Buzerace nebo ne?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Lusťa
blázen
Odpovědi: 0

Buzerace nebo ne?

Příspěvek od Lusťa »

Vcera jsme jel pres nemecke hranice, vse v pohode, uz jsem radil jednicku, ze budu pokracovat a najednou na me rve nemeckej policajt, jestli to jsou xenony, co mam. Ja na to,ze jo. Tak jsem mel odstavit auto. za 15 minut prisel a rika. To jsou original xenony. Ja na to, ze ne, ze jsem si je tam dal kvuli lepsi viditelnosti. On na to, ze to je sice hezky, ale kdyz mam xenony, tak musim mit odstikovace na svetla. Koukal jsem na nej jako blazen, jestli si ze me dela srandu nebo ne, ale kdyz zacas rikat a ukazovat mi, kde se muzu otocit a jet zpet, tak jsem pochopil, ze to asi zert nebude. Neveril jsem vlastnim usim, ale bylo to tak. Tak jsem mu zacal vysvetlovat, ze opravdu musim prejet a ze uz jsme s tim pres vsechny hranice jezdil a nikdy nebyl zadnej problem. On na to, ze jsem mel teda stesti, ze jsem jeste nenarazil na neho. To uz jsem fakt nevedel co rict. Pak se pta, kam jedu, tak jsem slusne odpovedel, ze na tenisovy turnaj. Dal tuto story psat nebudu protoze je to fakt na dlouho a komicke. Po hodine to skoncilo tim, ze me pustil, ale chtel, abych mu dal nejakej darek. Skoncilo to tim, ze jsem se fotil s nemeckejma policajtama v kancelari, no fakt to byla prdel. (rofl) . A to si jeste vzal muj pas a sel si moje jmeno hledat na internetu, za 15 minut se vratil a rikal, ze teda jo, ale chce nejakej ten darek (LOL)

A tak se ptam, byla to buzerace nebo opravdu kazdy, kdo ma xenony, musi mit i jejich odstrikovace, protoze u normalnich svetel nic takoveho byt prej nemusi rikal.

A popripade, kolik vyjde jejich dodelani

Omlouvam se za monolog, ale opravdu se mi tohle nikdy nestalo, abych daval policajtum na hranicich podpisy na tenisovy micky (rofl) a jeste se s nima pak fotil. Jen skoda, ze jsem jim nedal svuj mejl, abych sem dal foto

- si asi mysleli, ze jsem Agasi:-)
Sokolda
Přispěvovatel

Příspěvek od Sokolda »

(LOL) I Ty hvězdo..... (noteeth)
Seat CordobaTDI / AFN - 176 HP
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

- si asi mysleli, ze jsem Agasi:-)

nebo serena? (noteeth)
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

P.TAZZ píše:- si asi mysleli, ze jsem Agasi:-)

nebo serena? (noteeth)
Lusťa v přestrojení za P.Tazze? :D
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

Ne já ho chtěl citovat ale nějak se mi to nepovedlo.
Fox-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Fox-CZ »

ano,kdyz mas xenony musis mit i odstrikovace,i uz na STK to zacinaji kontrolovat..
Passat 2002 TDI96KW
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

A proč to tak je?
To jako normální svetla svítěj i zacákaný a xenony ne jo? (LOL)
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Je to kvůli tomu, že ten bordel na lampách láme a rozptylujě světlo a při takovém světelném výkonu, jakej maj xenony, to pak oslňuje.
A je to tak, někdy si toho schválně všimni, když máš špinavý lampy, najeď před zeď a podívej se, jakou dělaj světla křivku, (ten přechod mezi stínem a světlem je pěkně nejasnej) a potom lampy očisti a porovnej.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

Jo tááák. tak to sem eště nikdy nezkoumal.
Tak dík už sem zas chytřejší.
No eště by melo bejt ve vyhlášce že za deště a sajrajtu musíš každejch 100 metrů ostříkat světlomety. (noteeth)
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

:D
Ono se to právě odvíjí od špinavosti čelního skla, se špinavým taky asi daleko nepojedeš.
KTM 250 SX-F
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

No jo to máš pravdu. To sem ale (LOL)
maros4341
Aktivista

Příspěvek od maros4341 »

okrem ostrekovacov svetlometov musia mat xenony aj automaticku nivelizaciu svetiel t.j. ze je tam automatika ktora nastavuje sklon svetiel podla zatazenia vozidla namiesto vodica, ktory by to mal urobit koleckom nastavenia sklonu svetiel - je to tiez urobene kvoli tomu aby xenony neoslnovali protiiducich vodicov
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Fazeey
Přispěvovatel

Příspěvek od Fazeey »

jojo odsřikovače by měli bejt, čidlo na zadní nápravě taky ale samo to u nás většina nemá, ale za hranicema to může bejt problem

sem Lusťo nevěděl že si tak znamej tenista ale jak koukam na net tak si tam hodně jakto že nejezdíš na srazy pod VIP :) :D
530d .. DP renegade
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Naprd je , že ty ostřikovače jsou hned vidět, jestli tam jsou, či ne. Tu nivelaci z venku poznáš snad jen podle nastavovače sklonu světel, to už asi celňáci neštudujou.
Jedině na nárazník nalepit krytky z ostřikovačů, jako imitaci a pokud by to někdo chtěl vidět v akci, ta říct že je to Obitý. :D
KTM 250 SX-F
Fazeey
Přispěvovatel

Příspěvek od Fazeey »

Kornout píše:Naprd je , že ty ostřikovače jsou hned vidět, jestli tam jsou, či ne. Tu nivelaci z venku poznáš snad jen podle nastavovače sklonu světel, to už asi celňáci neštudujou.
Jedině na nárazník nalepit krytky z ostřikovačů, jako imitaci a pokud by to někdo chtěl vidět v akci, ta říct že je to Obitý. :D
hehe to je celkem gut napad ty imitace :D o tom naklápění sem slyšel že se ti jeden opře vzadu o auto a prohoupne auto a pomocí něčeho podobnýho co maj na stk to poznaj, ale fakt jen doslech.. kvuli tomu jsem o xenonech přestal uvažovat ale pak sem zjistil že to vlastně u nás nikdo neřeší
530d .. DP renegade
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“