Kde kupujete naradi?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kde kupujete naradi?
Zdravim, chtel jsem se zeptat kde kupujete naradi?Za rozumnou cenu a v rozumne kvalite,myslim tim,momentove klice,ruzne kleste na sponky od hadic a tak.Diky
Nářadí nakupuji většinou tady http://www.shop-naradi.cz/, mám ten e-shop ověřený a jsem spokojen.[/url]
Nářadí
Doporučuji mrknout na http://www.leroymerlin.cz/, super ceny! Jen občas něco neseženu, ale to spíš výjimečně.
muzu doporucit http://www.dobre-ceny.cz/ brachova firma 

Leoš 1,9 TDi ALH/ARL 66kw-FMIC,VB,KAT EGR off,12mm hlava,Race520,podacačka,sání vedení ASZ 1??Ps/4??Nm,SW TDIFun
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Nevim jestli nekdo znate ceskou znacku 4Czech, jsou pomerne drahy ale maji ten vercajk slusne promyslenej.. koupil jsem si od nich par orechu, jen tak na zkousku.. na prodejne se chlapek chlubil, ze ti tim jde povolit i z 80% ojebana matice a predlozil i jakejsi priklad na vyzkouseni.. musim rict, ze i v praxi s tim povolim skoro vsechno, kde klasicka gola sada se smeka.. maji jakousi vylepsenou geometrii sestihranu. Doporucuji vyzkouset, zda to maji i jiny znacky nevim 

-
- Přispěvovatel
Ono, ak ma byt niekto kvalitativna spicka, tak asi sotva moze vsetko vyrabat. Takze na klieste asi Knipex, su vynikajuci v ponuke roznych specialit a aj kvalita OK. Srobovaky tak Wera, ci Wiha, momentaky Proxon, orechy a goly Asta, Lincos atd....
Facom??? Kedze sa dost pohybujem vo FR, tak aj nejake to jejich naradie mi preslo rukami. Odo mna maju -, kedze co som od nich mal sadu srobovakov, tak sa povystiepali, zrovna tak siko klieste mi praskli (po nejakej dobe pouzivania vznikol aj problem v nepohodlnom, problemovom nastavovani velkosti, kde zadrhavali). To prasknutie bola jasna vada materialu.
Würth su tiez OK, len tie ceny... Avsak vzdy zalezi od cloveka a od pouzitia a vtedy aj relativne vyssie ceny mozu mat vyhodny charakter v podobe navratnosti investicie, mozno koli vydrzi, alebo koli produktivite, vzhladom na urcite specifike vyrobky alebo koli ergonomii,ci funkcnosti.
Mam kluce s oznacenim Zebra, so tu cko-ploche, avsak racnove. Ten plochy kluc (ano, vydlica je racnova) je racnovy, no uz mi v sade dake kusy chybaju, som potratil, tak by som si rad kupil tu sadu znova, avsak ani za toho ..... si neviem spomenut, kde som to kupil... Jejich kvalita je super.
Facom??? Kedze sa dost pohybujem vo FR, tak aj nejake to jejich naradie mi preslo rukami. Odo mna maju -, kedze co som od nich mal sadu srobovakov, tak sa povystiepali, zrovna tak siko klieste mi praskli (po nejakej dobe pouzivania vznikol aj problem v nepohodlnom, problemovom nastavovani velkosti, kde zadrhavali). To prasknutie bola jasna vada materialu.
Würth su tiez OK, len tie ceny... Avsak vzdy zalezi od cloveka a od pouzitia a vtedy aj relativne vyssie ceny mozu mat vyhodny charakter v podobe navratnosti investicie, mozno koli vydrzi, alebo koli produktivite, vzhladom na urcite specifike vyrobky alebo koli ergonomii,ci funkcnosti.
Mam kluce s oznacenim Zebra, so tu cko-ploche, avsak racnove. Ten plochy kluc (ano, vydlica je racnova) je racnovy, no uz mi v sade dake kusy chybaju, som potratil, tak by som si rad kupil tu sadu znova, avsak ani za toho ..... si neviem spomenut, kde som to kupil... Jejich kvalita je super.