Renault Trafic 1995cm, 66kw, rok 2010 demontaz vstriku a mot

Moderátoři: šulda, Moderátoři

markr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Renault Trafic 1995cm, 66kw, rok 2010 demontaz vstriku a mot

Příspěvek od markr »

Zdar chlapi, da se motor u tohoto frantika vytahnout bez heveru. Nevejde se me do dilny. Ma to klima nastavbu :x . A vstřiky jdou prej taky na hov....no.. Mate nejakej figl jak je dostat ven?? Diky vsem ;)
slovacek.milos
Aktivista

Re: Renault Trafic 1995cm, 66kw, rok 2010 demontaz vstriku a

Příspěvek od slovacek.milos »

markr píše:Zdar chlapi, da se motor u tohoto frantika vytahnout bez heveru. Nevejde se me do dilny. Ma to klima nastavbu :x . A vstřiky jdou prej taky na hov....no.. Mate nejakej figl jak je dostat ven?? Diky vsem ;)
podle mě v pohodě odšroubuješ celý předek, přední kola dolu na špalky, poloys z těhlic a pak to chce žirafu, tasíš celý agregát ven, když nemáš žirafu tak poloosy ven, agregát na špalky a popojet s kastlou, to jsem nikdy nedělal

tasit jen motor a trefovat se do převodovky je :bang: i to se mi mockrát podařilo ;) ale je to o nervy (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

vstřik na frantiku jsem tahal jednou měsíc nepodcenoval bych ani cocacolu, jinak zavolat firmu a zacálovat ;)

dobrá prdel byla jak jsem měsíc na frantiku tahal vstřik je to desítka let tak jsem ho dostal a pak přišla nějaká vymahačská firma a auto zabavila ;) tak zbytečná práce (LOL)
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

OK Milosi udelam to jak rikša. Zirafu mam tak to snad klapne. Jen jestli se dostanu zespodu na vyfuk abych ho odpojil :(
slovacek.milos
Aktivista

tam ten výfuk to je taková zatáčka že to dáš i od převodovky zepředu, prostě jak vykocháš předek a pověsíš na dráty tak se ti uleví,

neštěstí je otevřít dekl a dívat se na motor, to nejde nic
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

:D jj ja to tak zatím videl, ale verim, ze se stim poperu. :P
slovacek.milos
Aktivista

markr píše::D jj ja to tak zatím videl, ale verim, ze se stim poperu. :P
jo to tě bude i bavit tam prostě musíš přepnout mozek ne čumět ale demontovat vzduchové ráčny utahovačku a to musí jen padat

pak to bafneš a vytahneš, já dělám třeba do deseti v dílně a pak venku je hezky, dneska soplilo ale užívali jsme si širé nebe (crazy)
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Jo počasí je super. Lepsi nez lazne v Madarsku. Uz se tesim jak me budou zpivat zada (LOL) . Ja teda do desiti nedelam, jenom do deviti a to uz se me drahe polovicce moc nelibi (noteeth)
slovacek.milos
Aktivista

tonda ted altík na jumpr 2O13 dal to venku akorát problem s řemenem,

říkám toníku řemen a světlomet, vydělal pravý světlomet a dal to , prostě rozmontovat co se dá chce to vzduchovky ráčny a valit,
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Taky bych chtěl nejakeho Tonika :( , aale nikomu se nechce makat aani za 250 na hodinu (wallbash)
slovacek.milos
Aktivista

markr píše:Taky bych chtěl nejakeho Tonika :( , aale nikomu se nechce makat aani za 250 na hodinu (wallbash)
nebo za ty prachy jen počítat hodiny, pokuřovat, připadně vymyslet mega problém ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, Toníci došli, tak slintat a běhat s kabelem v ruce, ale lehnout pod auto a ušpinit se, to pozor.. Kolikrát si člověk říkal, sehnat někoho , koho to baví a považuje za vděčnost pravidelně jíst, pít a spát v teple s nějakým tím litrem v kapse..Škoda, že většina Ukrajinců dělá na stavbách...
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Jo, Toníci došli, tak slintat a běhat s kabelem v ruce, ale lehnout pod auto a ušpinit se, to pozor.. Kolikrát si člověk říkal, sehnat někoho , koho to baví a považuje za vděčnost pravidelně jíst, pít a spát v teple s nějakým tím litrem v kapse..Škoda, že většina Ukrajinců dělá na stavbách...
toník bude mít v lednu 65 lehnout si pod auto i do kaluže mu nedělá problém, nejvíc ho nasere když se chodí každý den koupat a nenajde rozmrzlou díru :(
slovacek.milos
Aktivista

markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Mel jsem jednoho Tonika uz jsme se domluvili i na penezich a on druhy den prisel, ze ma vlastne nemocny zada a ze tak menit olej nebo něco kde se nemusi ohýbat. Tak jsem mu podekoval a zase nic. :(
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“