máme taky berlingo 2.0Hdi, taky jsem se o to zajímal, ale po tom co jsem všechno přečet, bych ti doporučil chip max na 85kw, jede to pak pěkně, ale víc je pro ten motor už jen boj o přežití... pošli foto tvýho berlouše....
pěkné autíčko, ne ja si Berlingo chci kupovat za rok, zhruba od teď za rok aspoň doufám, že seženu
Chci 1.6hdi/2.0hdi s Modutopem(prosklenná střecha)
a zadní kotouče ESP, patrně nákup z Německa protože
u nás sehnat berlingo v té výbavě co chci.
Bral bych přesně tenhle možné klidně 1.6hdi
Ne,vážně,fakt vyhoď kat,zaslep ten EGR,a dej ten čip,víc z něj stejně nedostaneš,věř nám,je to tak,cokoliv jiného je jen vyhazování prachů oknem,a přetěžování motoru,co bude už tak s těmi 109 koňmi na hraně.
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
JiRaY píše:Ne,vážně,fakt vyhoď kat,zaslep ten EGR,a dej ten čip,víc z něj stejně nedostaneš,věř nám,je to tak,cokoliv jiného je jen vyhazování prachů oknem,a přetěžování motoru,co bude už tak s těmi 109 koňmi na hraně.
JiRaY píše:Ne,vážně,fakt vyhoď kat,zaslep ten EGR,a dej ten čip,víc z něj stejně nedostaneš,věř nám,je to tak,cokoliv jiného je jen vyhazování prachů oknem,a přetěžování motoru,co bude už tak s těmi 109 koňmi na hraně.
přesně tak, souhlasím s tebou
no ještě chci dvě dvojité koncovky výfuku, je to sice jen na efekt, ale mě se to moc
ja vas nechapem...na co tunit taky vrak ako je berlingo...je to vysoke auto ktore nesedi na ceste ma velky odpor vzduchu pre svoju vysku,vzadu ma vetsinou len bubne ,sedanky ako lavice...naco do toho pchat nieco na co to auto nebolo stavane...je to uzitkove auto a nie auto na tuning...
Package píše:ja vas nechapem...na co tunit taky vrak ako je berlingo...je to vysoke auto ktore nesedi na ceste ma velky odpor vzduchu pre svoju vysku,vzadu ma vetsinou len bubne ,sedanky ako lavice...naco do toho pchat nieco na co to auto nebolo stavane...je to uzitkove auto a nie auto na tuning...
A copak máš ty pěkného, že to hned tak napadáš...
Možná by ses divil, ale Berlingo se vyrábí/vyrábělo i s kotoučovými brzdali vzadu.
to vies ze by som sa nedivil..robim v Peugeot servise tak viem co sa tam davalo...ja nevravim ze mam bohvieco (ale pracuje sa na lepsom len nieje cas)ale Berlingo neni ozaj vhodne na tuning..ked tak zvysenie respektive uprava mapy pre lepsi chod a krutak motoru to este ano ale to je tak pre niekoho co v tom stravi 8 hod denne..
ved preco si myslis ze vsetky tuningove auta sa davaju nizsie ,vetsie brzdy a chladice...to mi pripada ako tunovanie traktora z JZD ..
napriklad su tu borci co maju upravenu mapu v Boxeroch aby im tie auta chodili trosku kulturnejsie...nie preto ze robia tuning...to uz potom neni tuning ale tuzing...chces auto na tuning tak si zaobstaraj 406Coupe alebo 307CC to aspon ako tak vyzera ale nie Berlingo..a este k tomu davat dvojite koncovky na vyfuky ako sa to tu niekde pisalo...Berlingo je uzitkove popripade rodinne auto a tak je aj nastavene..podvozok,prevodovka a aj motor...mi to pripada ako jeden co chodi k nam s Formanom ache tam motor s fabie ,sedacky z fabie,spojlery a rozne kraviny..lebo ze forman je najlepsie auto a ma super jazdne vlasnosti..xixixixi
Package píše:to vies ze by som sa nedivil..robim v Peugeot servise tak viem co sa tam davalo...ja nevravim ze mam bohvieco (ale pracuje sa na lepsom len nieje cas)ale Berlingo neni ozaj vhodne na tuning..ked tak zvysenie respektive uprava mapy pre lepsi chod a krutak motoru to este ano ale to je tak pre niekoho co v tom stravi 8 hod denne..
ved preco si myslis ze vsetky tuningove auta sa davaju nizsie ,vetsie brzdy a chladice...to mi pripada ako tunovanie traktora z JZD ..
napriklad su tu borci co maju upravenu mapu v Boxeroch aby im tie auta chodili trosku kulturnejsie...nie preto ze robia tuning...to uz potom neni tuning ale tuzing...chces auto na tuning tak si zaobstaraj 406Coupe alebo 307CC to aspon ako tak vyzera ale nie Berlingo..a este k tomu davat dvojite koncovky na vyfuky ako sa to tu niekde pisalo...Berlingo je uzitkove popripade rodinne auto a tak je aj nastavene..podvozok,prevodovka a aj motor...mi to pripada ako jeden co chodi k nam s Formanom ache tam motor s fabie ,sedacky z fabie,spojlery a rozne kraviny..lebo ze forman je najlepsie auto a ma super jazdne vlasnosti..xixixixi
No ja formana nijak neprožívám pouze se mi líbí Berlingo to je vše
tak to nechci nějak hrotit a jen si ho "zkultůrním" podle asvých představ
pak, už záleží na každém co se komu líbí samozřejmě, že se vždy někdo najde komu se to líbit nebude, ale do toho už mu mluvit nebudu.
Ale i tak děkuji
Package píše:to vies ze by som sa nedivil..robim v Peugeot servise tak viem co sa tam davalo...ja nevravim ze mam bohvieco (ale pracuje sa na lepsom len nieje cas)ale Berlingo neni ozaj vhodne na tuning..ked tak zvysenie respektive uprava mapy pre lepsi chod a krutak motoru to este ano ale to je tak pre niekoho co v tom stravi 8 hod denne..
myslím, že řešíš zbytečnosti, on si chce prsotě upravit svoje auto. A nemyslím si, že to berlingo na silnici až tam nesedí, samozdřejmě se to nedá srovnávat s oct, ale na 195 to sedí, to mi věř. tou úpravou může chtí třeba snížit spotřebu, nebo mít výkonovou rezervu na předjíždění. Taky může mít kufr plný zástaveb audia a jezdit s tím na soutěže a proto nechce mít drsně vypadající auto, který nejede...