BOXER 2.8HDI ŠPATNÉ STARTY
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Takze densaka som to mal pol dna na diagnostike a vsetko ok snimace otacki tlaky vycisitil som mikro sitko na snimaci tlaku na cerpadle a zmeral som vstreki na prepadoch tak druha tryska K.O som len nastartoval a behom 30 s plna nadoba na naftu ostatne 3 vstreki len tak na dobi vlchke a 2 vstrek od remena (rozvodov) je zly objednal som si druhi zajtra dojde som zvedavi co to bude robit dufma ze to bude tim lebo inak mi v servise ovedali ze radiaca jednota to oze byt a to sa mi nechce verit ze bi ta odisla 

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Dneska som dosiel dom tak som este neskusal zajtra rano uz budem vediet na com som riande mrzne tak to uvidimaspom ze ci to bude startovat lebo to neslo len ked mrzlo ked zapinalo zhavenie tak rano uvidim ze ci auto nastartujem alebo nie ja dufma ze to pomohlo vsak ked som to skusal startovat na vymeneni vstrek tak to chitalo hnet lepsie pretim ked to bolo teple tak to trochu dlchsie tocilo a le chitil vzdi teraz chita ao nove
este nech tak aj chyta ked mrzne a je super 

Re: BOXER 2.8HDI ŠPATNÉ STARTY
to by chtělo na diagnostiku. bez toho dneska auta dělat nejdou, s tímhle jsem se setkal a dělaly to bud že se sekne egrák a nebo to muže bejt např regulátor tlaku,,, či výpadek signálu z nějakého čidla.. to se musí proměřit diagnostikou či osciloskopem,, nanejlíp za jízdy --Jarda1982 píše:Nazdarek lidi nevite někdo proč 2.8hdi 94kw r.v 2001 BOXER nestartuje?jednou se to povede a pak třeba desetkrát ne,když chytne jede normalně,dělá to jak studenej tak teplej jen se mi ted stalo že při otačkach tak 1200/min na čtyřku nebo trojku začne cukat.