Moderátoři: šulda, Moderátoři
mno tak to samozrejme! ... "komorovemu vyfuku" je specialne upravena downpipeTDIPOWER píše:....nooo, tak ještě komorový výfuk.......a je....![]()
![]()
![]()
To se musíš na ten monitor podívat z boku,nebo proti světlu, pak se to leskne celý, faktorigoš píše:Co je downpípe nevím, ale věděl bych co je PrazdrojPípe. Jinak ta trubká má být správně vyleštěna do zrcadlového lesku nejen zvenku, ale hlavně zevnitř, aby na ní neulpívaly saze."komorovemu vyfuku" je specialne upravena downpipe
Můžeš, prosím, ten princip trochu konkretizovat. Kam co odfukuje? Díky.Forest píše:jednim z principu efektivity turba je rozdilny tlak pred/za nim. Z toho duvodu si potrebuje nekam "odfouknout"
Do vyfuku?TDIPOWER píše:Můžeš, prosím, ten princip trochu konkretizovat. Kam co odfukuje? Díky.Forest píše:jednim z principu efektivity turba je rozdilny tlak pred/za nim. Z toho duvodu si potrebuje nekam "odfouknout"
Uprimne receno, radeji bych Te zabil...btw. o te posledni vete by se dalo hodne polemizovat, vzhledem k tomu, jak si protirecisTDIPOWER píše:A co to má společného s rozdílem tlaku před a za turbem, jak jsi psal??? Prostě to nechápu, tak mě zabij...nebo mi to radši vysvětli. Jsem vcelku chápavý