Zdeněk M píše:Řemenici nic neuděláš protože díra po šestihranu ti vrták nastředí a vrtáš průměr osum do šroubu M 8 , po odvrtání hlavy se ti jen začne točit na vrtáku a nic neponičíš . Další věc je , že jsem opatrný na nářadí a určitě bych ho nenatlokal do šroubu a taky se mě nelíbí bouchat na kliku.passik 94 píše:Když tam budeš řezat tu jemnou osmicku tisícihran,tak je jedno že sou ty díry kulatý,jak jí tam narežes tak se proříznou nový a povolís to. Mě to zatím slo na vseh co sem delal.1pavel píše:Vem osmičku vrták a odvrtej hlavičku , máš to hned a bez násilí , po sundání řemenice zbytek vytočíš rukou .[/
No vidíš,dobrej nápadAkorát že když jsem tam čuměl,bojim se abych nena..dal tu řemenici.
Co je moc,to je moc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
škoda 120 L zábava
G7 GTD
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
1pavel píše:Zdeněk M píše:Řemenici nic neuděláš protože díra po šestihranu ti vrták nastředí a vrtáš průměr osum do šroubu M 8 , po odvrtání hlavy se ti jen začne točit na vrtáku a nic neponičíš . Další věc je , že jsem opatrný na nářadí a určitě bych ho nenatlokal do šroubu a taky se mě nelíbí bouchat na kliku.passik 94 píše: Když tam budeš řezat tu jemnou osmicku tisícihran,tak je jedno že sou ty díry kulatý,jak jí tam narežes tak se proříznou nový a povolís to. Mě to zatím slo na vseh co sem delal.
To mě zase jo, protože neni třeba do toho zas tak řezat, jde to dobře, tisícihran z toho pak vytáhneš rukou a je to jednodušší a hlavně rychlejší. Zkus a uvidíš. Osvedčený![]()
***VAG,PSA,Renault***
chosepm píše:No vydíš že to šlo.1pavel píše:Zdeněk M píše: Řemenici nic neuděláš protože díra po šestihranu ti vrták nastředí a vrtáš průměr osum do šroubu M 8 , po odvrtání hlavy se ti jen začne točit na vrtáku a nic neponičíš . Další věc je , že jsem opatrný na nářadí a určitě bych ho nenatlokal do šroubu a taky se mě nelíbí bouchat na kliku.
To mě zase jo, protože neni třeba do toho zas tak řezat, jde to dobře, tisícihran z toho pak vytáhneš rukou a je to jednodušší a hlavně rychlejší. Zkus a uvidíš. Osvedčený![]()
![]()
Zdeněk M píše:Přesně tak jsem to udělal,a je fakt že se do toho tolik řezat nemusí.Jde to tam naklepat celkem lehce.chosepm píše:No vydíš že to šlo.1pavel píše:
![]()