prave mi na G3 odesly sterace, a tak resim jake nove tam dat. co jste davali vy a jaky mate zkusenosti, díky. jo a jeste co si myslite o jednoramennejch steracich? diky

Moderátoři: šulda, Moderátoři
neverim ze ti gumicky za 69 Sk vydrzia 2 rokymaros261177 píše:Ahoj, ja mam stierace stale tie iste menim iba gumicky, kupujem grafitove -nejaka nemecka znacka (zistim firmu) dva kusy asi 80cm stali 69 SK a som spokojny- nepiskaju, vyborna prilnavost, ziadne smuhy, a mne vidrzia cca 2 roky, rocne najazdim 35-40000km,
No to nic ze neveris ale skor ako po dvoch rokoch som ich nevihodil a sli v pohode. Ale inak pohoda kamos mal na oktavke jedni asi 4 roky od novosti auta, neviem ako mu stierali ale nechystal sa ich vymenit, a ani sa nestazovalkevino píše:neverim ze ti gumicky za 69 Sk vydrzia 2 rokymaros261177 píše:Ahoj, ja mam stierace stale tie iste menim iba gumicky, kupujem grafitove -nejaka nemecka znacka (zistim firmu) dva kusy asi 80cm stali 69 SK a som spokojny- nepiskaju, vyborna prilnavost, ziadne smuhy, a mne vidrzia cca 2 roky, rocne najazdim 35-40000km,. 2 roky nevydrzia ani gumicky z origo vw servisu za 250 Sk / kus