Poraďte při výběru auta...

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

Je to presne tak. Trend posledni doby je, ze lidi nechteji 100% kvalitu za 100% cenu a jsou ochotni zaplatit 50% kvalitu za 75% cenu a kdyz jim nabidnete 20% kvalitu, klidne vam zaplati 50% cenu a rikaji si, jak nad tim vyzrali.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

Spíš je to o penězích:

jestli z Vás někdo podniká, tak ví o čem mluvím, prodáváš něco za super cenu a klient chce ještě slevu, jen tak protože je krize :) , nijak to neodůvodňuje.
Chceme aby bylo vše levnější a levnější a proto se dělají dnes takové automrdky (továrny musí šetřit na materiálu z čeho se to dělá)

Tady dávám reklamu na mého Forestra: http://www.auto.cz/subaru-ma-problemy-z ... xeru-71724
Neuvěřitelné, jak něco takového může opustit továrnu!

mám 50.tis km tak bych to měl šupem prodat, než mi budou měnit motor, respektive nebudou neboť záruka je jen papírová :x
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

v případě nahlášení "úmrtí" motoru je každý případ individuálně posuzován a je přihlíženo k dodržování náležité údržby, servisních intervalů a zjištěné historii motoru.
Jinymi slovy, ikdyz jsi tam daval to, co tam melo byt ale nebylo to dano rukama autorizovaneho technika tak ma clovek smulu a kupuje si novy motor za urcite nemaly peniz.

... no, povazoval jsem Subaru za urcity etalon kvality ale je videt, ze jsem se mylil.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

Forest píše:
v případě nahlášení "úmrtí" motoru je každý případ individuálně posuzován a je přihlíženo k dodržování náležité údržby, servisních intervalů a zjištěné historii motoru.
Jinymi slovy, ikdyz jsi tam daval to, co tam melo byt ale nebylo to dano rukama autorizovaneho technika tak ma clovek smulu a kupuje si novy motor za urcite nemaly peniz.

... no, povazoval jsem Subaru za urcity etalon kvality ale je videt, ze jsem se mylil.
Forester je moje nejhorší kára (i ten Renault Safrane byl lepší) v příštím roce to prodávám a chci jít do Octavie II ve 4x4 (samozřejmě jeté) rozhoduji se mezi 1.8 TSI, 1.9 TDI bez filtru pevných částic případně bude-li 2.0 FSI za super peníz-proto všem dopuručuji II Octavy v 4x4, za mokra a za sucha nejede tak dobře jako Subaru, ale v zimě je mnohem lepší a agilnější, pokaď není někdo závodník ala STI tak je Octava II ve 4x4 nadstadartní vůz.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
mio.
Sběrač informací

Příspěvek od mio. »

cippis píše:CR jo, ale ne prvni meli piezo vstriky. taky se to moc nepovedlo. K 250 budes ale muset neo prihodit.
CR je mnohem, mnohem spolehlivější než PPD, ale taky má nějaké mouchy.
Musel by ale cca 100 přihodit.

1.8TSI moc nedoporučuji. Měli jsme v práci služební a něco se stalo s rozvodama a motor byl KO. U některých verzí byly nějaké problémy.
Teď máme TDI CR 103Kw a pořád jezdí :)
OII 2.0TDI-PD
OI ASZ
Fabia ATD 138Ps/339Nm DP
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“