kolisu otacky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

drozd
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od drozd »

u.speedo až to vyřešíš,dej mi prosímtě vědě,mám stejný problém.Typ motoru ALH,filtr vyměněn,čidlo teploty taky,nafta aditivovaná a dělá to pořád.Ještě mam v záloze čistič vstřiků,ale zatím nebyl čas.tak uvidíme.
kapo1222
Přispěvovatel

Příspěvek od kapo1222 »

Ked na nieco pridete cim to moze byt tak dajte vediet. Aj ja som menil naftovy filter cidlo teploty je ok. a diagnostika stale nic neukazuje. A oprava typu pokus omyl sa mi nepaci.
jaro1
Přispěvovatel

Příspěvek od jaro1 »

Zdravim Vas. Keby niekto na to prisiel,tak by poprosil aj ja tu odpoved. Totiz mam presne ten isty problem. Par krat to zakoliše za studena a potom OK. Tiez si neviem rady (wallbash)
u.speedo
Přispěvovatel

Příspěvek od u.speedo »

moc rád se podělim o poznatky ale tadle sranda pokus omyl je dost finančně náročná tak bych taky přívítal nějaký nápady - drozd co jsi myslel tim čističem vstřiku ?
wintrej
Přispěvovatel

Příspěvek od wintrej »

Najpravdepodobnejšie to kolisanie robí váha vzduchu. Od akého výrobcu si dal tu novú váhu vzduchu? Raz jeden kamarat riešil na V6 tdi ten samí problém vymenil novú váhu vzduchu neviem akej značky kolisalo to stale dal tam origo Bosch a už nekolíše. Mne otačky kolíšu presne ako si opísal ale kupovať novú váhu koli tomu nebudem až odíde potom.
u.speedo
Přispěvovatel

Příspěvek od u.speedo »

S váhou jsem nic nedělal pořád mam tu původní ja jsme ji jen odpojil před startem a koukal co to bude dělat a sní i bez ní bylo to pořád stejný. Už jsem slyšel ,že je tu možnost že je to váhou jen si myslim že by to něco udělalo nebo že by se něco změnilo ale pořád stejný můžu to vyzkoušet a pujčit i ji od kamráda ale moc bych tomu nevěřil .
u.speedo
Přispěvovatel

Příspěvek od u.speedo »

S váhou jsem nic nedělal pořád mam tu původní ja jsme ji jen odpojil před startem a koukal co to bude dělat a sní i bez ní bylo to pořád stejný. Už jsem slyšel ,že je tu možnost že je to váhou jen si myslim že by to něco udělalo nebo že by se něco změnilo ale pořád stejný můžu to vyzkoušet a pujčit i ji od kamráda ale moc bych tomu nevěřil .
drozd
Sběrač informací

Příspěvek od drozd »

u.speedo tim čističem vstřiků jsem myslel na nějakym foru tolik vychvalovanej TEC 2000(prej učiněnej zázrak).Mám to v garáži,ale jak říkám,není čas.Až to tim vyčistim,popíšu ti,jestli se u mě při studenym startu něco změnilo.

PS.dneska bylo tepleji a otáčky nekolísaly,tak nevim.
u.speedo
Přispěvovatel

Příspěvek od u.speedo »

oka. mě taky nekolísali dneska byl klid a už jsem o tom čet co jsem si to u tebe přečet . jiank mi bylo poradíno podívát na čerpadlo v nadrži známej je mechanik a dělal auto s podobným problémem když to vyndal z nadrže tak to vypadalo že se mu na to někdo vysmrkal a právě v zimě měl velký problem že mu to i chcípalo vyčistil hadice protah kompresorem a byl klid
jaro1
Přispěvovatel

Příspěvek od jaro1 »

u.speedo píše:oka. mě taky nekolísali dneska byl klid a už jsem o tom čet co jsem si to u tebe přečet . jiank mi bylo poradíno podívát na čerpadlo v nadrži známej je mechanik a dělal auto s podobným problémem když to vyndal z nadrže tak to vypadalo že se mu na to někdo vysmrkal a právě v zimě měl velký problem že mu to i chcípalo vyčistil hadice protah kompresorem a byl klid
To ano,ale to je uplny iny pripad. Otacky zakolisu za studena asi tri-krat a potom ok. Pri tom zakolisani to zadymi na cierno...ono to akoby malo zdochnut a potom to vyleti do normalu. Jedna sa o TDI motor.
jaro1
Přispěvovatel

Příspěvek od jaro1 »

u.speedo píše:oka. mě taky nekolísali dneska byl klid a už jsem o tom čet co jsem si to u tebe přečet . jiank mi bylo poradíno podívát na čerpadlo v nadrži známej je mechanik a dělal auto s podobným problémem když to vyndal z nadrže tak to vypadalo že se mu na to někdo vysmrkal a právě v zimě měl velký problem že mu to i chcípalo vyčistil hadice protah kompresorem a byl klid
To ano,ale to je uplny iny pripad. Otacky zakolisu za studena asi tri-krat a potom ok. Pri tom zakolisani to zadymi na cierno...ono to akoby malo zdochnut a potom to vyleti do normalu. Jedna sa o TDI motor. (hm)
u.speedo
Přispěvovatel

Příspěvek od u.speedo »

ale todle co jsi te´d popsal dělá přesně mě při startu to zakolísa 1-3 sekundy to líta a potom to vystřelí do normálu ja mam PD
jaro1
Přispěvovatel

Příspěvek od jaro1 »

nova skusenost....zistil som,ze pri nizkych teplotach okolo -1stupnov ako bolo dnes rano mi to nerobi. Ked som startoval po obede,tak znova tri krat zakolisalo na volnobeh a potom OK. (hm)
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

..
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“