Politicka situace ve svete
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Politicka situace ve svete
......
Naposledy upravil(a) Bugs.Bunny dne 27 lis 2015, 19:25, celkem upraveno 2 x.
- frantacech
- Aktivista
Re: Petice proti prijimani uprchliku
Profesor Keller otevřeně o uprchlících z Afriky a co nás čeká. Sociální pomoc půjde hlavně přistěhovalcům a našim chudým až co na ně zbude
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro ... ude-377262
vicka sbitrejte, vicka, driv byl zaklad statu banan, vcil vicka
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro ... ude-377262
vicka sbitrejte, vicka, driv byl zaklad statu banan, vcil vicka

http://www.novinky.cz/krimi/370915-zahr ... antum.html
Přečíst taky diskuzi, ono to nebylo tak nevinný jak to novinky popisují.
Cenzura je pořád
Přečíst taky diskuzi, ono to nebylo tak nevinný jak to novinky popisují.
Cenzura je pořád

Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
NO tady su ti mierumilovny moslimovia akonahle zacne byt nieco v rozpore s ich vierou stavaju sa z nich radikalny.Ja by som tych 2O studentov okamzite vyhodil z EU
Ja stale nechapem o co ide tym europoslancom ze sa ich snazia prerozdelovat tych cernochov.To akoze nechapu ze takto europu znicia. Ja sice do kostola nechodim ale staci mi vidiet par videi co dokazu a je mi to hned jasne.Chcu lacnu pracovnu silu tak nech si zoberu cikanov z CZ a SK mame ich tu dost a nech nam ukazu ako ich prevychovali a ako zapadli do spolecnosti.
Merkelovej raz zostanu oci pre plac co sa stalo s Nemeckem
Ja stale nechapem o co ide tym europoslancom ze sa ich snazia prerozdelovat tych cernochov.To akoze nechapu ze takto europu znicia. Ja sice do kostola nechodim ale staci mi vidiet par videi co dokazu a je mi to hned jasne.Chcu lacnu pracovnu silu tak nech si zoberu cikanov z CZ a SK mame ich tu dost a nech nam ukazu ako ich prevychovali a ako zapadli do spolecnosti.
Merkelovej raz zostanu oci pre plac co sa stalo s Nemeckem
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
- frantacech
- Aktivista
tady vidite blbce par exelans... proste pan emerikofil zasadne souhlasi se vsim co jeho firer udela... tim se tyto dobrovolne emericke onuce vyznacuji, krom nenavisti spravnym smerem. Kdyz zitra usa rekne ze muslimove jsou svetlo demokracie, hbite ohnou hrbet a zmeni nazor, kteri budou sirit dal jako jedinou pravdu ve vesmirujericho-3 píše:Patrně nás nějací imigranti neminou, dal bych, pokud by to šlo podmínku, aby to byli křesťané, kteří by byli vděčnější už jen proto, že je tam vraždí a topí, když plují do Evropy a není u nich poblázněný islám...Aspoň něco..

A tak se jericho ac vnitrne nerad, vne smiruje s dalsim levelem americke okupace a znasilneni kolonii a zacina vysvetlovat jak to udelat nezne, sametove...pro zacatek

Jseš idiot jako už dávno..Počkáme si , jak to dopadne, ale jistě sem nějací přijdou. Jen paka jako ty budou blekotat nerealistické žvásty. Sobotka stáhne ocas jako vždy a jelikož máme jen hranice EU a ne ty naše, stačí, že je pustí na uzemí EU..Ty jseš jenom opička, které řeknou co má kvákat, tak se nepleť tam, když mluví dospělí./samozřejmě jakéhokoliv věku/.
nepropadat panice...
- frantacech
- Aktivista
Re: Petice proti prijimani uprchliku