přestupky vs. Policie Čr
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Takhle jsem si to taky představoval, přece nebudu řešit někoho, že jede 200 km/h, to není moje věc, uhnu doprava a tam bych měl mít "ochranu" před takovými závodníky. Mám výhodu, že mne vůbec nes.re, že mne předjede Porsche nebo nějaký "tajný" buchar, vidím nacpané auto a už uhýbám... 

nepropadat panice...
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
A o tom to je. Jedu pomalu a snažím se uhnout. Jedu rychle a jsem rád když někdo udělá to samé.jericho-3 píše:Takhle jsem si to taky představoval, přece nebudu řešit někoho, že jede 200 km/h, to není moje věc, uhnu doprava a tam bych měl mít "ochranu" před takovými závodníky. Mám výhodu, že mne vůbec nes.re, že mne předjede Porsche nebo nějaký "tajný" buchar, vidím nacpané auto a už uhýbám...
Akorát nechápu, když se takhle za mnou někdo přiřítí, před sebou mám 5 aut, není kam uhnout a on mi tam začne leštit zadní nárazník.
A nejlíp takovej ten posaz svalenej na loketce, že pořádně není poznat, jestli ta hlava uprostřed je řidiče, nebo spolujezdce.
Možná tyhle hovádka sedí na ručce.
Jo a samozřejmě levé zápěstí jen tak pohozené přes volant...
( přesto každému tvrdí, jak má řízení v ruce
)
A nejlíp takovej ten posaz svalenej na loketce, že pořádně není poznat, jestli ta hlava uprostřed je řidiče, nebo spolujezdce.

Možná tyhle hovádka sedí na ručce.

( přesto každému tvrdí, jak má řízení v ruce

MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Tak příště jednoduše uhni a je to. Neměli by jsme se tu o čem bavit.patrik.kloucek píše:Jen pro vasi informaci. To ze jedete rychleji nez ostatni neznamena pro pomaleji jedouci vozidla ze se vam musi uhnout.Jedinou vyjimkou jsou vozidla se zvlastnim vystraznym znamenim a to si troufnu tvrdit nikdo z vas na aute nema.A od trestani prestupku je tu policie a ne zpomaleny ridic.

- Bugs.Bunny
- Aktivista
Asi je nervozní, bo ví, že v tom prvním autě před tebou je někdo, kdo vidí, že nikdo z vás nemá maják a tak nemusí uhýbat.Bóďa píše:Akorát nechápu, když se takhle za mnou někdo přiřítí, před sebou mám 5 aut, není kam uhnout a on mi tam začne leštit zadní nárazník.
A nejlíp takovej ten posaz svalenej na loketce, že pořádně není poznat, jestli ta hlava uprostřed je řidiče, nebo spolujezdce.![]()
Možná tyhle hovádka sedí na ručce.![]()
( přesto každému tvrdí, jak má řízení v ruce)

To je půlka šoférů na trase ,Brno - Svitavy , je to asi koníčekForest píše:Znam cloveka, kterej jezdi vsude 70kmph - mimo mesto, ve meste i na dalnici, protoze si vypocital, ze pri teto rychlosti dosahuje pomyslneho optima v rychlosti a spotrebe...co s takovym?
Jak ma clovek zustat tolerantnim?

G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
-
- Aktivista
ono je spíš rozdíl jestli někdo jede v levým 120, chrápe a nevidí že se k němu blíží něco ze zadu. V tom případě podjetí chápu, když se nehce uhnout ani po 2km. Ale v případě že někdo klidně ve 120 předjíždí další auto nebo víc aut a auto co je dojelo, ho mezi tím vezme z prava, to nechápu. A tenhle případ zakončenej vybržděním ala Trpišovský vůbec ne. A ještě víc ne, když si udělá třetí v pruh v odstavným a vezme je z prava oba. To je na zastřelení.
Letos jsme jeli v Francie, 1800km po dálnci, provoz kolem Paříže asi 80km hustej jak prase a občas kolona. U Frankfurtu to samý ale bez kolon. A klasicky u Norimberka páteční kolony. Ale nikde ani jedna bouračka, nedobrždění, a celou cestu ani vyblikávání. Celou cestu tempomat,dle gps 130 a žádnej MB,BMW,AUDI se ti nelepí na prdel. Sice je to asi sere že je při předjíždění brzdíš, ale jsou v klidu. No a pak přejedeš Rozvadov. Do Prahy dvě bouračky a mezi Rudnou a sjezdem na Pražský okruh kolona a bouračky další tři.. O blikání ani nemluvě a nemít na autě závěs,tak mám z toho lepení se a dojíždění na doraz na zadním nárazníku obtisknutý čtyři kroužky z Ingolstadtu snad 90 procent jízdy po našem území..
Letos jsme jeli v Francie, 1800km po dálnci, provoz kolem Paříže asi 80km hustej jak prase a občas kolona. U Frankfurtu to samý ale bez kolon. A klasicky u Norimberka páteční kolony. Ale nikde ani jedna bouračka, nedobrždění, a celou cestu ani vyblikávání. Celou cestu tempomat,dle gps 130 a žádnej MB,BMW,AUDI se ti nelepí na prdel. Sice je to asi sere že je při předjíždění brzdíš, ale jsou v klidu. No a pak přejedeš Rozvadov. Do Prahy dvě bouračky a mezi Rudnou a sjezdem na Pražský okruh kolona a bouračky další tři.. O blikání ani nemluvě a nemít na autě závěs,tak mám z toho lepení se a dojíždění na doraz na zadním nárazníku obtisknutý čtyři kroužky z Ingolstadtu snad 90 procent jízdy po našem území..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Aktivista
@Biimbo: ono je to taky o stavu silnic, ktere jsou v pripade dalnic v CR na urovni tech pomalu nejhorsich v D
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Je to hodně o lidech, jeli jsme pro auto do CH s dovozcem s Avií, a on v rychlém pruhu, já mu říkám uhni s tím sráčem a on /jezdil po Evropě pořád/ ať mi políbí prdel skopčáci..V serpentinách kamiony uhnuly na odstavku, pustily kolonu a náš píčus s Avií ani náhodou, pak jsem povídal zastav, musím ukrůpnout, tak odbočil na parking...Já být těmi hochy v těch bucharech, co na nás blikali, tak vyndám kosu a nasypu mu to do pneumatik..styděl jsem se za něho a naše číslo, pomalu jsem slyšel ty nadávky..ten zkurvenej českej k.indl.
nepropadat panice...
-
- Aktivista
to samozřejmě , ale na 120 km vidět 5 bouraček to normální není nikde, jen u nás. A vyblikávání nemá se špatnou silnicí co dělat. A když vezmu Francii, tak dálnice taky nic moc, na to že tam stojí kilometr to samý co mýtný u nás pro náklaďáky. A zrovna dálnice rozvadov-praha patří k těm lepším a každou chvíli je tam něco..Forest píše:@Biimbo: ono je to taky o stavu silnic, ktere jsou v pripade dalnic v CR na urovni tech pomalu nejhorsich v D
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
- Kornout
- Aktivista
No já v jižní části německa moc řidičů co by jelo 130 neviděl, ve 150 tě předjížděj jak když stojíš, průhů klidně i 5 a pohoda. D1 od Brna před Prahou, 3 pruhy a pravej uplně prázdneJ "zřejmě VIP pro tiráky" většina jede v prostředním pruhu, nechápu proč ?????? V pravém mohu jet 150km/h a jen občas se vyhnu kamiónu, v levém se nechytáš
Ono všichni rádi skloňují pojem tolerance na lidi co jezdí rychlejc, ale 90% případů začíná právě v tom, že někdo kdo si jede svích 75km/h ,přesně u středové čáry, není tolerantní vůči ostatním. Ale pro policii je to OK, přitom vyhláška jasně říká že máme jezdit při pravé krajinici. Já osobně když jedu a auto proti mě by rádo předjíždělo, tak předem uhýbám až za krajnici, mě to nic neudělá a jemu umožním bezpečnější předjetí a hlavně mu dám najevo, že o něm vím a akceptuju jeho jízdu. Samozřejmě když je dost široká silnice a jsou na to podmínky. Kolik lidí toto udělá????
Nejmarkantnější je toto, když jedu T5kou, tak je příjemné, když nemusím tolik zpomalit a můžu je plynule, přeci jen nemá takové zrychlení jak osobák.
K těm bouračkám, většina čechů neumí jezdit ani 120, ještě že neuzákonily tu 160ku, to by bylo mrtvejch. Jedeš 150 a on ti tam v kile vlítně a nic ho nesre.

Ono všichni rádi skloňují pojem tolerance na lidi co jezdí rychlejc, ale 90% případů začíná právě v tom, že někdo kdo si jede svích 75km/h ,přesně u středové čáry, není tolerantní vůči ostatním. Ale pro policii je to OK, přitom vyhláška jasně říká že máme jezdit při pravé krajinici. Já osobně když jedu a auto proti mě by rádo předjíždělo, tak předem uhýbám až za krajnici, mě to nic neudělá a jemu umožním bezpečnější předjetí a hlavně mu dám najevo, že o něm vím a akceptuju jeho jízdu. Samozřejmě když je dost široká silnice a jsou na to podmínky. Kolik lidí toto udělá????
Nejmarkantnější je toto, když jedu T5kou, tak je příjemné, když nemusím tolik zpomalit a můžu je plynule, přeci jen nemá takové zrychlení jak osobák.
K těm bouračkám, většina čechů neumí jezdit ani 120, ještě že neuzákonily tu 160ku, to by bylo mrtvejch. Jedeš 150 a on ti tam v kile vlítně a nic ho nesre.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

- Kornout
- Aktivista
Jo ještě jedna věc, když jedete rovně a chcete dobočit třeba doprava, co první uděláte (pohled do zrcátka teď neřeším)?????
většina řidičů začne brzdit !!!!!!!!!
Kde je to pravidlo, dát najevo svůj úmysl ???????
KTM 250 SX-F

-
- Aktivista
PRESNE!Kornout píše:Jo ještě jedna věc, když jedete rovně a chcete dobočit třeba doprava, co první uděláte (pohled do zrcátka teď neřeším)?????

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

- patrik.kloucek
- Aktivista
Forest píše:Kdyz nekdo zacne zpomalovat, tak si vzdy rikam "ty bud budes odbocovat nebo se chystas snest vajicko, co?!" ... a teda zatim to vetsinou bylo to odboceniKornout píše:Jo ještě jedna věc, když jedete rovně a chcete dobočit třeba doprava, co první uděláte (pohled do zrcátka teď neřeším)?????

- Bugs.Bunny
- Aktivista
Jako bys mi z duše mluvil.Kornout píše:Ono všichni rádi skloňují pojem tolerance na lidi co jezdí rychlejc, ale 90% případů začíná právě v tom, že někdo kdo si jede svích 75km/h ,přesně u středové čáry, není tolerantní vůči ostatním. Ale pro policii je to OK, přitom vyhláška jasně říká že máme jezdit při pravé krajinici. Já osobně když jedu a auto proti mě by rádo předjíždělo, tak předem uhýbám až za krajnici, mě to nic neudělá a jemu umožním bezpečnější předjetí a hlavně mu dám najevo, že o něm vím a akceptuju jeho jízdu. Samozřejmě když je dost široká silnice a jsou na to podmínky. Kolik lidí toto udělá????