Vici píše:Forest jezdí tím, co mu táta půjčí...

Tak jisteee, mam trojnasobny pocet aut nezli otec a budu si od nej pujcovat auto. ...jo pockat, uz vim, kam miris, stale jsi nepochopil, ze kdyz jsem mel firemni vuz (firmy, jejiz jsem byl spolumajitel), tak jsem mel auto pujcene od otce. Trole, kdyby blbost nadnasela, mlatil by ses hlavou o strop
Vici píše:Že jsem tak smělý, v čem je lepší držák oleje z ASZ/ARL?
A Sharan 110kW má zrovna tak nějak dvouhmotu LUK, která vydrží úplné hovno

1) diky za upozorneni, opraveno ... psal jsem unaven v noci, nicmene, co by sis nekopnul, vid, trole?
2) to, ze nevis, ze se dela i nahrada setrvacniku od Sachse (namisto toho od Luku, ktery, jak jsi podotkul vydrzi hovno), za to ja nemohu, to je jen a pouze tvoje neschopnost ... hledej smudlo, psal jsem to tu ... aneb: kdo hleda, najde

... nicmene, pro pripad, ze bys chtel slovickarit jsem to polopaticky upravil pro ty, kteri by chteli shanet pouzity setrvacnik (coz povazuji za nesmysl)
3) trole, stale ses nenaucil pouzivat

?
zero1724 píše:... a do mesta sis vyladil takto auto - ty jsi neuveritelny trol
Me se stejne hrozne libi, kdyz nekdo, kdo netusi ani schopen radne napsat oznaceni turba a opovrhuje ladenim, tak tu lidem radi jak maji ladit, jake dily maji pouzivat

Kvůli tobě rozhodně nebudu upravovat ani měnit popis svého starého auta, které mám už 6 let, nemám zapotřebí sem vypisovat všechny úpravy, a všechny auta, které mám, nejsem chlubilek jak ty, kterej se chlubí informacema, za který bych se být tebou styděl... Ty nejen že jsi za zenitem, zejména věkově, jelikož počítám, že ti bude kolem 40 let... Ale vyhejbas se jasně položeným otázkám, doporučuju řešit tvou krizi středního věku milenkou...

proč bych měl někoho zdržovat tím, jaké mám auto?[/quote]
... takze nejenze neumis pouzivat

, vkladani ale ani citovat neumis ... a ty ze delas v Nemecku na nejakych projektech? Tam varis tak maximalne kafe ale spis jen uklizis
Ja se nevyhybam, jen nemam potrebu reagovat. S timto forem souviseji pouze 2 auta z 6 nezminenych, tedy Golf 4 TDI a Audi A4 TDI quattro. Proc to nezminuji? Protoze se tim nehodlam chlubit.
Navic, zero, jsi i lhar, staci si zadat do vyhledavani:
1) Klíčová slova: Passat AVF
2) Autora: zero1724
najde to napriklad
toto
... a vyjede to, ze pitvas nejakeho Passata co ma namotano pres 300tkm ... o Superbu nikdy zadna zminka, nejspis neexistuje a nebo ti ho obcas tata pujci ale s podminkou, ze se v nem nesmis stourat...
Jinymi slovy, resp. tvymi slovy jsi chudak, co nema na poradny auto
Jak tak koukam, vy dva jste hledali az jste se nasli, ze?

Ale Vici, nezapomen co si o tobe mysli: podle nej jsi chudak, co nema na poradny
Nicmene, zde je videt nazorny priklad toho, proc lide, kteri maji co sdelit na tomto foru nejsou sdilni. Poskytnou radu a pote jsou troly donuceni se na to priste znechucene vykaslat. Verim, ze vam zdejsi podekuji, skvela prace.