Batezip píše:No já tam mám akorát trysky PP764 a když to vytočím, tak to dost čoudí. Jinak ne nebo jen minimálně, ale v zrcátku to není vidět.
jo tak to každej diesel co sjem viděl při vytočení začoudí, zvlášť když tomu dáš plnej kotel, kdyby bylo popravený turbo, tak mě to čadilo jak kráva a nemusel jsem tomu ani dávat, když jsem vylezl z auta a nahlej šlapal na plyn, za mnou byla černá clona..z intercooleru valil olej do spalovny proto to asi tak zřejmě čadilo, lopatky byly jetý, přesto jsem s autem jezdil 4 měsíce a měl jsem víc štestí jak rozumu, protože borec mi pak řekl, že jsem přijel za 5minut 12

Přičemž prvně na příčinu chtěl přijít proč to tak čadí a prej starej motor, holt samej odborník nad odborníkem. Ale kdyby to tak čadilo příšte bych už tak neriskoval, může ti chytnout rozpálenej olej co by tekl ven a motor logicky nebo může ti rupnout hlava válců..podle mě se nic nestane co píšeš, taky mě píská 1300-1400ot. a to čouzení při vytočení není zlý, dělá snad každýmu, ale pokud máš takovej strach, chceš jistotu a máš tolik času nech ho vytáhnout a ať mu mrkne někdo zkušenej na zoubek, musí to jít poznat na těch lopatkách, mě to taky ukazoval když mi to rozdělal