Vzhledem k tomu, že mi to není jasné, tak bych to rád věděl, ale i tak díky za pomoc.MAX píše:Hlavně se neptej proč je to v té EEPROM obráceně.
PIN imma na fabii
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pánové, chtěl jsem se zeptat jestli se paměť eepromky dá vyčíst i jinym prográmkem než vagtachem. Mám pouze dělaniko vag-com kabel. Mám Felicii a pouze jeden klíč při čemž nevim login a kvuli jednomu autu a jednomu použití se mi moc vagtacho kupovat nechce. Slyšel jsem o nejakým programu "immoboxhunter" kterej by to podle všeho měl zvládnout.
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
jo to existuje i funguje , ale musis se zeptat toho kdo to vymyslel a uvedl do provozu/ale myslim ,ze to zatim neni na prodej/a to je vaguspavl_h píše:Pánové, chtěl jsem se zeptat jestli se paměť eepromky dá vyčíst i jinym prográmkem než vagtachem. Mám pouze dělaniko vag-com kabel. Mám Felicii a pouze jeden klíč při čemž nevim login a kvuli jednomu autu a jednomu použití se mi moc vagtacho kupovat nechce. Slyšel jsem o nejakým programu "immoboxhunter" kterej by to podle všeho měl zvládnout.

umi to i jine programy ale ne free,porad mne prekvapuje ,ze chcete vsechno zadarmo,tak to na svete ale nechodi,za neco se musi kupovat jidlo atd.

Mno proč chci free? Protože to je jen na jedno použití a na jedno auto, ja se tim neživim a živit nebudu. Chápu lidi co si to koupí, udělaj 3 auta a maj to z5, ale to já nejsem.chiptuning píše:jo to existuje i funguje , ale musis se zeptat toho kdo to vymyslel a uvedl do provozu/ale myslim ,ze to zatim neni na prodej/a to je vaguspavl_h píše:Pánové, chtěl jsem se zeptat jestli se paměť eepromky dá vyčíst i jinym prográmkem než vagtachem. Mám pouze dělaniko vag-com kabel. Mám Felicii a pouze jeden klíč při čemž nevim login a kvuli jednomu autu a jednomu použití se mi moc vagtacho kupovat nechce. Slyšel jsem o nejakým programu "immoboxhunter" kterej by to podle všeho měl zvládnout.
umi to i jine programy ale ne free,porad mne prekvapuje ,ze chcete vsechno zadarmo,tak to na svete ale nechodi,za neco se musi kupovat jidlo atd.
chlape, tak si to nech nekde udelat, protoze stejne do toho vrazis vic penez i casu a pak ti to bude na prd. Uz by sto mel davno hotovy...pavl_h píše:Mno proč chci free? Protože to je jen na jedno použití a na jedno auto, ja se tim neživim a živit nebudu. Chápu lidi co si to koupí, udělaj 3 auta a maj to z5, ale to já nejsem.chiptuning píše:jo to existuje i funguje , ale musis se zeptat toho kdo to vymyslel a uvedl do provozu/ale myslim ,ze to zatim neni na prodej/a to je vaguspavl_h píše:Pánové, chtěl jsem se zeptat jestli se paměť eepromky dá vyčíst i jinym prográmkem než vagtachem. Mám pouze dělaniko vag-com kabel. Mám Felicii a pouze jeden klíč při čemž nevim login a kvuli jednomu autu a jednomu použití se mi moc vagtacho kupovat nechce. Slyšel jsem o nejakým programu "immoboxhunter" kterej by to podle všeho měl zvládnout.

presne tak, doby kdy se jen dekovalo uz jsou pryc...chiptuning píše:jo to existuje i funguje , ale musis se zeptat toho kdo to vymyslel a uvedl do provozu/ale myslim ,ze to zatim neni na prodej/a to je vaguspavl_h píše:Pánové, chtěl jsem se zeptat jestli se paměť eepromky dá vyčíst i jinym prográmkem než vagtachem. Mám pouze dělaniko vag-com kabel. Mám Felicii a pouze jeden klíč při čemž nevim login a kvuli jednomu autu a jednomu použití se mi moc vagtacho kupovat nechce. Slyšel jsem o nejakým programu "immoboxhunter" kterej by to podle všeho měl zvládnout.
No to taky asi udělám ale de o to že jsem typ člověka kterej když něco zvládne svépomocí tak je na sebe pyšnej a to že se jen děkovalo mi neříkej protože dělám taky služby a jsem docela v obraze, ale lidi kolem nějak ne. Pochybuju že ty si všechno kupuješ, určitě taky někde "fušuješ" teda aspoň sám pro sebe a pro rady si taky někam chodíš za dobrý slovo, ne???Peete píše:presne tak, doby kdy se jen dekovalo uz jsou pryc...chiptuning píše:jo to existuje i funguje , ale musis se zeptat toho kdo to vymyslel a uvedl do provozu/ale myslim ,ze to zatim neni na prodej/a to je vaguspavl_h píše:Pánové, chtěl jsem se zeptat jestli se paměť eepromky dá vyčíst i jinym prográmkem než vagtachem. Mám pouze dělaniko vag-com kabel. Mám Felicii a pouze jeden klíč při čemž nevim login a kvuli jednomu autu a jednomu použití se mi moc vagtacho kupovat nechce. Slyšel jsem o nejakým programu "immoboxhunter" kterej by to podle všeho měl zvládnout.
- Fakír
- Sběrač informací
Zkoušel jsem to u octavie r.v. 99 a jaksi se me to nepovedlo najit. Muzete poradit?? tady je ten soubor s EEPROM :http://www.autadovoz.kvalitne.cz/mik.eep12skvarka píše:ale bacha u fabie je to i jinde ne vzdy zde ....podle druhu.......................ale ted již to najdeš

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Přispěvovatel
- maniacdewil
- Přispěvovatel