Golf TDi PD 74kW, prosim o par rad
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
musíš is sehnat budiky(přístrojovou desku),páčku pro PPC,kabel...cca 5k kč,záleží za klik seženeš budiky.Akorát nevim jak to je s venkovní teplotou když máš climatronic...tj kvůli čidlu venkovní teploty,který by se muselo případně koupit a dozapojitjack91 píše:Tak to je super pro 100kW vykonu 5,3 l spotreba, fakt zalezi jak clovek jezdi.
Ja jezdil s Peugeotem 406 1,9 TD za 5,8l, tak s TDI bych mohl jed pro 5l:)
Jeste by me zajimalo, kolik by stalo dodelat ten palubni pocitac do VW golf 74kW rok 2003.
Dikys
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Jako max 215km/hod?
Nema to psane max 190km/hod? Nebo se tim chipem zvysi max otacky => vetsi max. rychlost/
To je super spotreba, kdyz si vemes pri tom vykonu 8l.Hlavne aby to moturek vydrzel takove tlaky:)
Jj myslel jem ze to bude vymenit palubku (budiky a multifunkcni packu). stekr na tu palubku bude obsahovat info z ridici jednotky (ktera bude stejna jko majo VW s PPC) o spotrebe a dalsi a prdne mi to na display.
Teda snad to tak je
Jeste chlapy pls, kdyz tam mam tedy centralu ale ne na dalkove, koupim prijimac a vysilac DO, vite nekdo kam to presne pripojit a z jakeho typu VW to muze byt.
Asi se to vrazi nekam do obvodu centraly, na nejaky stekr, ktery mi bude vysilat impulsy do rizeni centraly, ON/OFF.
Dikys
P.S: kdyby mel nekdo el. schema na VW, nedej boze servisni manual, moc by to bodlo
Dikys
Nema to psane max 190km/hod? Nebo se tim chipem zvysi max otacky => vetsi max. rychlost/
To je super spotreba, kdyz si vemes pri tom vykonu 8l.Hlavne aby to moturek vydrzel takove tlaky:)
Jj myslel jem ze to bude vymenit palubku (budiky a multifunkcni packu). stekr na tu palubku bude obsahovat info z ridici jednotky (ktera bude stejna jko majo VW s PPC) o spotrebe a dalsi a prdne mi to na display.
Teda snad to tak je

Jeste chlapy pls, kdyz tam mam tedy centralu ale ne na dalkove, koupim prijimac a vysilac DO, vite nekdo kam to presne pripojit a z jakeho typu VW to muze byt.
Asi se to vrazi nekam do obvodu centraly, na nejaky stekr, ktery mi bude vysilat impulsy do rizeni centraly, ON/OFF.
Dikys
P.S: kdyby mel nekdo el. schema na VW, nedej boze servisni manual, moc by to bodlo
Dikys
dneska 215 jinak maximum 220km/h a podotykam, ze tachometrovych, takze realna rychlot nevim jaka je, ale kdyz jsem jel s GPS tak tachometrovych 95 bylo skutecnych 90 a 135 bylo 140 - vic jsem nekoukal. Motor uz ma najeto vic jak 130 000km tak snad vydrzi jeste alespon 150 000 km.
Ta spotreba je mala taky kvuli "lehkosti" fabie oproti jinym
Ta spotreba je mala taky kvuli "lehkosti" fabie oproti jinym

tak ja to auto s tim chipem uz koupil a prodejce mi o tom nic nerekl a to jsem to kupoval u Skoda prodejce
Jinak mam na patych dveri samolepku www.CIMBU.cz ale myslim si ze tady na foru sezenes kvalitnejsi pristup k chipu
Max. otacky neim, ale podle me jsou mirne posunute - nevim to.

Max. otacky neim, ale podle me jsou mirne posunute - nevim to.