VENTYL N 75
Moderátoři: šulda, Moderátoři
protoze novejsi 66kw maj turba s lopatkama ne obtokem, jsou to ty 66kw ktere maji 66kw/3800ot, ty co maji vykon 66kw/4000ot maj obtok, podle toho se to da jednoduse poznat z technicaku aniz by clovek videl motor a nebo znal kody motoruvenda píše:Prosím vá, někteří píšete že to může být N 75 nebo zatuhlé lopatky u turba. myslel jsem že turbo " u 66 kw " používá obtok.. N 75 a "u 81kw" je to řešeno natáčením lopatek. Zapoměl jsem typy tak píšu u 66,..81 kw... Ale proč někdo odpovídá že to u jednoho turba může být to i to. ???
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

venda: ja mam tiez 66kW a presne toto som riesil minuly tyzden na mojom a bolo to v turbe.autorizovany servis Galimex Martin mi chcel hned menit vahu, turbo, snimac tlaku a co ja viem co este. diagnostikovat sa to podla nich neda, no proste tragedia.
a kody motora -- ved to je to najjednoduchsie , zoberem do ruky osvedcenie a citam.
A este k tomu vytacaniu nad 3 000ot. , mne to raz spravilo tak ze som tomu vykrutil krky uz od dvojky a vtedy ten podtlak vladal pohnut podtlakom a auto islo ale inak pri klasickej jazde to bolo presne to iste.
a kody motora -- ved to je to najjednoduchsie , zoberem do ruky osvedcenie a citam.
A este k tomu vytacaniu nad 3 000ot. , mne to raz spravilo tak ze som tomu vykrutil krky uz od dvojky a vtedy ten podtlak vladal pohnut podtlakom a auto islo ale inak pri klasickej jazde to bolo presne to iste.
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
co jsi s tim turbem udelal aby to prestalo?Ivo píše:venda: ja mam tiez 66kW a presne toto som riesil minuly tyzden na mojom a bolo to v turbe.autorizovany servis Galimex Martin mi chcel hned menit vahu, turbo, snimac tlaku a co ja viem co este. diagnostikovat sa to podla nich neda, no proste tragedia.