Vcera jsme jel pres nemecke hranice, vse v pohode, uz jsem radil jednicku, ze budu pokracovat a najednou na me rve nemeckej policajt, jestli to jsou xenony, co mam. Ja na to,ze jo. Tak jsem mel odstavit auto. za 15 minut prisel a rika. To jsou original xenony. Ja na to, ze ne, ze jsem si je tam dal kvuli lepsi viditelnosti. On na to, ze to je sice hezky, ale kdyz mam xenony, tak musim mit odstikovace na svetla. Koukal jsem na nej jako blazen, jestli si ze me dela srandu nebo ne, ale kdyz zacas rikat a ukazovat mi, kde se muzu otocit a jet zpet, tak jsem pochopil, ze to asi zert nebude. Neveril jsem vlastnim usim, ale bylo to tak. Tak jsem mu zacal vysvetlovat, ze opravdu musim prejet a ze uz jsme s tim pres vsechny hranice jezdil a nikdy nebyl zadnej problem. On na to, ze jsem mel teda stesti, ze jsem jeste nenarazil na neho. To uz jsem fakt nevedel co rict. Pak se pta, kam jedu, tak jsem slusne odpovedel, ze na tenisovy turnaj. Dal tuto story psat nebudu protoze je to fakt na dlouho a komicke. Po hodine to skoncilo tim, ze me pustil, ale chtel, abych mu dal nejakej darek. Skoncilo to tim, ze jsem se fotil s nemeckejma policajtama v kancelari, no fakt to byla prdel.

. A to si jeste vzal muj pas a sel si moje jmeno hledat na internetu, za 15 minut se vratil a rikal, ze teda jo, ale chce nejakej ten darek
A tak se ptam, byla to buzerace nebo opravdu kazdy, kdo ma xenony, musi mit i jejich odstrikovace, protoze u normalnich svetel nic takoveho byt prej nemusi rikal.
A popripade, kolik vyjde jejich dodelani
Omlouvam se za monolog, ale opravdu se mi tohle nikdy nestalo, abych daval policajtum na hranicich podpisy na tenisovy micky

a jeste se s nima pak fotil. Jen skoda, ze jsem jim nedal svuj mejl, abych sem dal foto
- si asi mysleli, ze jsem Agasi:-)