te doby kamaráda nevidel a ani se mu nedovolaa :o
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

To je uz extrem no...
My delame spolu tri plus jeden na rozdelqvani vraku,prace je tam ale tak pro 6,ono se pomalu chce naucit rikat ne,to nejde,ted nemam cas
Pred desti lety za svobodna jsem taky delaval do jedne do rana od pondeli do nedele ale to fakt nejde,kazdej by to chtel na pockani nebo pres vikend,sorry ale musis par dni pockat nebo se obratit jinam..
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Uz to taky chystam udelat. Sotva prijedou a uz mluvi o tom, ze to auto potrebuji druhy den :x . Budu muset přitvrdit.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Je to tak nebo se z toho poseres,doslova...lidi ti pak volaji v noci,brzo rano,v nedeli v poledne,jal si to naucis,tak to budes mit...
Popravde s tema vikendama me uz lidi vytaci,celej tyden nic a v sobotu rano se telefon muze zblaznit - ted mam cas a muzu prijet
Jinak pujcuju nahradni auto kdyz je potreba,vic uz pro to neudelam
Chodim normalne do prace a auta delam ve volnym case,rad jsem i s rodinou aspon v tu nedeli ;)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

roman1648 píše:S lidma je to těžký, potřebuješ někoho abys mu mohl věřit, svěřit peníze, spolehnout se...to se hledá těžko :(
taky čtyři roky dobrý borec měl sts špína mu nevadila, peníze mu nechyběli, nepil, zničeho nic mu přeplo začel krást co se dalo, lhaní a co mohl ojebal,pil, co naděláš ;)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No jo no kazdej by chtel vydelat pade za max.8 hodin denne a nemaknout na praci...to se musi do politiky ale :P ne rukama
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

markr píše:Uz to taky chystam udelat. Sotva prijedou a uz mluvi o tom, ze to auto potrebuji druhy den :x . Budu muset přitvrdit.
Mě vyléčil jeden borec, bezpodmínečně auto musel mít v něděli...Tak jsem přes sobotu makal a on nepřijel..Tak mu říkám, co se stalo ? A on, no já auto potřeboval na houby, ale pak jsem tam nejel...Poprchávalo a neměl jsem náladu...Tak jsem si řekl, to jsem ale vůl...Pokud není nějaká vyjímka, mám tempo klidné, dá se říci že až lenivé... :)
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Hele, jak říkáš, já myslím že náš "team" je ochotnej a vstřícnej ažaž, uděláme i v sobotu/nděli, ale když vím že to fakt hoří a ne že pán přijede z nudy vymýšlet píčoviny -asi jak s těma houbama...
dělám léta kámošovi co má pekárnu a vím že ty auta fakt potřebuje, vždycky to dobře zaplatí a není problém
tuhle paní že přezout kola...u toho prý spravit přední nárazník, odřenej bok a celý to nalakovat....prej to tam může nechat celou neděli... (wallbash)
slovacek.milos
Aktivista

ono se to spíš motá kolem jedné velké moudrousti

včas rozpoznat na koho se vysrat a před kým se posrat ;)
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Tak problemek zustava. Motor je KO a pan si sehnaal jinej, jenze ma trochu jinej kod a hlavaa je jina. Ma taam byt M9R M 786 a prisel M9R C 782. Taak ho poslal zpatky a poslali mu M9R C 615. Hlavu ma sice stejnou, ale je to jiné číslo. Mam strach to montovat. Co když jsou jiné komurky na pistech nebo uplne jiné pisty atd.. Nevite jestli se da ten motor pouzit montoval se totiž do megana III. Dik za info :)
slovacek.milos
Aktivista

markr píše:Tak problemek zustava. Motor je KO a pan si sehnaal jinej, jenze ma trochu jinej kod a hlavaa je jina. Ma taam byt M9R M 786 a prisel M9R C 782. Taak ho poslal zpatky a poslali mu M9R C 615. Hlavu ma sice stejnou, ale je to jiné číslo. Mam strach to montovat. Co když jsou jiné komurky na pistech nebo uplne jiné pisty atd.. Nevite jestli se da ten motor pouzit montoval se totiž do megana III. Dik za info :)
taky mám podobného pacienta, zaplatit DPH nebo kdybych měl nějakou marži na dílech tak katastrofa, pro něj nemyslitelné, všechno musí stát korunu nebo dvě,

v podstatě co vymyslel a našel na internetu tak se mu ty opravy několikrát prodražily a nepojízdné auto které denně potřebuje mi stojí střídavě měsíc před dílnou (crazy) navíc jsem u toho ten co neumí nic spravit, ;)

vyprdni se na to pokud kod motoru nepasuje nic nemontuj!!!!!!!!!!!!!!!!
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Budu mu volat, ze to nemontuju. :)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

nebo peníze dopředu za práci....když se objeví problém, ať máš alespoň svoje jistý..
nemůžeš přece přebírat záruky za motór co si on sežene někde v Polsku..
sorry ale tak to je
a zrovna ty renaulty- kámoš dělal Megana a byl rozdíl jen ve druhé části kódu a moto byl jinej, měl jakýsi čidla navíc nebo tam chyběly...radši bych se tomu vyhnul
kdo chceprodat motor tak mu nyvykládá jak je to samozřejmě všechno stejný ale zakopanej v tom pak budeš ty a nikdo ti nepomůže
slovacek.milos
Aktivista

[quote="roman1648"]

nebo do koktávky když si někdo vítězoslavně donese motor z feldy AEE za 15OO stejný kod ale je tam jiný blok
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“