Porovnání chipu

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

pasena píše:Tak sem si popovídal se soudruhem co mi spostředkoval CHIPTUNNING, a on se k tomu vyjádřil, že to musí být v lajně a že to musí chodit jako kráva. Že prý tam je zvedlej tlak v rampě a to musí stačit. Tak nevím, asi začnu věřit na duchy a od 1.7. se nechám uchlácholit MP a PČR, že to stačí. :D . Aspoň zůstanu bez odebraných bodů.
No, pokud to mas original, tak to chodi urcite jako krava - tedy pomalu (LOL)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Dalsi, co se snazil radoby usetrit (noteeth)

Ale vis, ze verim tomu, ze to jede jako krava? ...ta je prece celkem pomala, ne? ...hele, a nerekl Ti taky takovu tu hlasku "to se rozjede, ro si musi sednout"? To pouziva prej ABC (LOL)

Abys pochopil, na chipu neusetris. Kdyz to osulis, tak jen kratokodobe ... pak se Ti to vymsti.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
pasena
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasena »

Ahoj, tak mi poslali nový CHIP, prý by měl být OK. Může mi to to někdo skouknout? Budu moc rád a tisíceré díky a milioný děkovných dopisů ho nemine. Díky
http://rapidshare.de/files/28542172/Ren ... e.zip.html
pasena
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasena »

To Forest: Nesnažím se ušetřit, byl to přídavek ke koupi KWPčka. (LOL) Nejsem blbej ani mladej, abych nechápal, že levný chip = dobrý. (wallbash) Nevěděl sem, že to takhle dopadne. Subjektivní dojem byl, že to jede líp.
Naposledy upravil(a) pasena dne 08 srp 2006, 00:14, celkem upraveno 1 x.
Eddie
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eddie »

pasena píše:Ahoj, tak mi poslali nový CHIP, prý by měl být OK. Může mi to to někdo skouknout? Budu moc rád a tisíceré díky a milioný děkovných dopisů ho nemine. Díky
http://rapidshare.de/files/28542172/Ren ... e.zip.html
tak to zkus a uvidíš, ne? Jestli je tohle OK chip,tak nevím.. Kup si pořádný data a ne takový shit (noteeth)
pasena
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasena »

A ty to dovedeš porovnat? Pokud ne , tak o takové názory nestojím, byl to přídavek a jestli s tím obtěžuji tak SORRY. Neboj se zkusím to, ale jak mám poznat, že je to OK chip? Chtěl sem na to znát názor a né kecání někoho kdo si to o půlnoci přečte a akorát kecá.
Renault ojeté vozy - R - Megáne 1.9 DCi
Eddie
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eddie »

pasena píše:A ty to dovedeš porovnat? Pokud ne , tak o takové názory nestojím, byl to přídavek a jestli s tím obtěžuji tak SORRY. Neboj se zkusím to, ale jak mám poznat, že je to OK chip? Chtěl sem na to znát názor a né kecání někoho kdo si to o půlnoci přečte a akorát kecá.
samozřejmě, že jsem koukl na změny!! je přidaná nafta a vzduch vůbec. Pokud si myslíš, že je to kecání, tak si počkej na další názory. Délky vstřiků jsou protažený takovým způsobem, jak bych to asi nikdy neudělal. Čus, nebudu se k tomu dál vyjadřovat.
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

Jednoduše špatná úprava (ani se to nedá nazvat úprava, spíš poprava)... Pomalu bych řekl, že to dělal někdo, kdo vůbec nemá vůbec tušení o co jde. Přidán plnící tlak i palivo, ale v celém rozsahu otáček a zátěže a omezovače netknutý. Takže do auta to nemá smysl ani dávat - bylo by to velké riziko. Bude padat do nouzáku a asi i hodně kouřit.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“