Dioda na váze vzduchu - Netáhne PROČ?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

octaviask
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od octaviask »

standa123 píše:
octaviask píše:
standa123 píše:tady tak trochu platí pravidlo ....opice - banány. Dneska koupíš váhu vzduchu pomalu na každým rohu tak si myslím že není potřeba vymýšlet tyhle kraviny....
cinsku NO NAME.... to asi radsej ta dioda :D
to že sem napsal ,,na každým rohu,, neznamená že sem myslel čínu. Dneska máš autorizáky v kazdym vetsim meste a není problém asi tam zavolat a obědnat ji. A nebo na netu..... (LOL)
Tak v tom pripade samozrejme ano ;)
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

octaviask píše:
standa123 píše:
octaviask píše: cinsku NO NAME.... to asi radsej ta dioda :D
to že sem napsal ,,na každým rohu,, neznamená že sem myslel čínu. Dneska máš autorizáky v kazdym vetsim meste a není problém asi tam zavolat a obědnat ji. A nebo na netu..... (LOL)
na čínu jsem alergickej (noteeth) ....ale na talíři mi nevadí (noteeth) (noteeth)
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
TDI tech
Aktivista

Re: Dioda na váze vzduchu - Netáhne PROČ?

Příspěvek od TDI tech »

SmokeAndCharm00 píše:Ahojte,jde o motor AHF,kat off,egr off.
Bylo mi zjištěno že váha vzduchu je po smrti,proto jsem tam minulý týden dal diodu BAV20.. mezi 4-5 pin,tak jako to bylo v návodech..
Auto vůbec netáhlo,jako by vůbec netlačilo turbo. Mělo problém se dostat na 130.. Zkoušel jsem ji i otočit,zda není otočená.. Výsledek stejný.. Nevíte v čem by mohl být problém? Říkal jsem si,že když je váha po smrti,tak tam na tu chvíli dám diodu.. a ono nic..
Poradí někdo? Díky :)
Ani ti to nepojde pretoze tato jednotka 018 vie, ze taka zataz nemoze byt pri takych otackach a polohe plynoveho pedala. Ulozi zavadu " meric hmotnosti vzduchu nezmyselny signal, alebo hodnota mimo toleranci a pod. " a preberie si nahradnu hodnotu 500g/r . tot vsjo
xshreck
Přispěvovatel

Příspěvek od xshreck »

standa123 píše:
octaviask píše:
standa123 píše: to že sem napsal ,,na každým rohu,, neznamená že sem myslel čínu. Dneska máš autorizáky v kazdym vetsim meste a není problém asi tam zavolat a obědnat ji. A nebo na netu..... (LOL)
na čínu jsem alergickej (noteeth) ....ale na talíři mi nevadí (noteeth) (noteeth)
Ono je pak dobrý každý 4 měsíce reklamovat :D
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“