a nepadá ti třeba nafta?,nepřisává to někde? u filtru u toho plastového Tčka? špatně starty od doby co se dělala hlava?a za tepla v pohodě? a další věc jestli to vůbec žhaví? když zastudena chytne,tak nějaký kouř z výfuku?bílí?pitrisek píše:Děkuji všem, tandem už je vyměněn, ale stále špatné studené starty. Napadá mě po nastartovaní a mírném ohřátí se vstřiky srovnají plus mínus kolem nuly, jen druhý je mínus 1. Mě to přijde jako když se musí vytvořit tlak mezi vstřiky a tandemem, divné ale že to blbě chytne i když to zkusím hned po dvou minutách. Jen za studena. čidlo chlazení ukazuje správné hodnoty
rozdíl mezi AVF a AWX
Moderátoři: šulda, Moderátoři
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
neznamená že jsou nové žhavky ta že to žhaví
chce to sundat žhavicí lištu a proměřit zda tam jde opravdu proud
já to dělám pomocí žarovky a víš hned
a ten kouř by to vysvětloval(nespálená nafta)na hadicích zpětné ventily? má to podávačku v nádrži?funguje?

SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
Re: rozdíl mezi AVF a AWX
Zajima me jak toto tema dopadlo.... studeny start spatny, druhy start uz v pohode. 1.9TDI AVF 6q man quattro.
Mam evidentne uplne ten samy problem
Mam evidentne uplne ten samy problem
Jsou zhavice spravne ?
Me PD AUY v zime taky blbe startovalo
Novy zhavice
Jen jsem si nevsimnul, ze me dosly zhavice s rotacky
Jsou kratsi cca o 5 mm, jinak stejne
Nezhavilo to ve spalovaku, ale uvnitr komurky
Me PD AUY v zime taky blbe startovalo
Novy zhavice
Jen jsem si nevsimnul, ze me dosly zhavice s rotacky
Jsou kratsi cca o 5 mm, jinak stejne
Nezhavilo to ve spalovaku, ale uvnitr komurky
V těchto teplotách to musí chytat na drc studené i bez žhavení.
Padá nafta nebo nízké kompresní tlaky?
Padá nafta nebo nízké kompresní tlaky?