Poraďte při výběru auta...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Je to presne tak. Trend posledni doby je, ze lidi nechteji 100% kvalitu za 100% cenu a jsou ochotni zaplatit 50% kvalitu za 75% cenu a kdyz jim nabidnete 20% kvalitu, klidne vam zaplati 50% cenu a rikaji si, jak nad tim vyzrali.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel
Spíš je to o penězích:
jestli z Vás někdo podniká, tak ví o čem mluvím, prodáváš něco za super cenu a klient chce ještě slevu, jen tak protože je krize
, nijak to neodůvodňuje.
Chceme aby bylo vše levnější a levnější a proto se dělají dnes takové automrdky (továrny musí šetřit na materiálu z čeho se to dělá)
Tady dávám reklamu na mého Forestra: http://www.auto.cz/subaru-ma-problemy-z ... xeru-71724
Neuvěřitelné, jak něco takového může opustit továrnu!
mám 50.tis km tak bych to měl šupem prodat, než mi budou měnit motor, respektive nebudou neboť záruka je jen papírová
jestli z Vás někdo podniká, tak ví o čem mluvím, prodáváš něco za super cenu a klient chce ještě slevu, jen tak protože je krize

Chceme aby bylo vše levnější a levnější a proto se dělají dnes takové automrdky (továrny musí šetřit na materiálu z čeho se to dělá)
Tady dávám reklamu na mého Forestra: http://www.auto.cz/subaru-ma-problemy-z ... xeru-71724
Neuvěřitelné, jak něco takového může opustit továrnu!
mám 50.tis km tak bych to měl šupem prodat, než mi budou měnit motor, respektive nebudou neboť záruka je jen papírová

Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
-
- Aktivista
Jinymi slovy, ikdyz jsi tam daval to, co tam melo byt ale nebylo to dano rukama autorizovaneho technika tak ma clovek smulu a kupuje si novy motor za urcite nemaly peniz.v případě nahlášení "úmrtí" motoru je každý případ individuálně posuzován a je přihlíženo k dodržování náležité údržby, servisních intervalů a zjištěné historii motoru.
... no, povazoval jsem Subaru za urcity etalon kvality ale je videt, ze jsem se mylil.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Přispěvovatel
Forester je moje nejhorší kára (i ten Renault Safrane byl lepší) v příštím roce to prodávám a chci jít do Octavie II ve 4x4 (samozřejmě jeté) rozhoduji se mezi 1.8 TSI, 1.9 TDI bez filtru pevných částic případně bude-li 2.0 FSI za super peníz-proto všem dopuručuji II Octavy v 4x4, za mokra a za sucha nejede tak dobře jako Subaru, ale v zimě je mnohem lepší a agilnější, pokaď není někdo závodník ala STI tak je Octava II ve 4x4 nadstadartní vůz.Forest píše:Jinymi slovy, ikdyz jsi tam daval to, co tam melo byt ale nebylo to dano rukama autorizovaneho technika tak ma clovek smulu a kupuje si novy motor za urcite nemaly peniz.v případě nahlášení "úmrtí" motoru je každý případ individuálně posuzován a je přihlíženo k dodržování náležité údržby, servisních intervalů a zjištěné historii motoru.
... no, povazoval jsem Subaru za urcity etalon kvality ale je videt, ze jsem se mylil.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
CR je mnohem, mnohem spolehlivější než PPD, ale taky má nějaké mouchy.cippis píše:CR jo, ale ne prvni meli piezo vstriky. taky se to moc nepovedlo. K 250 budes ale muset neo prihodit.
Musel by ale cca 100 přihodit.
1.8TSI moc nedoporučuji. Měli jsme v práci služební a něco se stalo s rozvodama a motor byl KO. U některých verzí byly nějaké problémy.
Teď máme TDI CR 103Kw a pořád jezdí

OII 2.0TDI-PD
OI ASZ
Fabia ATD 138Ps/339Nm DP
OI ASZ
Fabia ATD 138Ps/339Nm DP