HLUČNÉ rozvody DAYCO + INA na O1 ALH 66kW - VYŘEŠENO ! str.5

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

Do prdele...no zkusim pohledat ale v tom kontiku od Remetu to bude hard core (rofl)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

tak ono český člověk chce koupit hlavně zadarmo,

mi se nadávno líblo pár kamionu se stehnama,
tři měsíce byli na moři z brazílie, pak se šestkrát vyvážely kvůli vrácení dph a nakonec po roce se prodaly velmi levně v akci a český šlověk se mohl potrhat jak doře koupil a když některé kusy nebly k jídlu tak ty kurevské kuřata z čajny se nedaly žrát ;)[/quote]
Aby se daly žrát, když ty naše jsou od vajíčka za 29 dní připraveny na pekáč a jak si naši chrochtají. Není jim divné, že normální kuře potřebuje 3krát až 5 krát tolik. A hlavně se řeší, kde je kolik éček a přitom do sebe perou a dávají dětem kuřata -chemické rychlokvašky..
A mimochodem, taky mi rve srdce vyhodit origo pumpu , s kterou když člověk zatočí, "cítí" plná ložiska maziva a odpor jako má "nová" pumpa. Pár kusů mám pro případ ztroskotání na různé typy motorů různých značek pro známé..Ale je možné, že stejně skončí ve stoupě.. :)
nepropadat panice...
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

Mno tak jsem byl dneska za odborníky.Znovu se rozvod dal na přípravky,povolil,ač byl napnutý dobře,znovu napnul a "ječení" takřka pominulo,resp. je na snesitelné úrovni..Doseřídil se předvstřik,dávka a auto pěkně ožilo :-)

PS: Jinak Autoservis Smetana (MarenaTDi) muzu jen doporucit,super pristup,ochota,rychlost a pokec.Asi jediny,komu bych sveril na opravu (krom me sameho) sve auto..
Naposledy upravil(a) NOVON dne 01 pro 2016, 06:33, celkem upraveno 1 x.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
eazy20
Aktivista

Příspěvek od eazy20 »

roman1648 píše:Kde to kupujes? Normalne v autorizaku? Skodadily.cz?
Treba APM to vubec nenabizi a s tema pumpama je cim dal vic problemu..
Dik
robim v autorizaku tak si to kupim hocikedy, staru ale treba vratit, ale to nie je ziadny problem
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“