Spotreba PD 1.9, 96kW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

renno.o
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od renno.o »

Vyměn´termostat,bude se ti to ohřívat normálně a budeš mít i nižší spotřebu
Berrky
Přispěvovatel

Příspěvek od Berrky »

renno.o píše:Vyměn´termostat,bude se ti to ohřívat normálně a budeš mít i nižší spotřebu
Termostat to asi nebude. Vcera jsem zkousel trochu to zahrat (asi na 60) a sahal jsem na obe hadice k chladici a obe byly uplne studeny, takze termostat drzi. Jak je to s temi pomocnymi zhavicimi svickami v chladici kapaline? Kdy funguji? Neni mozne, abych mel tyto v haji? To by davalo smysl...
Nafťáci všech zemí, spojte se!
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Berrky píše:
renno.o píše:Vyměn´termostat,bude se ti to ohřívat normálně a budeš mít i nižší spotřebu
Termostat to asi nebude. Vcera jsem zkousel trochu to zahrat (asi na 60) a sahal jsem na obe hadice k chladici a obe byly uplne studeny, takze termostat drzi. Jak je to s temi pomocnymi zhavicimi svickami v chladici kapaline? Kdy funguji? Neni mozne, abych mel tyto v haji? To by davalo smysl...
To je na kulový takhle zkoušet,když ho chceš fakt vyzkoušet je nejlepšího vyndat a v hrnci v teplé vodě to vyzkoušet,jináč novej termostat stojí cca litr,žádná rozná pálka to neni
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Berrky
Přispěvovatel

Příspěvek od Berrky »

váha píše:
Berrky píše:
To je na kulový takhle zkoušet,když ho chceš fakt vyzkoušet je nejlepšího vyndat a v hrnci v teplé vodě to vyzkoušet,jináč novej termostat stojí cca litr,žádná rozná pálka to neni
To vim, ze bude stat ho..o, ale takhle je to 100%, ze je v pohode, takze nevim, proc bych ho menil. Spis me zajimaji ty svice.
Nafťáci všech zemí, spojte se!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“