Politicka situace ve svete

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pepe276
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od pepe276 »

Domecek píše:na to není co napsat, ten kdo oslavuje hitlerovské německo nemůže být nic jiného než sráč, to jsem ještě od nikoho neslyšel.
Neoslavuje se tu Hitlerovo Německo, to jsi dost překroutil, soudruhu. Já jsem ho jen třeba srovnal se Stalinovo Ruskem. Obojí to nestálo za nic, ale v Rusku to pro běžného člověka asi bylo o trochu horší. Ten kdo nekriticky oslavuje bolševický SSSR je zase sráč pro mě.

EDIT: Jestlipak jste se, soudruzi, byli podívat v Praze na Letné, na frontu na maso a zavzpomínat, se slzou v oku, na zlaté staré časy? Jestli ne, tak pospěšte, dlouho už to tam nebude (LOL)
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

Jsem soudruh protože fašistické německo považuji za hnůj? Tak potom ty jsi nácek, asi tak tedy. Dál netřeba hovořit.
pepe276
Aktivista

Příspěvek od pepe276 »

Domecek píše:Jsem soudruh protože fašistické německo považuji za hnůj? Tak potom ty jsi nácek, asi tak tedy. Dál netřeba hovořit.
Nepřekrucuj věci podle toho, jak se ti to zrovna hodí! Hnůj bylo obojí, ale Rusko bylo asi ještě o trošičku horší, než Německo. A přestaň nálepkovat lidi, podle bolševického hesla "kdo není s námi, je proti nám". Ono bolševik a nácek je ve výsledku de facto to samé, takže opatrně s tím, za co se vlastně označíš a jak označuješ ostatní. Podle čeho soudíš, že jsem nácek? Jestli podle toho, že jsem si dovolil srovnat Německo s Rusko a Lidice s Ukrajinou a dle tvého jsem tím asi obhajoval Hitlera, tak máš bolševickou rétoriku a uvažování 50. let a protože jsem dle tvého pohanil Rusko, tak jsem automaticky asi vychválil Hitlera. To je argument a logika asi jako kdysi v Izerovo Policejní akademii: Vy nemáte doma rybičky? Nee? Tak jsou jste teda buzeranti. Nácek opravdu nejsem, mám třeba mezi kamarádama pár židů a problém s tím nemám, naopak, jsou to vzdělaní a chytří lidé. Věci nejsou jen černé a bílé, jak to bolševici rádi posuzují, ale občas i něco mezi, víme?
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

další cvok, mel si co chceš, je to o hovně
pepe276
Aktivista

Příspěvek od pepe276 »

Domecek píše:další cvok, mel si co chceš, je to o hovně
odpověděl bych ti asi podobně
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Nemá smysl řešit co bylo před 70 lety. Co třeba fakta a současnost? Obama zadlužil Ameriku plácnu Z 9 na 25 bilionů. Vláda dluží peníze židům a ti můžou ovládat vládu. Komu se hodí rozvrátit Evropu? Kdo se postaví proti má problém. Francie- atentáty, Německo skandál emise a pro jistotu leště letadlo .Řecko ,Itálie zasypeme kozojebama. Dlužíte tak skákejte jak my chceme. Dostanete za to love, ale budete figurky pro nás.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Vám vadila Amerika, když byla bohatá, řvali jste jako raněné sv.ně, vadí vám i když má dluhy, židé vám vadili vždycky, slabší kusy se vždy na něco vymluví, aby svoji neschopnost na někoho svedli. Myšlenka o rozvrácení Evropy ze západu hraničí s odebráním svéprávnosti. Je třeba se podívat, kdo zbrojí jako blázen, kdo zabírá území, kdo vyhrožuje odvetou a místo aby nakrmil obyvatelstvo, posílá důchodcům dopisy, že jim důchody nezvedne a přitom vydává miliardy dolarů na zvrácenou propagandu a nové zbraně..Ale to leváci nevidí, neslyší, ale když Putin jen špitne, mají hnědé oko v trenýrkách a v noci s nimi třískají sny o tom, jaký by z toho mohl být vejvar...Teď jsem se vrátil z louky, kde dělám vrtákem díry a zasazuji dřevěné sloupy na ohradu pro koně a kravku...A známý na mne volají, co to děláš? Tak jim říkám, ale bude tady koncentrák....A úplně mě zamrazilo, když jsem si vzpomněl, jak obdobní věrozvěstové s rudým pohledem stavěli koncentráky v naší osvobozené vlasti po roce 1948..Bylo jich přes tisíc různých kvalit...Zkuste aspoň někdy používat mozek a nedívat se doleva na ty pitomé asiaty....to neznáte dějiny?
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

cháááá zase jsi zhulený jako pra...se.Myšlenka o rozvrácení Evropy ze západu hraničí s odebráním svéprávnosti. Je třeba se podívat, kdo zbrojí jako blázen, kdo zabírá území, kdo vyhrožuje.Jericho to chceš říci,že jsi svéprávný????? (rofl) stačí se jen podívat,kolik území ovládají a pořád zbrojí o závod mimo jiná svinstva co konají po celém světě.to sedí pouze na toho ušatého muslima za mořem,který dostal nobelovu cenu za mír. (LOL) cháááááááááááááá
seat 2.0 tdi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tak nám pověz, jaké území naposled anektoval někdo ze západních států s tím, že je navždy jeho? Řekni nám, kdo dělá přehlídky ala Adolf Hitler, aby ohromil Evropu? Řekni nám, kdo pořád mluví o své bezpečnosti, jak jej všichni ohrožují, a varuje ža na to bude reagovat. Řekni nám, kdo jezdí mezi mladé Rusy a vypráví jim, jak úžasné zbraně RF má a jaké teprve chystá vyrobit a jak může Rusko když bude třeba kohokoliv vyhladit? Kdo pořád kvičí, že Nato postupuje k jeho území a přitom dělá vše proto, aby okolní státy od sebe odpudil a ti mají z něho strach? Buď si řekneme, že samostatnost nějaké státu je jen naoko, a když se někomu zlíbí, může si kousek toho státu vzít, nebo dokonce bude schvalovat, jak se ten stát bude chovat, kam bude patřit a s kým bude kamarádit a pak je vše o.k. Takže Mnichovská dohoda je právoplatná, požadavky Němců u nás byly oprávněné a Heydrich byl právoplatný vládce protektorátu..Pokud ale s tím nebudeme souhlasit, je Rusko agresor a jeho obsazení Krymu je obdobné jako obsazení naší země A.Hitlerem.Všechny kecy okolo jsou jen plky rudých blbečků, kteří jsou schopni omluvit klidně vraždu, když tím vrahem je jejich rudý vůdce.. A pokud budeš odpovídat, piš srozumitelně, jako občan státu, kde nejsou analfabeti a kde je již dlouho povinná školní docházka...Tvoje juchy si nech na růžovou zahradu, až se zase "zamyslíš." a budeš se bavit...
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

podívej se na mapu světa a napiš jednu jedinou zemi,kde není ten ozbrojený nosič demokracie made in USS (LOL) píšeš,že rusko kvičí,že Nato postupuje k jeho území -není to pravda????dále nebudu reagovat na tvé výblitky,nebot je to ztráta času (rofl)
seat 2.0 tdi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tak to nečti a až se zase budeš dívat na mapu, třeba tě někdy napadne, že Ruskou základnu nikdo nikde nechce, ani ve Vietnamu, ani v Severní Koreji. Nemají kamarády, pouze z donucení . Jen pár pitomců a bloudů v Evropě .Proto taky tak nastoupili v Sýrii, aby jim aspoň nějaká základna zůstala..Ale oni je ani nepotřebují, jejich obrovské území je jedna velká vojenská základna...Mají jiný problém, od povolení vycestovat za Gorbačova odešlo z ruské říše 30 milionů lidí a proto teď připravili zákon, který to opět omezí...A víš kam šli? CO NEJBLÍŽE USA A JEJICH VOJENSKÝM ZÁKLADNÁM..
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Jericho můžeš nám na základě faktů vysvětlit jak to bylo s Ruskem na Krymu? Děkuji za odpověď.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Fakta jsou všeobecně známa, základní fakta jsou tato. Krym patřil suverénnímu státu, s kterým měla RF uzavřenu smlouvu spolu s USA a GB, která prohlašuje, že tyto státy uznávají samostatnost Ukrajiny /včetně Krymu/a budou zárukou , že samostatnost Ukrajiny nebude narušena. Výměnou zato Ukrajina RF odevzdala své atomové zbraně.. RF měla s Ukrajinou uzavřenou smlouvu do roku 2032 o využívání vojenské základny na Krymu..Dnes už Ukrajina ví, že udělala chybu a atomové zbraně si měla ponechat. Rusáci by se díky tomu samozřejmě drželi zpátky. RF má háku všechny mezinárodní smlouvy a vydala zákon, podle kterého výnosy a zákony vydané RF jsou nadřazeny mezinárodnímu právu..
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Jericho promiň , ale tomuto opravdu věříš , že Krym patřil Ukrajině? Ty snad ještě věříš na Ježíška ,a že děti nosí čáp.
To je jako když média tvrdí, že ruské letadlo ohrozilo nebezpečným přiblížením americký letoun. Pravda je taková , že americký výzvědný letoun bez zapnutého transpondéru manévroval v mezinárodním prostoru v blízkosti ruského území. Nato vzlétla letka stíhačů , které po neúspěšné komunikaci s tímto letounem místo toho aby jej varovnými výstřely donutili k následování a přistání na jejich základnu zvolili pouze nízký přelet. Pilot neidentifikovaného letounu se polekal a po změně kurzu si odletěl stěžovat svému nadřízenému.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ale tady nejde o to, čemu věřím já... Jsi také ve vleku Kremelské propagandy? Od vzniku samostatné Ukrajiny byla jejich územím a R federace uznala jejich hranice. Opravdu si myslíš, že by Rusové platili nájem za námořní základnu na svém území? Co myslíš, neměli bychom vrátit Německu Sudety , protože na tomto území bydlelo 3miliony Němců? A na rozdíl od Ukrajiny a RF jsme podepsali smlouvu, že tomu tak je a že ji postupujeme Německu?...Tohle už se ti jistě líbit nebude, že? To co platí pro mě, je vždy jiné než to, co platí pro druhé...Že? Jsou toho popsané litanie, ale někteří mudrci si pořád vedou svou...Dnes v RF dokonce tvrdí, že Stalin o milionech mrtvých , které má na triku a o gulazích, které nechal postavit, nevěděl..Chudák....
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“