kolisu otacky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kolisu otacky
Nazdar pani. Som tu novy tak vopred sa ospravedlnujem ak som nahodou zalozil novu temu ktora tu uz je ale hladal som a nenasiel alebo neviem hladat.
Takze: Mam skoda octavia 1.9 TDI PD 4x4 r.v 2001 kod motora ATD.
Moj problem:
Pri studenom starte mi zacnu kolisat otacky. Ked nastartujem otacky su cca 950 a potom klesnu na cca 900 a vratia sa spat. Takto to spravy par razy a potom otacky na volnobehu normalne drzy. Ked mi tie otacky kolisu tak z vyfuka sa aj via dymi. Ako nahle sa auto troska zohreje tak pri vypnuti a opetovnom nastartovani to uz neroby. Roby to len pri studenom starte. A este. uz ked otacky prestanu kolisat a zaradim rychlost a pomaly pustam spojku bez plynu tak otacky tiez kolisu ale ako som vravel ked sa auto troska zohreje otacky v poho. Dakujem za vase odpovede.
Takze: Mam skoda octavia 1.9 TDI PD 4x4 r.v 2001 kod motora ATD.
Moj problem:
Pri studenom starte mi zacnu kolisat otacky. Ked nastartujem otacky su cca 950 a potom klesnu na cca 900 a vratia sa spat. Takto to spravy par razy a potom otacky na volnobehu normalne drzy. Ked mi tie otacky kolisu tak z vyfuka sa aj via dymi. Ako nahle sa auto troska zohreje tak pri vypnuti a opetovnom nastartovani to uz neroby. Roby to len pri studenom starte. A este. uz ked otacky prestanu kolisat a zaradim rychlost a pomaly pustam spojku bez plynu tak otacky tiez kolisu ale ako som vravel ked sa auto troska zohreje otacky v poho. Dakujem za vase odpovede.
- mistrkutil
- Přispěvovatel
No ale na Vag som bol a nic neukazal. Dnes mi kamarat vravel ze mam skusit odpojit vahu vzduchu.
Tak Motor bol studeny nastartoval som otacky kolisu, aa odpojiim vahu a co?? otacky prestali kolisat a ked som ju zas zapojil naspat aj otacky zacali kolisat. Mohlo by to byt vahou??? Asi pred mesiacom a pol bola menena lebo stara bola vhaji.
Tak Motor bol studeny nastartoval som otacky kolisu, aa odpojiim vahu a co?? otacky prestali kolisat a ked som ju zas zapojil naspat aj otacky zacali kolisat. Mohlo by to byt vahou??? Asi pred mesiacom a pol bola menena lebo stara bola vhaji.
zdravim asi mam podobnej problem mam motor ASZ a při studeným startech mi kolísáj otáčky motor nastartuje hned asi tak 2 s normal potom padnou otáčky chvilku se to hádá a ptom se srvoná jak se to zahře je klid a čidlem teploty to neni to u jsem vyměnil za OR. čidlo pro jistotu kdybyb bylo vadný a to se stat může jsem si půjči od karáda z jeho motoru a to samí a VAG taky nic neukázal
- mistrkutil
- Přispěvovatel
- mistrkutil
- Přispěvovatel
Za zkoušku nic nedáš je to nejlevnější varianta já se kloním k verzi s malým tlakem od podávacího čerpadle které odejde posléze, když je palivový filtr zanešenější tak hustější nafta se hůře protlačuje to jako že v létě jede dobře a před zimou a v zimě se to někde projeví ať už starší palivový filtr nebo slabší čerpadlo 

T4+B5,5
- mistrkutil
- Přispěvovatel