standa123 píše:tady tak trochu platí pravidlo ....opice - banány. Dneska koupíš váhu vzduchu pomalu na každým rohu tak si myslím že není potřeba vymýšlet tyhle kraviny....
cinsku NO NAME.... to asi radsej ta dioda
to že sem napsal ,,na každým rohu,, neznamená že sem myslel čínu. Dneska máš autorizáky v kazdym vetsim meste a není problém asi tam zavolat a obědnat ji. A nebo na netu.....
Tak v tom pripade samozrejme ano
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
octaviask píše: cinsku NO NAME.... to asi radsej ta dioda
to že sem napsal ,,na každým rohu,, neznamená že sem myslel čínu. Dneska máš autorizáky v kazdym vetsim meste a není problém asi tam zavolat a obědnat ji. A nebo na netu.....
na čínu jsem alergickej ....ale na talíři mi nevadí
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
SmokeAndCharm00 píše:Ahojte,jde o motor AHF,kat off,egr off.
Bylo mi zjištěno že váha vzduchu je po smrti,proto jsem tam minulý týden dal diodu BAV20.. mezi 4-5 pin,tak jako to bylo v návodech..
Auto vůbec netáhlo,jako by vůbec netlačilo turbo. Mělo problém se dostat na 130.. Zkoušel jsem ji i otočit,zda není otočená.. Výsledek stejný.. Nevíte v čem by mohl být problém? Říkal jsem si,že když je váha po smrti,tak tam na tu chvíli dám diodu.. a ono nic..
Poradí někdo? Díky
Ani ti to nepojde pretoze tato jednotka 018 vie, ze taka zataz nemoze byt pri takych otackach a polohe plynoveho pedala. Ulozi zavadu " meric hmotnosti vzduchu nezmyselny signal, alebo hodnota mimo toleranci a pod. " a preberie si nahradnu hodnotu 500g/r . tot vsjo
standa123 píše:
na čínu jsem alergickej ....ale na talíři mi nevadí