jaké stěrače?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
na úvod bych rozkopal všem zlodějským šmejdům prdel
a ze zkušenosti se stěracemi už jenom Bosch, valeo není špatné ale dlouho nevydržej, škoda že nemůžu sehnat náhradní gumičky bosch.
proti krádeži jsem se pokusil udělat to že je provrtám a dám dlouhý šroubek přes ty plasty, tudíž nejdou odemkout a když tak prasknou a má po nich
nevíte kde se dají sehnat origo bosch gumičky ? všude tvrdí že se nedají měnit na aeru ale to jsou keci, dají vcelku bez problému
a ze zkušenosti se stěracemi už jenom Bosch, valeo není špatné ale dlouho nevydržej, škoda že nemůžu sehnat náhradní gumičky bosch.
proti krádeži jsem se pokusil udělat to že je provrtám a dám dlouhý šroubek přes ty plasty, tudíž nejdou odemkout a když tak prasknou a má po nich

nevíte kde se dají sehnat origo bosch gumičky ? všude tvrdí že se nedají měnit na aeru ale to jsou keci, dají vcelku bez problému

A existuje nějaká levnější náhrada, neboli "zlatá střední cesta"? Do Boschackých stěračů jsem dal gumičky z Kauflandu a fakt hrůzaHuml píše:beru je přímo ve škodovce, ale stojí relativně balík, jestli to chceš na O1, na O2 už nejdou, protože je maj jen do 55cmjirka.f píše:Ahoj a nevíte, kde se dají koupit gumičky od SWF? Nemůžu je sehnat.Huml píše:používáme Aera od Bosche, a když už jsou hyn gumky měním je za gumky od SWF, sice stojí mordu, ale zas rozhodně míň než nový stěrače
Díky Jirka

Skoda Octavia, nafta, L&K, 81 KW, 2001, najeto 185 tis
Volal jsem do škodovky a prý mají origo Bosch, jiný neberou. Stojí cca 160,- za gumičku.Boban píše:na úvod bych rozkopal všem zlodějským šmejdům prdel
proti krádeži jsem se pokusil udělat to že je provrtám a dám dlouhý šroubek přes ty plasty, tudíž nejdou odemkout a když tak prasknou a má po nich![]()
Skoda Octavia, nafta, L&K, 81 KW, 2001, najeto 185 tis
no ja kupuju cely bosche(dvou_lamelovy) za cca 400kc a i kdyby to bylo jen na rok, tak to nejak rozdejchamjirka.f píše:A existuje nějaká levnější náhrada, neboli "zlatá střední cesta"? Do Boschackých stěračů jsem dal gumičky z Kauflandu a fakt hrůzaHuml píše:beru je přímo ve škodovce, ale stojí relativně balík, jestli to chceš na O1, na O2 už nejdou, protože je maj jen do 55cmjirka.f píše: Ahoj a nevíte, kde se dají koupit gumičky od SWF? Nemůžu je sehnat.
Díky JirkaNedá se s tím jezdit...

tomik.
jaké stěrače?
Nezkoušeli jste někdo stěrače Lucas?
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0