EGR ventil - zaslepit či ne?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zatím to nedělají všechny stanice...rovnou to prý zanášejí do registru..amater píše:To si ich musel niecim dobre nas.at, nie? Toto sa mi este nestalo, a bol som teraz s 2003 sice to nieje vw group ale odpojeny egr ma....dawyd_kl píše:na 2003...kontrolovali ho fyzicky, jestli nemá záslepku a odpojenej podtlak..ještě pořizovali fotodokumentaci...Source píše:Treba upresniť na akých autách bolo EGR off keď ich vyhodili. Na ročníkoch do 2003 keď zaslepíš EGR tak ti jednotka nespozná že je zaslepený a tým pádom ani kontrolka nesvieti takže nieje to ako poznať a to skúseností je potvrdené že pri vytáčaní motora sú emisie ešte lepšie ako keď je EGR on![]()
Ale hodnoty boli akoby mala Dpf, tak preco by mal technik nieco skumat... Jedine ze by hladal ci som si nahodou nezakonne nenamontoval dpf aby som ich oklamal.... Kazde cudo trva tri dni, ako sa hovori...
O1 kombi, 2004, 1.9TDi PD 96kw ASZ, chip 125kw, 6-k, EGR OFF.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Tohle se mi teda moc nezdá..Konec konců,když do tý hadičky něco nacpeš,tak pozna stejně hovínko. Nicméně jsou mezi námi i tací ,kteří na prasáka egr úplně vyhodí a prošlo to stk. Ono jak se toto začne dělat jako běžná věc ,tak je pak jasný ,že to odskáčou všichni.To samé filtry dpf a katy. Díky pár jedincům je pak takováto buzerace.At si to každej přebere jak chcedawyd_kl píše:na 2003...kontrolovali ho fyzicky, jestli nemá záslepku a odpojenej podtlak..ještě pořizovali fotodokumentaci...Source píše:Treba upresniť na akých autách bolo EGR off keď ich vyhodili. Na ročníkoch do 2003 keď zaslepíš EGR tak ti jednotka nespozná že je zaslepený a tým pádom ani kontrolka nesvieti takže nieje to ako poznať a to skúseností je potvrdené že pri vytáčaní motora sú emisie ešte lepšie ako keď je EGR on
Octavia 1.9TDi 66KW motor ALH r.v 2001
BMW E46 330d 150Kw Touring, individual, speciální edice r.v 2004 M57/TU
BMW E46 330Ci cabrio r.v 2005 M54
BMW E46 330d 150Kw Touring, individual, speciální edice r.v 2004 M57/TU
BMW E46 330Ci cabrio r.v 2005 M54