BERLINGO HDI Tuning

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bombastiq
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od bombastiq »

cukrar píše:
bombastiq píše:tak,tak lepší je originál co má bej

nedej bože noname kužel za 350,- (wallbash)
ten je dobrej tak na okrasu
no ale tady snad píšou, že zlepší až o 40% ne? :)

(wallbash) (wallbash) (wallbash)

no to je to tejný jako když mě borec tvrdí že mu z 66KW
golfa udělali čyptuzingem 105KW že má lístek od brzdy
a seriový turbo a trysky (wallbash)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
cukrar
Sběrač informací

Příspěvek od cukrar »

bombastiq píše:
cukrar píše:
bombastiq píše:tak,tak lepší je originál co má bej

nedej bože noname kužel za 350,- (wallbash)
ten je dobrej tak na okrasu
no ale tady snad píšou, že zlepší až o 40% ne? :)

(wallbash) (wallbash) (wallbash)

no to je to tejný jako když mě borec tvrdí že mu z 66KW
golfa udělali čyptuzingem 105KW že má lístek od brzdy
a seriový turbo a trysky (wallbash)

hm, tak jasný dobrý, jen abych věděl.... tím pádem jen chip a konec ju?

ale děkuji za rady, aspon to vím a to se cení 8) a díky
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

zmier sa s tym ze zabozruti su neni vobec vhodne auta na nejake zvysovanie vykonu...su to vraky...
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

máme taky berlingo 2.0Hdi, taky jsem se o to zajímal, ale po tom co jsem všechno přečet, bych ti doporučil chip max na 85kw, jede to pak pěkně, ale víc je pro ten motor už jen boj o přežití... pošli foto tvýho berlouše....

nááš: http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/2 ... fef112.jpg
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
cukrar
Sběrač informací

Příspěvek od cukrar »

pěkné autíčko, ne ja si Berlingo chci kupovat za rok, zhruba od teď za rok aspoň doufám, že seženu (noteeth)

Chci 1.6hdi/2.0hdi s Modutopem(prosklenná střecha)
a zadní kotouče ESP, patrně nákup z Německa protože
u nás sehnat berlingo v té výbavě co chci.
Bral bych přesně tenhle možné klidně 1.6hdi

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vehkwno3ewrw
JiRaY
Přispěvovatel

Příspěvek od JiRaY »

Ne,vážně,fakt vyhoď kat,zaslep ten EGR,a dej ten čip,víc z něj stejně nedostaneš,věř nám,je to tak,cokoliv jiného je jen vyhazování prachů oknem,a přetěžování motoru,co bude už tak s těmi 109 koňmi na hraně.
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"

Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

JiRaY píše:Ne,vážně,fakt vyhoď kat,zaslep ten EGR,a dej ten čip,víc z něj stejně nedostaneš,věř nám,je to tak,cokoliv jiného je jen vyhazování prachů oknem,a přetěžování motoru,co bude už tak s těmi 109 koňmi na hraně.
přesně tak, souhlasím s tebou ;)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
cukrar
Sběrač informací

Příspěvek od cukrar »

misa.89 píše:
JiRaY píše:Ne,vážně,fakt vyhoď kat,zaslep ten EGR,a dej ten čip,víc z něj stejně nedostaneš,věř nám,je to tak,cokoliv jiného je jen vyhazování prachů oknem,a přetěžování motoru,co bude už tak s těmi 109 koňmi na hraně.
přesně tak, souhlasím s tebou ;)
no ještě chci dvě dvojité koncovky výfuku, je to sice jen na efekt, ale mě se to moc :D
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

ja vas nechapem...na co tunit taky vrak ako je berlingo...je to vysoke auto ktore nesedi na ceste ma velky odpor vzduchu pre svoju vysku,vzadu ma vetsinou len bubne ,sedanky ako lavice...naco do toho pchat nieco na co to auto nebolo stavane...je to uzitkove auto a nie auto na tuning...
cukrar
Sběrač informací

Příspěvek od cukrar »

Package píše:ja vas nechapem...na co tunit taky vrak ako je berlingo...je to vysoke auto ktore nesedi na ceste ma velky odpor vzduchu pre svoju vysku,vzadu ma vetsinou len bubne ,sedanky ako lavice...naco do toho pchat nieco na co to auto nebolo stavane...je to uzitkove auto a nie auto na tuning...
A copak máš ty pěkného, že to hned tak napadáš... (LOL)

Možná by ses divil, ale Berlingo se vyrábí/vyrábělo i s kotoučovými brzdali vzadu. :P
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

to vies ze by som sa nedivil..robim v Peugeot servise tak viem co sa tam davalo...ja nevravim ze mam bohvieco (ale pracuje sa na lepsom len nieje cas)ale Berlingo neni ozaj vhodne na tuning..ked tak zvysenie respektive uprava mapy pre lepsi chod a krutak motoru to este ano ale to je tak pre niekoho co v tom stravi 8 hod denne..
ved preco si myslis ze vsetky tuningove auta sa davaju nizsie ,vetsie brzdy a chladice...to mi pripada ako tunovanie traktora z JZD ..
napriklad su tu borci co maju upravenu mapu v Boxeroch aby im tie auta chodili trosku kulturnejsie...nie preto ze robia tuning...to uz potom neni tuning ale tuzing...chces auto na tuning tak si zaobstaraj 406Coupe alebo 307CC to aspon ako tak vyzera ale nie Berlingo..a este k tomu davat dvojite koncovky na vyfuky ako sa to tu niekde pisalo...Berlingo je uzitkove popripade rodinne auto a tak je aj nastavene..podvozok,prevodovka a aj motor...mi to pripada ako jeden co chodi k nam s Formanom ache tam motor s fabie ,sedacky z fabie,spojlery a rozne kraviny..lebo ze forman je najlepsie auto a ma super jazdne vlasnosti..xixixixi
cukrar
Sběrač informací

Příspěvek od cukrar »

Package píše:to vies ze by som sa nedivil..robim v Peugeot servise tak viem co sa tam davalo...ja nevravim ze mam bohvieco (ale pracuje sa na lepsom len nieje cas)ale Berlingo neni ozaj vhodne na tuning..ked tak zvysenie respektive uprava mapy pre lepsi chod a krutak motoru to este ano ale to je tak pre niekoho co v tom stravi 8 hod denne..
ved preco si myslis ze vsetky tuningove auta sa davaju nizsie ,vetsie brzdy a chladice...to mi pripada ako tunovanie traktora z JZD ..
napriklad su tu borci co maju upravenu mapu v Boxeroch aby im tie auta chodili trosku kulturnejsie...nie preto ze robia tuning...to uz potom neni tuning ale tuzing...chces auto na tuning tak si zaobstaraj 406Coupe alebo 307CC to aspon ako tak vyzera ale nie Berlingo..a este k tomu davat dvojite koncovky na vyfuky ako sa to tu niekde pisalo...Berlingo je uzitkove popripade rodinne auto a tak je aj nastavene..podvozok,prevodovka a aj motor...mi to pripada ako jeden co chodi k nam s Formanom ache tam motor s fabie ,sedacky z fabie,spojlery a rozne kraviny..lebo ze forman je najlepsie auto a ma super jazdne vlasnosti..xixixixi

No ja formana nijak neprožívám pouze se mi líbí Berlingo to je vše :-) :-)
tak to nechci nějak hrotit a jen si ho "zkultůrním" podle asvých představ
pak, už záleží na každém co se komu líbí samozřejmě, že se vždy někdo najde komu se to líbit nebude, ale do toho už mu mluvit nebudu.
Ale i tak děkuji 8)
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

Package píše:to vies ze by som sa nedivil..robim v Peugeot servise tak viem co sa tam davalo...ja nevravim ze mam bohvieco (ale pracuje sa na lepsom len nieje cas)ale Berlingo neni ozaj vhodne na tuning..ked tak zvysenie respektive uprava mapy pre lepsi chod a krutak motoru to este ano ale to je tak pre niekoho co v tom stravi 8 hod denne..
myslím, že řešíš zbytečnosti, on si chce prsotě upravit svoje auto. A nemyslím si, že to berlingo na silnici až tam nesedí, samozdřejmě se to nedá srovnávat s oct, ale na 195 to sedí, to mi věř. tou úpravou může chtí třeba snížit spotřebu, nebo mít výkonovou rezervu na předjíždění. Taky může mít kufr plný zástaveb audia a jezdit s tím na soutěže a proto nechce mít drsně vypadající auto, který nejede...
cukrar
Sběrač informací

Příspěvek od cukrar »

Děkuji za podporu :-) :-)
aspoň někdo mě chápe ;)
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

viva la France (noteeth)

měli jsme p205, P206, P405, Citroena BX 2x a ted berlingo (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Citroën“