Váš názor na dechovou zkoušku při každé kontrole???

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Package
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

ja by som bol za..mas nad 1 promile dozivotny zakaz a velice mastna pokuta..
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

No nevim , nejdřív by měli udělat přísnější autoškolu protože to co potkavám na silnicích a k čemu tam dochází je otřes, pak by měli ty fízlové taky někde občas stát , tohle jen zas podpoří korupci a státní nenažranou kasu
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

No nevim , nejdřív by měli udělat přísnější autoškolu protože to co potkavám na silnicích a k čemu tam dochází je otřes, pak by měli ty fízlové taky někde občas stát , tohle jen zas podpoří korupci a státní rozkradenou nenažranou kasu
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

No, já bych nejdříve donutil mukly makat aby si na tu svou dovolenou vydělali a neplatili jsme to my všichni 8) Bohužel se zatím všichni tváří, že vytvoření pracovního místa pro mukla je dražší než pak jeho přínos :o ... no byť je nemusím, tak tady by to asi chtělo inspiraci od amíků (mukl a jeho práva) :D
... a pak už je to jednoduché: víc jak promile za volantem = střelba ze zbraně na náměstí = stejná trestní sazba (LOL)... prostě natvrdo (LOL)
GIV Variant TDi ???kW
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

No nejdřív jestli to tady nemá padnout na dršku úplně je třeba vystřílet ty sráče nahoře který to přivedli do týhle hluboký prdele ale k tomu se lidi moc nemaj a spokojeně si nechaj srát na hlavy a okrádat jak sou naučený a (LOL) a tenhle protichlast "zákon" je jak špatnej vtip
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

Nevim no....

Zazil jsem osobne DN, kde do me stojiciho na T-ckovy krizovatce a davajiciho prednost, napalil totalne ozralej debil. Byl tak zdratovanej, ze se netrefil na svoji pulku silnice pri odbocovani na vedlejsi, ze ktery jsem prijel a kdyz do me napalil, tak jeste vycouval a napalil do me jeste jednou. Zrejme si myslel ze napalil do stromu, tak to zkusil znova, ale jak videl 10x hovno, tak to narval zas do me. Pak uz jsem vylit z auta a on vypad ze dveri. Nakonec zavolal manzelku a ta to sehrala na policajty jako na sebe. Cajti to spolkli i s navijakem. Ty zensky mi bylo lito, ale co si vzala to ma.

Kdyz sem se pokusil zjistit co je ozrala zac, tak jsem zjistil, ze ani nema papiry a auto si pucil od manzelky, aby se dovez do nejblizsi hospody, kde nasaval. Kdyby mi to nekdo pred tim vypravel, neveril bych.

Jenze vysledkem tehle dechovek bude zase jen buzerace lidi, protoze aby cajti lapili tyhle hrisniky, tak by se na ne museli zamerit. Toho myho ozralu jsem potkal na silnici ve 22:00. Ted si to srovnejte s tim, kdy probiha nejvetsi procento dopravnich kontrol, nebo dopravne bezpecnostnich akci. Samozrejme, v pracovni dobe. Takze jestli ve dne cajta nevidet, v noci uz vubec ne, ale hlavne, ze budeme vsichni foukat a ucel posveti prostredky.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

však na silvestra si z toho dělali srandu, 1/3 nehod zaviní řidiči pod vlivem, takže pro rapidní snížení nehodovosti by měly přestat jezdit ty 2/3 střízlivých (LOL)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Tak samozřejmě chlast za volantem neni žádný požehnání ale takových dalších potencionálních nebezpečí je hromada , namátkou bezohledný řízení , neblikání při změně směru, nedodržování rychlosti nedodržování své strany vozovky nejhorší v obci. by mě dycky vzal čert když blbec v ulici kde je chodců mrak a děti se tam motaji, von na náledí jede jak magor, to vždycky trnu a kdyby byly policajti co k čemu tak by se to neděje
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

A6TDI píše:Tak samozřejmě chlast za volantem neni žádný požehnání ale takových dalších potencionálních nebezpečí je hromada , namátkou bezohledný řízení , neblikání při změně směru, nedodržování rychlosti nedodržování své strany vozovky nejhorší v obci. by mě dycky vzal čert když blbec v ulici kde je chodců mrak a děti se tam motaji, von na náledí jede jak magor, to vždycky trnu a kdyby byly policajti co k čemu tak by se to neděje
já bych to vyřešil jednoduše přes tejden volno a vo vejkendech doslužby !!!!
a celej vejkend chytat zmrdy vožralý a sfetovaný !!!!!!
a jak dejchneš nad 1 promile tak deš sedět !!!!!!
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Co mi říkal kamarád z dopravky tak do konce roku platilo že když máš víc jak určitou hranici alkoholu tak je to braný jako trestný čin.Od 1.1.2010 platí že už je to jen přestupek,ale už nyní je schváleno,že od 1.6.2010 to bude zpátky trestný čin.Dále pokud chytnou s alkoholem někoho kdo má papíry tak mu je vezmou atd,takže znova autoškola,testy atd.Pokud chytnou někoho kdo nikdy řidičák neměl,tak mu můžou dát jen pokutu,takže opálení spoluobčané,feťáci a jiná verbeš jsou opět v právu.Toť hodný český stát. (LOL) (LOL) (LOL)
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

A6TDI píše:Tak samozřejmě chlast za volantem neni žádný požehnání ale takových dalších potencionálních nebezpečí je hromada , namátkou bezohledný řízení , neblikání při změně směru, nedodržování rychlosti nedodržování své strany vozovky nejhorší v obci. by mě dycky vzal čert když blbec v ulici kde je chodců mrak a děti se tam motaji, von na náledí jede jak magor, to vždycky trnu a kdyby byly policajti co k čemu tak by se to neděje
S tema blinkrama se snad roztrh pytel. Taky to nesnasim, protoze se absolutne neda predvidat, co takovej magor najednou udela. Paradox je, ze to vetsinou delaj "chudaci" v autech, kde je komfortni blikani samozrejmosti, takze staci tuknout do packy. Jedina rozumna vychova je na svetlech vystoupit z auta a rozmlatit mu baseballovou palkou blinkry s dovetkem, ze kdyz je nepouziva, tak je nepotrebuje.
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

fabiátor píše:
S tema blinkrama se snad roztrh pytel. Taky to nesnasim, protoze se absolutne neda predvidat, co takovej magor najednou udela. Paradox je, ze to vetsinou delaj "chudaci" v autech, kde je komfortni blikani samozrejmosti, takze staci tuknout do packy. Jedina rozumna vychova je na svetlech vystoupit z auta a rozmlatit mu baseballovou palkou blinkry s dovetkem, ze kdyz je nepouziva, tak je nepotrebuje.
"Na co blinkry? Co je komu do toho kam já jedu." (noteeth) (noteeth)

Myslím, že by ta tvoje výchova nefungovala. Předvším ty bys moc dlouho nefungoval. :)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

No ty vole Bugs , jestli to děláš tak jako zy dementi ve městě, že přijíždí po hlavní jak posranej a čumí jak píča z ryby na tebe kterej mu dávám přednost a chci vyjet z vedlejší (LOL)
a já se snažim jezdit jako člověk v evropě a ne v Zimbabve a čekám aš milostivě přejede a dávám mu přednost a tudíš ho ani neohrozim že bych mu to tam 1é metrů před ním poslal a ten čurák pak bez blinkru odbočí v křižovatce na DRUHOU STRANU !!!!!!!!!!
To by se měli střílet takový individua :-D
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Package píše:ja by som bol za..mas nad 1 promile dozivotny zakaz a velice mastna pokuta..
To nebude fungovat. Tohle je tak vysoký trest, že se při něm vzplatí uplácet.

Myslím, že jedině opruzem se to dá vyřešit. Prostě rok kontrolování, kdy bude muset chodit na dechové zkoušky 2x týdně na místní stanici, každá dechová zkouška zpoplatněná 50kč. 3x nepřijdeš a papíry v úschově.

Obrovské pokuty a tresty nic nevyřeší, akorát rozbují korupci. Myslím, že řešení je v tom způsobovat "osery".

Stejně jako když někdo jede okolo školy na 40ce 70. Dát mu 2000 nemá smysl. Rovnou bych ho usadil do dodávky. Nechal ho napsat diktát, písemku z matiky a pak hodinovou přednášku o zákoně o silničním provozu. Po téhle době už prostě spěchat nemusí, protože to tak jako tak nestihne.
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

lt.kubosh píše:
Package píše:ja by som bol za..mas nad 1 promile dozivotny zakaz a velice mastna pokuta..
To nebude fungovat. Tohle je tak vysoký trest, že se při něm vzplatí uplácet.

Myslím, že jedině opruzem se to dá vyřešit. Prostě rok kontrolování, kdy bude muset chodit na dechové zkoušky 2x týdně na místní stanici, každá dechová zkouška zpoplatněná 50kč. 3x nepřijdeš a papíry v úschově.

Obrovské pokuty a tresty nic nevyřeší, akorát rozbují korupci. Myslím, že řešení je v tom způsobovat "osery".

Stejně jako když někdo jede okolo školy na 40ce 70. Dát mu 2000 nemá smysl. Rovnou bych ho usadil do dodávky. Nechal ho napsat diktát, písemku z matiky a pak hodinovou přednášku o zákoně o silničním provozu. Po téhle době už prostě spěchat nemusí, protože to tak jako tak nestihne.
Heh "OserSystem"
Zajímavej názor a možná by to bylo funkční. Jen myslím, že korupce by tady taky fungovala.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“