Buzerace nebo ne?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jim
Site Admin
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jim »

ty jo.... :o

Za 3 roky, co mám domontovaný xenony, tak v zahraničí žádný problém, snad to tak zůstane nadále...

Lusťa: asi ho zaujalo tvoje pěkně potuněný auto a možná proto si všiml, že xenony jsou domontovaný... :)
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
Obrázek
Boriss
Přispěvovatel

Příspěvek od Boriss »

Ja nemusim jet ani za hranice aby me jebali radne skoleni policiste......
To je same pane ridici na toledo 97 se uz vyrabeli xenony?..takze za 500kc ze to neni originalni dil.........A to mam tak 3krat do mesice
Benzin patri do nadrze je li vic nez -22 stupnu
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Tak jsem se sem konečně dostal. No fakt to byla sila, nevěděl jsem, jestli si ze mě dělá srandu nebo to myslí vážně, ale rychle jsem pochopil.

Jinak první, co mě napadlo, bylo že si tam nalepim taky nějaký imitace. Ale nevíte někde, kolik by to tak stálo, kdyby se to dodělávalo, aby to bylo 100% funkční?

Jinak já jezdim přes hranice asi tak 3.5 roku a nikdy jsem s xenonama žádnej problém neměl a to mi auto už dokonce prohledávali psem:-). Prostě všechno. Jednou, když mě zastavili po páté v jednom měsíci jsem tam už dělal docela bordel, že by si to už mohli konečně zapsat někam do počítače, že moje auto je ok, ale marné to bylo. Příště opět důkladná kontrola. Jednou už přišli a řekl, že to vypadá špatně, že je to kradený, tak jsem zezelenal a naposled jsem se začal mazlit s mym golfíkem, za chvilku se vrátil a řekl mi, že teda ok, že měl jen tušení. Jsem myslel, že jsem na pokraji smrti (wallbash), byl jsem celej zelenej
ax
Přispěvovatel

Příspěvek od ax »

mam taky xenony a zatim bez problemu, taky ted uvazuji o imitacich :) jsou to jen takove dva kosodelnicky co vystihnu se stareho narazniku a nalepim je oboustranou paskou

jinak originalni dil..... prece ty nase xenony maji homologaci ktera by se snad i dala sehnat a namontovat to muze kdokoliv
to je jako by rekli, tak koukam ze ty brzdove kotouce nejsou original...500

jde jen o ty ostrikovace a naklapeni, muzete nekdo uvest v kterem predpise to je presne uvedeno??
Passat 3C, BMR, 125 kW, r.v. 2008, DSG, Highline
Byrto
Přispěvovatel

Příspěvek od Byrto »

ano tak to je

ked xenony tak jedine s automatickym sklapanim (gyroskopy elektoromotory + cidla napravove...) a ostrekovacmi

to v rakusku sa beru papiere za napr. zhnite 5-dvere na feliciach

je to vraj ostra hrana a co ak by sa o to obtrel cyklista - to by potom zomrel na tetanus :D

- to su ich argumenty takze bacha na to :!:
TDI
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
Fazeey
Přispěvovatel

Příspěvek od Fazeey »

jj rakušáci sou svini nam hned kontrolovali VINko , ještě že nezjistili že na autě neni technická (LOL) (LOL)
530d .. DP renegade
oliofiat
Sběrač informací

Příspěvek od oliofiat »

Jen aby nezačal až se to začne rozšiřovat (noteeth) :idea:
2,4TD_HLX_week
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“