HLUČNÉ rozvody DAYCO + INA na O1 ALH 66kW - VYŘEŠENO ! str.5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak ono český člověk chce koupit hlavně zadarmo,
mi se nadávno líblo pár kamionu se stehnama,
tři měsíce byli na moři z brazílie, pak se šestkrát vyvážely kvůli vrácení dph a nakonec po roce se prodaly velmi levně v akci a český šlověk se mohl potrhat jak doře koupil a když některé kusy nebly k jídlu tak ty kurevské kuřata z čajny se nedaly žrát
[/quote]
Aby se daly žrát, když ty naše jsou od vajíčka za 29 dní připraveny na pekáč a jak si naši chrochtají. Není jim divné, že normální kuře potřebuje 3krát až 5 krát tolik. A hlavně se řeší, kde je kolik éček a přitom do sebe perou a dávají dětem kuřata -chemické rychlokvašky..
A mimochodem, taky mi rve srdce vyhodit origo pumpu , s kterou když člověk zatočí, "cítí" plná ložiska maziva a odpor jako má "nová" pumpa. Pár kusů mám pro případ ztroskotání na různé typy motorů různých značek pro známé..Ale je možné, že stejně skončí ve stoupě..
mi se nadávno líblo pár kamionu se stehnama,
tři měsíce byli na moři z brazílie, pak se šestkrát vyvážely kvůli vrácení dph a nakonec po roce se prodaly velmi levně v akci a český šlověk se mohl potrhat jak doře koupil a když některé kusy nebly k jídlu tak ty kurevské kuřata z čajny se nedaly žrát

Aby se daly žrát, když ty naše jsou od vajíčka za 29 dní připraveny na pekáč a jak si naši chrochtají. Není jim divné, že normální kuře potřebuje 3krát až 5 krát tolik. A hlavně se řeší, kde je kolik éček a přitom do sebe perou a dávají dětem kuřata -chemické rychlokvašky..
A mimochodem, taky mi rve srdce vyhodit origo pumpu , s kterou když člověk zatočí, "cítí" plná ložiska maziva a odpor jako má "nová" pumpa. Pár kusů mám pro případ ztroskotání na různé typy motorů různých značek pro známé..Ale je možné, že stejně skončí ve stoupě..

nepropadat panice...
Mno tak jsem byl dneska za odborníky.Znovu se rozvod dal na přípravky,povolil,ač byl napnutý dobře,znovu napnul a "ječení" takřka pominulo,resp. je na snesitelné úrovni..Doseřídil se předvstřik,dávka a auto pěkně ožilo 
PS: Jinak Autoservis Smetana (MarenaTDi) muzu jen doporucit,super pristup,ochota,rychlost a pokec.Asi jediny,komu bych sveril na opravu (krom me sameho) sve auto..

PS: Jinak Autoservis Smetana (MarenaTDi) muzu jen doporucit,super pristup,ochota,rychlost a pokec.Asi jediny,komu bych sveril na opravu (krom me sameho) sve auto..
Naposledy upravil(a) NOVON dne 01 pro 2016, 06:33, celkem upraveno 1 x.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
robim v autorizaku tak si to kupim hocikedy, staru ale treba vratit, ale to nie je ziadny problemroman1648 píše:Kde to kupujes? Normalne v autorizaku? Skodadily.cz?
Treba APM to vubec nenabizi a s tema pumpama je cim dal vic problemu..
Dik
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave