přestupky vs. Policie Čr
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Kornout
- Aktivista
Odpovědi: 0
přestupky vs. Policie Čr
Tak nedávno dobrej záznam z vrtulníku, dva pruhy stoupák, frajer dojel v levém jiné auto co jelo v levém bezdůvodně, nevydržel a podjel ho. No reakce naší policie byla ta, že vomastliy frajera co podjížděl toho ....... v levém, samozřejmě ze toho co jel v levém nechaly jet dál. Ještě z toho udělaly exemplární případ v TV.
Mě se běžně stává, že jedu po dálnici (rychlost řešit nebudu) je volnější provoz a tak se sem tam dostanu i do pravého pruhu. no a jak si tak jedu v tom pravém (správný řidič ) tak najednou koukám a já vlastně porušuju předpisy a měl bych být trestán, protože v levém pruhu si to mastí machírek a vůbec ho nesere, že by třeba měl jet v pravém.
Z toho my vyplívají 2 otázky, zaprvé kdy už si začne Polici všímat i těch co toto vlastně způsobují a to co pokutují je vlastně až reakce na na něčí bezohlednost????
Druhá, co mám v případě že jedu v pravém pruhu a dohoním auto jedoucí bezohledně v levém dělat ?????
Připadá mi totiž že u nás je jen jeden metr, kdo jede nejpomaleji jede dobře a bezpečně.
Mě se běžně stává, že jedu po dálnici (rychlost řešit nebudu) je volnější provoz a tak se sem tam dostanu i do pravého pruhu. no a jak si tak jedu v tom pravém (správný řidič ) tak najednou koukám a já vlastně porušuju předpisy a měl bych být trestán, protože v levém pruhu si to mastí machírek a vůbec ho nesere, že by třeba měl jet v pravém.
Z toho my vyplívají 2 otázky, zaprvé kdy už si začne Polici všímat i těch co toto vlastně způsobují a to co pokutují je vlastně až reakce na na něčí bezohlednost????
Druhá, co mám v případě že jedu v pravém pruhu a dohoním auto jedoucí bezohledně v levém dělat ?????
Připadá mi totiž že u nás je jen jeden metr, kdo jede nejpomaleji jede dobře a bezpečně.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

to že dojedeš člověka co jede v levo a ty v pravo
pokud jedeš rychlostí tou co se máš jet tak tě vůbec nemusí srát kolik jede borec v levym a normálně ho můžeš podjet (on jel pomalu a neměl tam co dělat )
v případě že jedeš trochuvíc tak do levýho a vyblikonut ho aby přestal chrápat a vrátil se
v případě že po tobě chcou policajti zaplatit flastr za záznam z vrtulníku
tak jim poděkovat, zažádat o kopii a na přestupkovym oznámit ža digitální záznam není důkaz
pokud jedeš rychlostí tou co se máš jet tak tě vůbec nemusí srát kolik jede borec v levym a normálně ho můžeš podjet (on jel pomalu a neměl tam co dělat )
v případě že jedeš trochuvíc tak do levýho a vyblikonut ho aby přestal chrápat a vrátil se
tak jim poděkovat, zažádat o kopii a na přestupkovym oznámit ža digitální záznam není důkaz

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

- Kornout
- Aktivista
Když ho budeš podjíždět a on se lekne, stane se nehoda, jednoznačně za to budeš moc ty, nikdo ti nedosvědčí, že jsi jel 130, na záznamu z toho vrtulníku rychlost nebyla a stejně dostal flastr. Zkusím to najít na netu.bombastiq píše:to že dojedeš člověka co jede v levo a ty v pravo
KTM 250 SX-F

a když se lekne při předjíždění nebo resp. vůbec se nepodívá když už někdo předjíždí tak je z toho nehoda taky to je jinej případ
taky záleží jak agresivně někdo někoho podjede a jak a jakej policajt tě bude za to kárat když bude mít rozum dá ti za pravdu a jen ti domluví když to bude brát podle předpisů a ty jsi prasil tak to odneseš ty a po právu
taky záleží jak agresivně někdo někoho podjede a jak a jakej policajt tě bude za to kárat když bude mít rozum dá ti za pravdu a jen ti domluví když to bude brát podle předpisů a ty jsi prasil tak to odneseš ty a po právu
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Je to bordel vedle bordelu v tom nasem kocourkove. Jak mohli nechat jet zmrda ktery evidentne porusil predpisy a branil v jizde rychleji jedoucim vozidlum a byl tam, kde kurwa nemel vubec co delat. Ja uz jsem o tom hodne uvazoval, u nas jezdi takovych kokotu bezpocet, jedou v levem svojich 60 a na ostatni proste serou. V tuto chvili si vzdycky vzpomenu ze by potrebovali lecbu mistra Trpisovskeho, ackoliv to nedelam, tak ho svym zpusobem chapu. Nejradsi jezdim vecer, to uz vetsina lidi kteri by vubec nemeli dostat ridicak ma svoje plechove milacky pred barakem nebo v garazi.
V opave je par ctyrproudovych cest, kdyby tam vyhnali pesaky a ty kteri by jeli v levem po zasluze odmenili slozenkou na 5000Kč, tak si to zapamatuji a verim ze se ten nesvar zmirni. Jenze to bychom chteli po fizlech asi moc. Hlavne ze tu jsou dva usekove radary aby nekdo nahodou nejel 53km/h.
V opave je par ctyrproudovych cest, kdyby tam vyhnali pesaky a ty kteri by jeli v levem po zasluze odmenili slozenkou na 5000Kč, tak si to zapamatuji a verim ze se ten nesvar zmirni. Jenze to bychom chteli po fizlech asi moc. Hlavne ze tu jsou dva usekove radary aby nekdo nahodou nejel 53km/h.
- patrik.kloucek
- Aktivista
. V tuto chvili si vzdycky vzpomenu ze by potrebovali lecbu mistra Trpisovskeho, ackoliv to nedelam, tak ho svym zpusobem chapu. Nejradsi jezdim vecer, to uz vetsina lidi kteri by vubec nemeli dostat ridicak ma svoje plechove milacky pred barakem nebo v garazi.
No kamarade kdyz tohle ctu tak si myslim ze jsi zrovna ten adept na podstoupeni psychotestu a odebrani ridicaku.
Uvedomujes si vubec co rikas??? To ze si te nekdo dovoli zpomalit protoze prave jedes Ty a jedes rychleji nez on a ten pruh je prece tvuj tak ty ho za to vybrzdis???
Domejslis vubec nasledky takovyhle DEBILITY???? Co kdyz veze rodinu maly dite...lekne se strhne rizeni a nasleduje nehoda a to maly dite co za nc nemuze umre.
A tojen proto ze te nekdo zpomalil!!!!!!!
Hochu za tohle bych bral ridicak na fleku a na dozivoti a jako bonus rok natvrdo.
Par takovych debilu jsem uz potkal a prave kvuli nim jsem poridil kameru a docela se tesim az to nekdo udela a na to jak se bude tvarit u soudu ptze nejak nebudu mit snahu se vyhnout a nebo brzdit a do toho srace to pustim.Bude me hodne dlouho bolet hlava,zada a co ja vim jeste....
A ze video neni dukaz???Tak to si kamaradi prectete nalez nejvyssiho soudu uhledne videozaznamu v pripade nehody.
videl jsem uz hodne mrtvich a zranenych a to vcetne deti i kojencu co doplatili na blbost,netoleranci a sebestrednost druhych takze vim o cem mluvim.
Driv nez vypustis takovou kravinu z huby tak se zamysli nad tim jak by jsi se tvaril kdyby takovej debil tim vybrzdenim zabil tvoje dite nebo zenu...
dopr....le ty jsi me ale na.......l !!!!!!
No kamarade kdyz tohle ctu tak si myslim ze jsi zrovna ten adept na podstoupeni psychotestu a odebrani ridicaku.
Uvedomujes si vubec co rikas??? To ze si te nekdo dovoli zpomalit protoze prave jedes Ty a jedes rychleji nez on a ten pruh je prece tvuj tak ty ho za to vybrzdis???
Domejslis vubec nasledky takovyhle DEBILITY???? Co kdyz veze rodinu maly dite...lekne se strhne rizeni a nasleduje nehoda a to maly dite co za nc nemuze umre.
Hochu za tohle bych bral ridicak na fleku a na dozivoti a jako bonus rok natvrdo.
Par takovych debilu jsem uz potkal a prave kvuli nim jsem poridil kameru a docela se tesim az to nekdo udela a na to jak se bude tvarit u soudu ptze nejak nebudu mit snahu se vyhnout a nebo brzdit a do toho srace to pustim.Bude me hodne dlouho bolet hlava,zada a co ja vim jeste....
A ze video neni dukaz???Tak to si kamaradi prectete nalez nejvyssiho soudu uhledne videozaznamu v pripade nehody.

videl jsem uz hodne mrtvich a zranenych a to vcetne deti i kojencu co doplatili na blbost,netoleranci a sebestrednost druhych takze vim o cem mluvim.
Driv nez vypustis takovou kravinu z huby tak se zamysli nad tim jak by jsi se tvaril kdyby takovej debil tim vybrzdenim zabil tvoje dite nebo zenu...
- Bugs.Bunny
- Aktivista
A o tom se tu píše. Bezdůvodně může idiot brzdit 50 aut protože se mu nechce jezdit v pravém pruhu. Když ho předjedu z prava, ještě na mě ukáže prostředník a když mu ho zlomím, budu v telce.patrik.kloucek píše:. V tuto chvili si vzdycky vzpomenu ze by potrebovali lecbu mistra Trpisovskeho, ackoliv to nedelam, tak ho svym zpusobem chapu. Nejradsi jezdim vecer, to uz vetsina lidi kteri by vubec nemeli dostat ridicak ma svoje plechove milacky pred barakem nebo v garazi.
A ze video neni dukaz???Tak to si kamaradi prectete nalez nejvyssiho soudu uhledne videozaznamu v pripade nehody.![]()
Moc koukáš na televizi a čekáš až tam budou říkat, že máš jezdit vpravo a nezdržovat ostatní, právě proto aby se nestala nějaká nehoda????????
normalne z osobákem to nedelam,ale co jezdim s nakladakem,tak kdyz jede nejakej idiot v levym 80 km/h tak najedu za neho,blikam,a kdyz neuhne tak ho v 90 km/h beru normalne zprava,nekolikrat me pritomhle videla celni správa a nikdy me nic nerekli,tak nevim jak to vlastne vubec je,jestli se to smi nebo nesmi 

VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba 

když to tady čtu, nedivím se, že to vypadá venku tak, jak to vypadá.
většina nehod není kvůli rychlosti a podobným záležitostem. problém je kritický nedostatek tolerance (kdo neví, co to je, tak podle wikipedie - "ochota, schopnost případně možnost přijímat či snášet něco samo o sobě spíše nežádoucího nebo nepříjemného").
jinak snad jediná možnost, jak "předjet" (nejde ale o předjíždění!!) pravým pruhem mimo obec je v případě, že provoz je v obou pruzích hustý tak, že se jede ve "štrůdlu" a auta v pravém pruhu jedou rychleji než v levém.
Eddy91: celní správa nehlídá dopravu. pouze mýto, známky, hmotnost, přestávky, zboží a pár dalších detailů.
většina nehod není kvůli rychlosti a podobným záležitostem. problém je kritický nedostatek tolerance (kdo neví, co to je, tak podle wikipedie - "ochota, schopnost případně možnost přijímat či snášet něco samo o sobě spíše nežádoucího nebo nepříjemného").
jinak snad jediná možnost, jak "předjet" (nejde ale o předjíždění!!) pravým pruhem mimo obec je v případě, že provoz je v obou pruzích hustý tak, že se jede ve "štrůdlu" a auta v pravém pruhu jedou rychleji než v levém.
Eddy91: celní správa nehlídá dopravu. pouze mýto, známky, hmotnost, přestávky, zboží a pár dalších detailů.
-
- Aktivista
Znam cloveka, kterej jezdi vsude 70kmph - mimo mesto, ve meste i na dalnici, protoze si vypocital, ze pri teto rychlosti dosahuje pomyslneho optima v rychlosti a spotrebe...co s takovym?
Jak ma clovek zustat tolerantnim?
Jak ma clovek zustat tolerantnim?

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- patrik.kloucek
- Aktivista
Bugs.Bunny píše:patrik.kloucek píše:. V tuto chvili si vzdycky vzpomenu ze by potrebovali lecbu mistra Trpisovskeho, ackoliv to nedelam, tak ho svym zpusobem chapu. Nejradsi jezdim vecer, to uz vetsina lidi kteri by vubec nemeli dostat ridicak ma svoje plechove milacky pred barakem nebo v garazi.
A o tom se tu píše. Bezdůvodně může idiot brzdit 50 aut protože se mu nechce jezdit v pravém pruhu. Když ho předjedu z prava, ještě na mě ukáže prostředník a když mu ho zlomím, budu v telce.
Moc koukáš na televizi a čekáš až tam budou říkat, že máš jezdit vpravo a nezdržovat ostatní, právě proto aby se nestala nějaká nehoda????????
nepru se o to jestli nekdo brzdi provoz v levym pruhu nebo ne...je jasny ze se jezdi vpravo o tom zadna, a pokud nekdo jede vlevo a pravy pruh ma volny porusuje predpisy.Zrovna tak neni logicky byt trestan za to ze ho predjedu vpravo ptze se nechchtel uhnout.
Ve spravnim rizeni bych se branil.
Ale nesouhlasim s logikou on me zbrzdil tak ho podjedu a vybrzdim az se z toho posere. a to ze to do me napali zezadu a pritom se v lepsim pripade zrani tak za to si muze sam protoze me zbrzdilSory ale to je uvazovani debila.
A bud si jistej ze nemusim koukat na televizi abych tohle mohl rikat.
Kazdej den to vidim v praci jaky dusledek ma spech a neohleduplnost a honba za par usetrenymi minutami ktery na prvni krizovatce ztratim..
A ver tomu ze to neni hezkej pohled kdyz vystrihavas a vytahujes z vraku kusy lidskych tel.A uz vubec ne kdyz se to tyka deti.
A bud si jistej ze takovej pohled zamava i s takovejma tvrdakama ktery si mysleli ze jim ta silnice patri.
Jen pro vasi informaci. To ze jedete rychleji nez ostatni neznamena pro pomaleji jedouci vozidla ze se vam musi uhnout.Jedinou vyjimkou jsou vozidla se zvlastnim vystraznym znamenim a to si troufnu tvrdit nikdo z vas na aute nema.A od trestani prestupku je tu policie a ne zpomaleny ridic.
Před čtrnácti dny dálnice D8 výjezd z Prahy valim a vidím za sebou majáky policie kombi uhnu a za níma BMW 7 značka pražská 1111 jeli tak 150- 160 normálně BMW se jich drží tak jsem se taky přidal a tak 170 strašnej hučák od těch majáků jak tam proudí vzduch policii to jelo tak přes 180 a BMW to přestalo bavit podjel ho a byl v prdeli já jsem to nedal nebyl jsem tak drzej jen jsem se jich chvíly držel stejně jsem odbočoval ale bylo vidět že je to vůbec nevzrušovalo ale asi by je nasralo kdyby je podjela jedničková octa
A to právě jo. Řidič v obci MŮŽE využít kteréhokoliv jízdního pruhu, ale MUSÍ uvolnit jízdní pruh rychleji jedoucím vozidlům.patrik.kloucek píše:Jen pro vasi informaci. To ze jedete rychleji nez ostatni neznamena pro pomaleji jedouci vozidla ze se vam musi uhnout.Jedinou vyjimkou jsou vozidla se zvlastnim vystraznym znamenim a to si troufnu tvrdit nikdo z vas na aute nema.A od trestani prestupku je tu policie a ne zpomaleny ridic.
A není na něm posuzovat, jestli rychleji jedoucí vozidlo jede místo povolených 80km/h rychlostí 85km/h.
Nikdy nevíte, jestli třeba někdo neveze zraněné dítě do nemocnice.
Samozřejmě to bude z 99,9% obyčejný spěchálek

Jediné místo kde bych pochopil jízdu v levém mimo obec, je D1.

Ale když se blíží zezadu auto, šup na chvíli do pravého.

Trpišovský a spol nejsou normální a nemají na silnicích co dělat.
Škoda, že v tom černém mercedesu co vybrzdil, neseděli čtyři Čečenci.

MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®