Kde kupujete naradi?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

alni
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od alni »

akurát včera som dostal v robote nové inbusáky WIHA,
na 2,5mm sa pri 3. povolovaní urvali hrany!!! (ináč žiadná závratná sila, či rozomletá hlava)
ostatné zo sady držia, aj aj inokedy s touto značkou nebol problém, tak asi len zlý kus
keď už spomýnam inbusáky, kolega má nerezovú WERA sadu, nie je to klasický šesť-hran, ale troška(fakt len troška) do hviezdy kôli lepšiemu záberu -a fakt ten profil funguje(konkrétne tie nerezové aj stály nejakú sumu..)
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

ja jen doplnim, co bych uz nechtel ani zadarmo, manesmann, vorel, jbm a draper, uz mam ruce s tehlech sracek dobity dost (nemluve o vselijakejch hoby nebo no-name), budes se trapit, postupne vyhases mraky penez oknem, a final? - wurth, facom, berner apod.
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
romanespana
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

alni píše:akurát včera som dostal v robote nové inbusáky WIHA,
na 2,5mm sa pri 3. povolovaní urvali hrany!!! (ináč žiadná závratná sila, či rozomletá hlava)
ostatné zo sady držia, aj aj inokedy s touto značkou nebol problém, tak asi len zlý kus
keď už spomýnam inbusáky, kolega má nerezovú WERA sadu, nie je to klasický šesť-hran, ale troška(fakt len troška) do hviezdy kôli lepšiemu záberu -a fakt ten profil funguje(konkrétne tie nerezové aj stály nejakú sumu..)
pises, ze WERA stali penize, ale pocitej v pripade WIHA, ze po kazdym tretim dotazeni koupit novy, (nedej boze servat hlavu nebo ujebat klouby), tak co je teda potom levnejsi??
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

wurth taky nic moc na o že jsou nesmrtelný,

mi přijel asi před rokem diler tk jsem ho vypoklonkoval, měl jsem dva rozbrusy wurth ten měl spojku, a kde co stál 75OO doživotní záruka a nějaký asi ferm za 84O kč sloužily 7 let oba ferm schořel a wirt upadl kryt, ta spojka fachčí tak že když trochu přitlačíš tak to stojí a neřeže, vypínač ten musíš skoušet tak dacetkrát mám ho zaply a dám jen do zásuvky, ráčna praskla, desítka ola taky, a už se mi nechce vzpomínat normál čajna ;)
romanespana
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

slovacek.milos píše:wurth taky nic moc na o že jsou nesmrtelný,

mi přijel asi před rokem diler tk jsem ho vypoklonkoval, měl jsem dva rozbrusy wurth ten měl spojku, a kde co stál 75OO doživotní záruka a nějaký asi ferm za 84O kč sloužily 7 let oba ferm schořel a wirt upadl kryt, ta spojka fachčí tak že když trochu přitlačíš tak to stojí a neřeže, vypínač ten musíš skoušet tak dacetkrát mám ho zaply a dám jen do zásuvky, ráčna praskla, desítka ola taky, a už se mi nechce vzpomínat normál čajna ;)
ja teda prevazne facom a neco force nebo siegen
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

V robotě máme usag a jako kvalita.Klíče ořechy šroubováky fakt 14 let....Doma co se dá sehnat,hlavně extol premium a co to vydrží jsem čuměl.Prodloužená ráčna 27 ořech a na ráčně já.Vydržela.No občas se k tomu chovám jak hovado a fakt to drží.Co říkáte ne yato?Teď nám nějaké torxy dodal co nám vozí díly tak su zvědavý.A taky jsem si koupil nějaké šroubováky od hazetu stálo to v akci nějaké tři kila a taky paráda....Za ty prachy.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
alni
Přispěvovatel

Příspěvek od alni »

romanespana píše:
alni píše:akurát včera som dostal v robote nové inbusáky WIHA,
pises, ze WERA stali penize, ale pocitej v pripade WIHA, ze po kazdym tretim dotazeni koupit novy, (nedej boze servat hlavu nebo ujebat klouby), tak co je teda potom levnejsi??
no tak zoberem kladivo a správný thorx (noteeth)

ak sa dobre pamätám, tak vtedy to vyšlo na cca 40€(klasické L 1,5-10mm) čo za spomenutie stojí.. ale ináč nič proti -ako som už písal, sú fakt slušné
tak to je samozrejme máš pravdu, ale k tej wihe -zvykávali sme od nich používať inbusáky a fakt držaly statočne, no teraz ma to zaskočilo-ako keby nebola vôbec zakalená-ale len tá jedna
asi ako keď mi niekto dal do ruky zelený EXTOL, to bol lisovaný alobal
alni
Přispěvovatel

Příspěvek od alni »

Tomas6 píše:Co říkáte ne yato?.
zmiešané skúsenosti, doma mám ZXN a držia, no niečo iné od nich zas bolo nepoužitelné(už sa nepamätám čo to bolo..)

ale tak za tú cenu lepšie asi nezoženeš..
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

ja docela kupuju hodne AH-PROFI. mam to k nim kousek a je to odromnej barak narvanej naradim + maji jeste v nedaleke fabrice jeste pronajatou halu jako sklad.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

já mám nejblíž fortum výdrž normál, líbí se mi že se dá dokupovat co polámem nebo zapomenem tak dokoupím po kusech, ráčny hrubé jemné, s prodloužením tu sem zrovna strhl jak nic :(

já a tonda https://www.youtube.com/watch?v=cY683ou1Hfk (LOL)
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

nepoužívate nekdo naradí FORCE co má v nabídke napr.ELIT . vydrží to neco?
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
romanespana
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

ROMEK píše:nepoužívate nekdo naradí FORCE co má v nabídke napr.ELIT . vydrží to neco?
mam neco od force, racny stoji za hovno, orechy, kleste, klice - ok, sroubovaky klouzou z ruky, ale nelamou se. a vozik na cajky je luxusni, nemusis ho zamykat, otvira se vzdy jen jeden supl, jak otevres jeden, tak se ostatni blokujou, takze nehrozi , ze se vujedou suply a vozik dostane epileptickej zachvat a upadne a suply jsou v hajzlu,
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Imbus klíče už pouze a jen Bondhus, doživotní záruka a když jej zlomíš, dají Ti obratem novej. (prý zatím jsem žádný nezlomil)
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

A od koho koupit ten vybavenej pojízdnej vozejček? Ně nějakej mega narvanej ale zas ne nějakej chudej..
romanespana
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Woko_O píše:A od koho koupit ten vybavenej pojízdnej vozejček? Ně nějakej mega narvanej ale zas ne nějakej chudej..
FORCE je cenove y vybavou slusnej, jen ihned vymen racny, ty stoji za hovno, jak mas trochu ruku od oleje, tak ji neni krista prehodit
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“