Porovnání chipu

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pasena
Sběrač informací
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Porovnání chipu

Příspěvek od pasena »

Nechal jsem si načipovat R-Megana, bylo mi řečeno že je to vyladěné lehce. Jede to sice líp, ale při nastartování studeného motoru houpou otáčky. Mohl by se někdo podívat na mapy? Zde jsou. http://rapidshare.de/files/23725594/0281010819.zip.html Děkuji
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

podle tech map co jsi poslal bych si troufl rici , ze to musi jet stejne,protoze palivovy mapy a tl. turba jsou nezmeneny--vypada to spis jako mirne jina soft.verze ,ale urcite to neni upraveny tvuj original
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

ted jsemse podival a nasel jsem orig co mam v notesu a muzu te ubezpecit ,ze mas misto mod jiny original,tak jestli jsi za to nekomu dal penize tak bych za nim rychle zajej na pohovor

(LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
viki
Nováček

Příspěvek od viki »

to není jiný originál, je stejný s původním, je ty "úpravy" jsou poněkud "zvláštní" postrádající efekt a logiku.

Kdo je autorem?
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

viki píše:to není jiný originál, je stejný s původním, je ty "úpravy" jsou poněkud "zvláštní" postrádající efekt a logiku.

Kdo je autorem?
je to jiny orig. mam ho v notesu/sam jsem ztahoval z auta ,ktere jsem upravoval/ a schoduje se s mod souborem az na jednu nepatrnou zmenu
viki
Nováček

Příspěvek od viki »

Ano máš pravdu, špatně jsem se podíval.
Je to soft pro stejnou jednotku, patrně nějaký nepatrný update, ovšem s tím, že ten jakože originál je mladší než ten modifikovaný.
pasena
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasena »

To jste mě nepotěšili, úpravu mám od člověka od kterého sem koupil KWPčko, ale nedělal to on sám. Mě bylo divný, že upravený soubor je o 3 roky a dva dny starší. Budu muset si s ním popovídat. Dík
scream
Přispěvovatel

Re: Porovnání chipu

Příspěvek od scream »

pasena píše: Jede to sice líp, ale při nastartování studeného motoru houpou otáčky. http://rapidshare.de/files/23725594/0281010819.zip.html Děkuji
aneb co udela sugesce....
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

V mapách řj se teda nevyznám, ale není ta změna toho softu právě jen v těch houpajících se ot. na volnoběh :D
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
pasena
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasena »

Tak sem si popovídal se soudruhem co mi spostředkoval CHIPTUNNING, a on se k tomu vyjádřil, že to musí být v lajně a že to musí chodit jako kráva. Že prý tam je zvedlej tlak v rampě a to musí stačit. Tak nevím, asi začnu věřit na duchy a od 1.7. se nechám uchlácholit MP a PČR, že to stačí. :D . Aspoň zůstanu bez odebraných bodů.
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

co je tlak v rampe?
Luke
OII 1.9 TDI
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

to bude mysleno tlak paliva v common railu
Maxricho
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxricho »

čau lidi,taky mám upravenou řídící jednotku a nechal jsem si originál i upravenej soft jednotky zálohovat na CD. Poraďte jak se na ty data(mapy) mužu mrknout?v jakém programu se to dá skouknout? :?
Hoyo
Přispěvovatel

Příspěvek od Hoyo »

Maxricho píše:čau lidi,taky mám upravenou řídící jednotku a nechal jsem si originál i upravenej soft jednotky zálohovat na CD. Poraďte jak se na ty data(mapy) mužu mrknout?v jakém programu se to dá skouknout? :?
Da sa na mapu pozriet a upravit ju v WinOSL.Niekde ho mam.Mna skor zaujima ako dostat mapu s RJ do compu.Mam kwp2000 a tachousb.Viem vytiahnut len binar s pristrojovej dosky upravit ho a vlozit naspet.Skuste niekto poradit.
hoyo@zoznam.sk
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Ty data jsou v podstate dva originaly.Ty zmeny jsou uplne mimo datove mapy a nesmyslne.Staci to nacist v nejakem sw /treba v REMAP3000/ a porovnat soubory.Jinak tlak v railu se nezvysuje, ten je dany konstrukci.Kdyztak delka vstriku paliva.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“