USB HEX-CAN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Raptor181
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Inak cudujem sa vam ze sa s tym babrete....Mam kabel USB HEX-CAN v tovarenskom prevedeni za 7500Sk.
Ak ma niekto zaujem mozem poslat.
Ak ma niekto zaujem mozem poslat.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
-
Raptor181
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Je to novy, a 1000% funguje s origo Ross-Tech. S ceskou som ju neskusal, lebo ju nemam.
Ak ju mas posli mi ju a hned ti poviem.
Ak ju mas posli mi ju a hned ti poviem.
Škoda SuperB Combi
Neznas nejaky link (treba na rapidshare), kde by se dala ta ceska verze 5.12 stahnout? Docela rad bych se podival, zda by se ji nedalo "premluvit", aby bezela v plnem rezimu i s origo nebo cinskym HEX-kabelem. Vhodnym loaderem lze totiz VAG-COM prinutit k ledascemumario313 píše:S ceskou 1000% nefunguje, mam to odskusane. .....
Mam cesku verziu 5.12, no nezaregistruje sa ani jeden.![]()
Kdyz jsi na tohle takovej borec, umel bys premluvit 409ku cz ktera chce HEX aby valila s klasikou ?vagus píše:Neznas nejaky link (treba na rapidshare), kde by se dala ta ceska verze 5.12 stahnout? Docela rad bych se podival, zda by se ji nedalo "premluvit", aby bezela v plnem rezimu i s origo nebo cinskym HEX-kabelem. Vhodnym loaderem lze totiz VAG-COM prinutit k ledascemumario313 píše:S ceskou 1000% nefunguje, mam to odskusane. .....
Mam cesku verziu 5.12, no nezaregistruje sa ani jeden.![]()
VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
Hej, kdybys tu 409 udeal, bys byl fakt borecvagus píše:Nerikam, ze jsem na to borec, ale zrovna na tom delam. Jen jsem si rikal, zda by nebylo lepsi, vrtat se rovnou v nejake aktualnejsi verzi, protoze 4.09 uz je dost obsolentni.Vajgl píše:Kdyz jsi na tohle takovej borec, umel bys premluvit 409ku cz ktera chce HEX aby valila s klasikou ?
VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
potrebujem poradit, trochu mi zblbol kabel hex-can, po pripojeni k PC sa hlasi ako "USB <-> SERIAL"
Ziaden ovladač ho nepozna, predtym ako som preinstaloval VAG na novu verziu vsetko pekne fachcalo.
Čitam že ste tu na to odbornici, tak prosim hodte radu, alebo rovno pomocku s naplnou.
Ak bude niekto tak ochotny prikladam aj mail premo@zoznam.sk
Ziaden ovladač ho nepozna, predtym ako som preinstaloval VAG na novu verziu vsetko pekne fachcalo.
Čitam že ste tu na to odbornici, tak prosim hodte radu, alebo rovno pomocku s naplnou.
Ak bude niekto tak ochotny prikladam aj mail premo@zoznam.sk
Nissan Sunny CD20