Kde kupujete naradi?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
akurát včera som dostal v robote nové inbusáky WIHA,
na 2,5mm sa pri 3. povolovaní urvali hrany!!! (ináč žiadná závratná sila, či rozomletá hlava)
ostatné zo sady držia, aj aj inokedy s touto značkou nebol problém, tak asi len zlý kus
keď už spomýnam inbusáky, kolega má nerezovú WERA sadu, nie je to klasický šesť-hran, ale troška(fakt len troška) do hviezdy kôli lepšiemu záberu -a fakt ten profil funguje(konkrétne tie nerezové aj stály nejakú sumu..)
na 2,5mm sa pri 3. povolovaní urvali hrany!!! (ináč žiadná závratná sila, či rozomletá hlava)
ostatné zo sady držia, aj aj inokedy s touto značkou nebol problém, tak asi len zlý kus
keď už spomýnam inbusáky, kolega má nerezovú WERA sadu, nie je to klasický šesť-hran, ale troška(fakt len troška) do hviezdy kôli lepšiemu záberu -a fakt ten profil funguje(konkrétne tie nerezové aj stály nejakú sumu..)
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
ja jen doplnim, co bych uz nechtel ani zadarmo, manesmann, vorel, jbm a draper, uz mam ruce s tehlech sracek dobity dost (nemluve o vselijakejch hoby nebo no-name), budes se trapit, postupne vyhases mraky penez oknem, a final? - wurth, facom, berner apod.
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
pises, ze WERA stali penize, ale pocitej v pripade WIHA, ze po kazdym tretim dotazeni koupit novy, (nedej boze servat hlavu nebo ujebat klouby), tak co je teda potom levnejsi??alni píše:akurát včera som dostal v robote nové inbusáky WIHA,
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
wurth taky nic moc na o že jsou nesmrtelný,
mi přijel asi před rokem diler tk jsem ho vypoklonkoval, měl jsem dva rozbrusy wurth ten měl spojku, a kde co stál 75OO doživotní záruka a nějaký asi ferm za 84O kč sloužily 7 let oba ferm schořel a wirt upadl kryt, ta spojka fachčí tak že když trochu přitlačíš tak to stojí a neřeže, vypínač ten musíš skoušet tak dacetkrát mám ho zaply a dám jen do zásuvky, ráčna praskla, desítka ola taky, a už se mi nechce vzpomínat normál čajna
mi přijel asi před rokem diler tk jsem ho vypoklonkoval, měl jsem dva rozbrusy wurth ten měl spojku, a kde co stál 75OO doživotní záruka a nějaký asi ferm za 84O kč sloužily 7 let oba ferm schořel a wirt upadl kryt, ta spojka fachčí tak že když trochu přitlačíš tak to stojí a neřeže, vypínač ten musíš skoušet tak dacetkrát mám ho zaply a dám jen do zásuvky, ráčna praskla, desítka ola taky, a už se mi nechce vzpomínat normál čajna

- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja teda prevazne facom a neco force nebo siegenslovacek.milos píše:wurth taky nic moc na o že jsou nesmrtelný,
V robotě máme usag a jako kvalita.Klíče ořechy šroubováky fakt 14 let....Doma co se dá sehnat,hlavně extol premium a co to vydrží jsem čuměl.Prodloužená ráčna 27 ořech a na ráčně já.Vydržela.No občas se k tomu chovám jak hovado a fakt to drží.Co říkáte ne yato?Teď nám nějaké torxy dodal co nám vozí díly tak su zvědavý.A taky jsem si koupil nějaké šroubováky od hazetu stálo to v akci nějaké tři kila a taky paráda....Za ty prachy.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
no tak zoberem kladivo a správný thorxromanespana píše:pises, ze WERA stali penize, ale pocitej v pripade WIHA, ze po kazdym tretim dotazeni koupit novy, (nedej boze servat hlavu nebo ujebat klouby), tak co je teda potom levnejsi??alni píše:akurát včera som dostal v robote nové inbusáky WIHA,

ak sa dobre pamätám, tak vtedy to vyšlo na cca 40€(klasické L 1,5-10mm) čo za spomenutie stojí.. ale ináč nič proti -ako som už písal, sú fakt slušné
tak to je samozrejme máš pravdu, ale k tej wihe -zvykávali sme od nich používať inbusáky a fakt držaly statočne, no teraz ma to zaskočilo-ako keby nebola vôbec zakalená-ale len tá jedna
asi ako keď mi niekto dal do ruky zelený EXTOL, to bol lisovaný alobal
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
já mám nejblíž fortum výdrž normál, líbí se mi že se dá dokupovat co polámem nebo zapomenem tak dokoupím po kusech, ráčny hrubé jemné, s prodloužením tu sem zrovna strhl jak nic
já a tonda https://www.youtube.com/watch?v=cY683ou1Hfk

já a tonda https://www.youtube.com/watch?v=cY683ou1Hfk

- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
mam neco od force, racny stoji za hovno, orechy, kleste, klice - ok, sroubovaky klouzou z ruky, ale nelamou se. a vozik na cajky je luxusni, nemusis ho zamykat, otvira se vzdy jen jeden supl, jak otevres jeden, tak se ostatni blokujou, takze nehrozi , ze se vujedou suply a vozik dostane epileptickej zachvat a upadne a suply jsou v hajzlu,ROMEK píše:nepoužívate nekdo naradí FORCE co má v nabídke napr.ELIT . vydrží to neco?
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
FORCE je cenove y vybavou slusnej, jen ihned vymen racny, ty stoji za hovno, jak mas trochu ruku od oleje, tak ji neni krista prehoditWoko_O píše:A od koho koupit ten vybavenej pojízdnej vozejček? Ně nějakej mega narvanej ale zas ne nějakej chudej..