jaké stěrače?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

DonSalieri
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od DonSalieri »

Nejlepsi sterace, ktere jsem mel jsou Valeo Silencio X-TRM...Sice jsou drazsi,ale kvalita...
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

DonSalieri píše:Nejlepsi sterace, ktere jsem mel jsou Valeo Silencio X-TRM...Sice jsou drazsi,ale kvalita...
ja som ich kupil na A4 a uz po tyzdni na spolujazdcovej strane vynechaval stred..je to asi relativne,ale bosch mi vydrzali asi 2 roky
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

ja si cca pred dvema mesicama koupil bosch eco jelikoz aero me nejak mizely z auta tak nevim zatim klidek hlavne tam rano jsou :D
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
Boban
Přispěvovatel

Příspěvek od Boban »

na úvod bych rozkopal všem zlodějským šmejdům prdel
a ze zkušenosti se stěracemi už jenom Bosch, valeo není špatné ale dlouho nevydržej, škoda že nemůžu sehnat náhradní gumičky bosch.
proti krádeži jsem se pokusil udělat to že je provrtám a dám dlouhý šroubek přes ty plasty, tudíž nejdou odemkout a když tak prasknou a má po nich (rofl)
nevíte kde se dají sehnat origo bosch gumičky ? všude tvrdí že se nedají měnit na aeru ale to jsou keci, dají vcelku bez problému :P
jirka.f
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka.f »

Huml píše:
jirka.f píše:
Huml píše:používáme Aera od Bosche, a když už jsou hyn gumky měním je za gumky od SWF, sice stojí mordu, ale zas rozhodně míň než nový stěrače :)
Ahoj a nevíte, kde se dají koupit gumičky od SWF? Nemůžu je sehnat.

Díky Jirka
beru je přímo ve škodovce, ale stojí relativně balík, jestli to chceš na O1, na O2 už nejdou, protože je maj jen do 55cm
A existuje nějaká levnější náhrada, neboli "zlatá střední cesta"? Do Boschackých stěračů jsem dal gumičky z Kauflandu a fakt hrůza (LOL) Nedá se s tím jezdit... (wallbash)
Skoda Octavia, nafta, L&K, 81 KW, 2001, najeto 185 tis
jirka.f
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka.f »

Boban píše:na úvod bych rozkopal všem zlodějským šmejdům prdel
a ze zkušenosti se stěracemi už jenom Bosch, valeo není špatné ale dlouho nevydržej, škoda že nemůžu sehnat náhradní gumičky bosch.
proti krádeži jsem se pokusil udělat to že je provrtám a dám dlouhý šroubek přes ty plasty, tudíž nejdou odemkout a když tak prasknou a má po nich (rofl)
nevíte kde se dají sehnat origo bosch gumičky ? všude tvrdí že se nedají měnit na aeru ale to jsou keci, dají vcelku bez problému :P
Volal jsem do škodovky a prý mají origo Bosch, jiný neberou. Stojí cca 160,- za gumičku.
Skoda Octavia, nafta, L&K, 81 KW, 2001, najeto 185 tis
tomik
Přispěvovatel

Příspěvek od tomik »

jirka.f píše:
Huml píše:
jirka.f píše: Ahoj a nevíte, kde se dají koupit gumičky od SWF? Nemůžu je sehnat.

Díky Jirka
beru je přímo ve škodovce, ale stojí relativně balík, jestli to chceš na O1, na O2 už nejdou, protože je maj jen do 55cm
A existuje nějaká levnější náhrada, neboli "zlatá střední cesta"? Do Boschackých stěračů jsem dal gumičky z Kauflandu a fakt hrůza (LOL) Nedá se s tím jezdit... (wallbash)
no ja kupuju cely bosche(dvou_lamelovy) za cca 400kc a i kdyby to bylo jen na rok, tak to nejak rozdejcham ;) auto sezere daleko vic jinejch drahejch veci ...
tomik.
Honza10
Nováček

jaké stěrače?

Příspěvek od Honza10 »

Nezkoušeli jste někdo stěrače Lucas?
Mira_Brno
Přispěvovatel

Příspěvek od Mira_Brno »

Valeo=SWF. Vyzkoušel sem Bosch, Bosch Aero, SWF a Valeo. Nakonec dávám Valeo sadu za třikila z kelly, hodně jezdím a žádný stěrače mi nevydržely ani rok. Jinak pro brňáky gumky SWF mají za 160,- v roně.
octavia66kw
Sběrač informací

Příspěvek od octavia66kw »

otec mel bosch a vydrzeli mu rok, ja kupuju kazdy rok noname za 80,-kc, stiraji krasne :) myslim ze v pomeru cena, zivotnost lepsi nejsou :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“