Tdi 66kW AGR - hodí se jiné trysky ?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Pavel další
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Pavel další »

starty, volnoběh bude beze změn ? Jsou zkušenosti s tímto ?
SUP II Combi, TDI CR, MR2013, 103kW, CFFB
OII combi, TDI Elegance, MR2006, 77kW, BJB
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

jo mělo by to být OK, max seřídit předvstřik, čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí, na vytahování je nejlepší reversní kladivo, a určitě bych je zbytečně nerozdělával,přezkoušet jak práší na tlak pumpě, a šup tam s nima
Pavel další
Přispěvovatel

Jeden vstřikovač jsem rozdělal-vyjmul trysku, abych přečetl, co jsou zač. Ale bez problému jsem to složil zpět. Nic mi nezůstalo na stole a ani nedošlo na násilí.
Pavel další
Přispěvovatel

Jsou tam ! V AGR mám trysky origo Bosch z 81kW. A i ty koně ! Bez jakého koliv problému namontováno a okamžitě se chytil a jede to. První dojem? Po rozjezdu příjemně zatlačen do sedačky. Pak jsem myslel, že mám pootevřený okýnko, že slyším šumět vítr. Ale okna byly zavřeny.... Ujel jsem zatím jen pár kilometrů pro ten první dojem, dál až zítra. TDI PD 74kW/Fabia to není, ten zátah to ani nebude, ale dobrý.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

no vidíš a kdyby jsi tam dal 502 nebo 764(ale ty už trochu kouří) tak by to jelo líp jak ta Fabia ;)
KaCzaba
Přispěvovatel

Příspěvek od KaCzaba »

cim vic tady o tom porad pisete ,tak mam chut nacpat na 1Z alespon vstriky z 81kW.ale nechtel jsemmm,nez se postavi jinej motor,ktery pujde vymenit za tento stavajici,ktery funguje bez problemu...ale proste nejede no...bojim se ze budu mit dalsi 1Z KO
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

KaCzaba píše:cim vic tady o tom porad pisete ,tak mam chut nacpat na 1Z alespon vstriky z 81kW.ale nechtel jsemmm,nez se postavi jinej motor,ktery pujde vymenit za tento stavajici,ktery funguje bez problemu...ale proste nejede no...bojim se ze budu mit dalsi 1Z KO
jseš z bydliště kvalitních ladičů, tak není nic snažšího než osobní kontakt, a uvidíš jak Ti to pojede :) , obavy nejsou na místě
KaCzaba
Přispěvovatel

Příspěvek od KaCzaba »

to se neboj,ze by mi tito tipci unikly.ale chci si poslkadat motor ktery uz bude mit streva na nejaky upgrade.je mi lito tohohle netknutyho motoru co s nim denodenne litam.uz sem jeden pist v 1Z znicil...a sel i blok s hlavou..takze motor KO komplet
johny24
Nováček

Příspěvek od johny24 »

nechcem zakladat novy prispekov tak iba jedna otazka mam G IV 99 1.9tdi 66kw AGR planujem vymenu trisieka rozmyslam nad powerplus 764 a sprint 764, pravdu povediac by som radsej zobral powerplus ale neviem ci uz potom nebudu problemi s turbom ?
VW Golf IV 1.9 Tdi 66kw Chip. cca 100 koni
Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

johny24 píše:nechcem zakladat novy prispekov tak iba jedna otazka mam G IV 99 1.9tdi 66kw AGR planujem vymenu trisieka rozmyslam nad powerplus 764 a sprint 764, pravdu povediac by som radsej zobral powerplus ale neviem ci uz potom nebudu problemi s turbom ?
Mam PP764 na povodnom 66kw 1,9TDI AHU a ziaden problem s turbom tam nie je...Co sa tyka dymivosti myslim ze je uplne jedno ci sprint 764 alebo PP764
Kolotoč TUNING
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

KaCzaba píše:to se neboj,ze by mi tito tipci unikly.ale chci si poslkadat motor ktery uz bude mit streva na nejaky upgrade.je mi lito tohohle netknutyho motoru co s nim denodenne litam.uz sem jeden pist v 1Z znicil...a sel i blok s hlavou..takze motor KO komplet
můj názor - bez obav 502
JasteR
Aktivista

Re: Tdi 66kW AGR - hodí se jiné trysky ?

Příspěvek od JasteR »

Pavel další píše:O-1 m.r.2001 Tdi 66kW motor AGR turbo KKK obtok. Auto a motor bezvadné, vše původní, spolehlivé,230tkm. Mám možnost dostat trysky z rozebrané 81kW. Nerad bych šel do nějakého rizika, že budu mít problémy se startem, ohrozím turbo,motor,spojku a nevím co možná..
Co získám, když je tam nechám nasadit ? Co případně zkusit, přeměřit,přeladit apod. by bylo potřeba dělat, kdybych si dodal tu odvahu?
Pár koní navíc by bodlo, ne však za cenu rizika snížení komfortu spolehlivosti, životnosti, spotřeby.. Jezdím s citem, dlohodobá pod 5l.
Mam taky AGR MR01 a na tvym miste bych tam dal sprinty764 s novejma podlozkama-hadickama a budes mit 120PS a trysky budou nove nezanesene nekvalitni naftou a na STK sem prosel v pohode..

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
Pavel další
Přispěvovatel

Nepotřebuji maximum možného, preferuji spolehlivost, komfort, hospodárnost.. Dosavadní zkušenosti s DSPL 520 ? Jet to jede, to mi sedí, se.re mne rozhašenost PP v údajích o okamžité, průměrné spotřebě, lítá to v hrozných číslech a tak si skutečnost musím ověřit ručně : nateklo/ujel. Plusy a minusy teprve budu provnávat.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“