1) pokud se Ti to zda jako utok, pak je to jen Tebou vyvolany utok...proste mi dosla trpelivost, nic vic, nic min ... ano, jsem vuci Tobe zaujaty, od te doby, co jsi nedokazal pochopit, jak je vubec mozne, ze se z ARL dostane vice, nezli Tveho motoru (ikdyz to nemusi byt pravidlem)TDIPOWER píše:Nevím proč na mě útočíš. Jen se ptám....
2) funkci jsem popsal, nemam potrebu vice psat ... a to, ze jsi to nepochopil neni moje chyba
3) na vyfuk jsi to cele pretocil Ty
4) sve "no stane se" si nech od cesty - Tvoje postoje me nezajimaji
5) ano, je to odkaz na vyfuk z jineho motoru ... ono nebudes tomu asi verit, ale TDI neni urceno pro sportovni pouziti, takze je tam dost veci zanedbano a vzato s ohledem na vyrobni naklady ... svody, sani, vyfuk ... predpokladam, že "soudruzi z NDR" nepocitali s tim, ze to nekdo bude ladit tak, aby dosahl co nejvyssiho vykonu

6) proc tu o tom mluvim? taky nevim, protoze jsem to zminil jen okrajove a Ty jsi se toho chytil jako kliste

7) a hlavne si uvedom jednu hodne podstatnou vec - ja tu nemusim nic vysvetlovat - nemam tu povinost a prestavam mit tu potrebu aneb jak se rika "Chytremu napovez, hloupeho kopni"

Zacinam si pripadat jako Stingray, ktery tu takto vysvetloval ladene svody vyfuku a kazdy ho bral za vola ... pak jeden z nas (tusim, ze Stribrnej) jeho vyfuk okopiroval a najednou se kazdej ptal jak je mozny, ze ten Stribrnej je tak dobrej na sprintech

Mozna byste to meli brat jako nejapny vtip, jako ze jsem si z vas vystrelil nebo tak ... protoze ti chytrejsi se zamysli a neco si z toho vezmou, pro ty ostatni je vysvetlenim "ze je to vtip" dostatecne a tak budeme vsichni spokojeni